Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سابق امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت ضمن تکذیب اخبار منتسب به وی در خصوص گم شدن معادن، از سواستفاده و تحریف مصاحبه اخیر خود خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین به دنبال انتشار مشکوک برخی شایعات در خصوص طرح بزرگ آزادسازی ۶٠٠٠ معدن غیرفعال کشور از طریق برگزاری بزرگترین مزایده سراسری کشور و تحریف و سواستفاده از اظهارات دلسوزانه معاون سابق امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، بر آن شدیم تا طی تماسی با ایشان از صحت و سقم اظهارات منتسب به وی در برخی رسانه ها مطلع شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این تماس از درج خبر عجیب و غیر کارشناسی گم شدن ۷۵۰۰ محدوده معدنی به نقل از  اسماعیلی معاونت سابق امور معادن و صنایع معدنی گفتیم و اصل مطلب را جویا شدیم که ایشان ضمن اعلام این امر که استفاده از تیتر گم شدن ۷۵۰۰ معدن به واقع تحریف سخنان وی و نوعی شیطنت رسانه ای می باشد، اضافه نمودند: بحث گم شدن معادن امری کذب و غیر واقع بوده و در این خصوص استفاده از چنین تیتری توسط رسانه ها جهت انتشار سخنان بنده اقدامی غیر حرفه ای می باشد لذا ضمن تکذیب چنین موضوعی حق خود را در جهت هرگونه پیگیری حقوقی محفوظ می دانم.

گفتنی است سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی هم دیروز طی گفتگویی با تشریح ابعاد گسترده طرح عظیم آزادسازی معادن غیرفعال کشور، ضمن گلایه از انتشار شایعات و محتواهای خلاف واقع، از آمادگی این معاونت در جهت شفاف سازی و رفع شبهات کارشناسان، صاحب نظران، دلسوزان و اصحاب رسانه خبر داده بود.

باید دید تقلیل دستاوردهای بزرگ حوزه معدنی وزارت صمت در فضای فعلی کشور از چه ناحیه ای و با چه اهدافی صورت می گیرد، بخصوص که در طول مراحل اجرای این طرح بیشترین مخالفت ها از ناحیه تعداد معدودی از افراد  صورت می گرفت که محدوده ها و پهنه های معدنی را طی چندین سال به صورت راکد و غیرفعال درآورده بودند و به نوعی سرمایه های طبیعی و خدادادی کشور را که می توانند ضمن اشتغالزایی گسترده جوانان زمینه تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی را فراهم کنند، بلوکه و محبوس نموده بودند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معادن آزادسازی معادن وزارت صمت امور معادن و صنایع معدنی گم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۶۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله علی خاتمی در مراسم گرامی‌داشت روز کار و کارگر در یکی از معادن شهرستان ماهنشان با بیان اینکه تلاشی که برای آسایش جامعه انجام می‌شود در روشن شدن چراغ زندگی افراد مؤثر است و در دین اسلام ارزش دارد، اظهار کرد، اظهار کرد: کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و رونق و شکوفایی اقتصادی قرار دارند و تلاش‌های آن‌ها بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نگاه به کار و کارگر در دنیا براساس منفعت اقتصادی و نظام سرمایه‌داری است، عنوان کرد: در اسلام، کار و تلاش از کرامت خاصی برخوردار بوده و بر اساس فرمایش قرآن، پیامبر و ائمه اطهار (ع)، بالاترین و بهترین دریافت و برداشت انسان در دنیا تلاش است.

خاتمی با بیان اینکه کسی که برای امرار معاش خود تلاش می‌کند به مصداق جهاد با دشمن است؛ چرا که فقر یکی از بزرگترین دشمنان به شمار می‌رود.خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه دارند از زحمات این افراد قدردانی کنند و با تضمین امنیت شغلی، در راستای ایمنی محیط کار و ارتقای مهارت‌های شغلی بکوشند.

در ادامه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه معادن سهم بسزایی در ایجاد اشتغال دارند، اظهار کرد: ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است و در این راستا سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است.

مجید گلشنی‌منفرد تصریح کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان، برای ایجاد رفاه و توسعه با اولویت‌بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد که بر این اساس باید ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت، در حالی‌که هم اکنون شاهد اختصاص فقط ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

وی تصریح کرد: این میزان تخصیص یافته تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان است.

گلشنی اظهار امیدواری کرد: با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه گفت: در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیرفعال داریم که دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

کد خبر 6091515

دیگر خبرها

  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت