Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ژیلا یزدانی پیش از ظهر امروز در نشست خبری دبیر و معاونین کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان با اصحاب رسانه که با حضور کارگروه‌های تخصصی کمیسیون مبارزه با قاچاق کلا و ارز استان برگزار شد، اظهار کرد: تا تعامل بین دستگاهی وجود نداشته باشد هیچ کدام از اعضا زیرمجموعه نمی‌توانند به درستی وظایف محوله را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تعامل بین دستگاهی در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز به ویژه طی سال‌های اخیر به خوبی در استان انجام می‌شود.

یزدانی تصریح کرد: مطابق ماده 13 قانون تقویت نظام استاندارد سازمان ملی استاندارد تنها مرجع رسمی کشور برای تعیین عیار رسمی و نظارت بر کیفیت و عیار مصنوعات گرانبها از وظایف اداره‌کل استاندارد است.

وی افزود: در سال گذشته سازمان صمت برای 27 واحد طلاسازی پروانه کسب صادر کرده است که تنها 10 واحد از این تعداد در حال حاضر فعال است.

مدیرکل استاندارد کردستان اضافه کرد: در سال‌های گذشته کلا 26 کد شناسایی برای واحدهای طلاسازی صادر شده است که به دلیل ترکیبی بودن این واحدها در حال حاضر تنها 10 کد شناسایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 91 گشت مشترک در کل شهرستان‌های استان انجام شده است، گفت: در مجموع 442 واحد صنفی بازرسی شدند که 21.66 صدم گرم طلای بدون کد ضبط و قیچی شده است.

مدیرکل استاندارد کردستان گفت: در قالب 15 گشت مشترک 78 واحد صنفی بازرسی در سه ماهه اول سال‌جاری در استان بازرسی شده است.

وی با تاکید براینکه طلای قاچاقی برای قیچی شدن در بازرسی‌های سه ماهه اخیر کشف نشده است، اضافه کرد: علاوه براین 108 نمونه طلا برای عیارسنجی از سطح بازار نمونه‌برداری شد.

یزدانی گفت: در همین راستا برای 2 واحد پرونده تخلف تشکیل شده و مواردی هم به استان‌های مربوطه ارجاع داده شده است.

مدیرکل استاندارد کردستان یادآور شد: خریداران توجه داشته باشند تمام مصنوعات طلا باید دارای کد شناسایی سازنده که ترکیبی از یک حرف انگلیسی و یک عدد است، باشد.

گفتنی است؛ شهروندان استان می‌توانند برای اطمینان از اصالت کالا کد شناسه مندرج برروی کالاها را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال و در صورت شکایت هم از طریق سامانه ۱۵۱۷ اقدام کنند.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل استاندارد کردستان کردستان طلافروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان