Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدیجه معصومی روز سه‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در میاندوآب اظهار داشت: در ایام شیوع کرونا آذربایجان‌غربی به عنوان استان پیشگام در کشور در سطح نهاد کتابخانه‌های عمومی برای اجرای طرح "پیک کتاب" انتخاب شد که در قالب این طرح باتوجه به اینکه اعضا نمی‌توانستند به علت محدودیت‌های کرونایی به کتابخانه مراجعه کنند، کتاب با پیک در محل زندگی آنان تحویل داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای فاز آزمایشی این طرح در تمام شهرهای استان گفت: میاندوآب نیز به جهت پتانسیل‌های آن در مرحله‌ آزمایشی این طرح قرار گرفته بود که ۲ کتابخانه به عنوان کتابخانه معین انتخاب و توانست به نحو مطلوب آن را اجرا کند.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح در هفته کتاب سال گذشته با پیشنهاد استاندار آذربایجان‌غربی در دستور کار قرار گرفت، گفت: تا پایان سال گذشته همه مردم از خدمات این طرح که فقط مختص ایام کرونا نخواهد بود بهره مند شدند و منبعد نیز علاقه مندان به کتاب که به هر دلیلی نمی‌توانند به کتابخانه مراجعه کنند، با یک تماس کتاب در اختیارشان قرار می‌گیرد.

در میاندوآب ۱۵۰۰ جلد کتاب در طرح "پیک کتاب" به منازل مردم ارسال شد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی افزود: در میاندوآب ‌هزار و ۵۰۰ جلد کتاب در قالب این طرح در اختیار شهروندان علاقه مند به کتاب قرار گرفت.

معصومی با اشاره به اینکه هزینه ارسال کتاب در این طرح کمتر از هزینه پیک موتوری است، اظهار داشت: برای اجرای این طرح در هر شهرستان یک یا ۲ کتابخانه به عنوان معین انتخاب و شماره تماس آن توسط رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و همچنین در پورتال اداره کل به نشانی ارومیه. ایران پی‌ار.آی آر عنوان کتاب‌خانه ‌ها درج شده است که  پس از ثبت سفارش کتاب در درب منزل در اختیارشان قرار می‌گیرد.

وی‌ با بیان اینکه در این طرح کتاب ها به مدت ۱۴ روز در نزد علاقه مندان به امانت گذاشته می‌شود، گفت: این مدت از سوی اعضا قابل تمدید است.

کتابخانه‌ها در هر رنگ‌بندی کرونایی دایر هستند

وی گفت: براساس پیگیری‌های انجام گرفته کتابخانه‌ها در هر رنگ‌بندی کرونایی دایر هستند و از گروه شغلی سه به گروه ۲ جابجا شده و در شهرهای با وضعیت کرونایی نارنجی با ۳۰ درصد ظرفیت فضای کتابخانه، در شهرهای زرد با ۴۰ درصد و در شهرهای آبی با ۵۰ درصد ظرفیت دایر است.

کتابخانه علامه دهخدا میاندوآب‌ ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی در خصوص آخرین وضعیت عمرانی کتابخانه "علامه دهخدا" میاندوآب‌ گفت: این کتابخانه با زیربنای ۸۶۰ مترمربع در سال ۱۳۹۸ عملیات بازسازی آن آغاز شده و تاکنون ۲۹ میلیارد ریال از محل اسناد خزانه اسلامی و اعتبارات استانی برای آن تخصیص یافته است.

معصومی با اشاره به اینکه این کتابخانه ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: پیمانکار پروژه را با همراهی اداره راه و شهرسازی به نحو مطلوب پیش‌ می‌برد و برای تکمیل آن ۴۵ میلیارد ریال دیگر نیاز است که در صورت تخصیص پیش‌بینی می‌شود تا هفته کتاب امسال مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

خیران میاندوآبی در تکمیل کتابخانه روستای '' حاج حسن خالصه'' اهتمام کنند

وی در رابطه با وضعیت انجمن خیران کتابخانه ساز میاندوآب‌ گفت: این انجمن در سال ۱۳۹۴ همزمان با سراسر استان در این شهرستان تاسیس شده و  برای رشد و پیشرفت نیازمند یاری خیران نیک‌اندیش هستند.

وی با بیان اینکه در شهرستان میاندوآب این ظرفیت وجود دارد که خیران در این حرکت فرهنگی مشارکت کنند، اظهار داشت: خیران میاندوآبی که در امر مدرسه سازی در استان پیشگام هستند، باید از این ظرفیت در امر کتابخانه سازی هم برخوردار شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی با اشاره به احداث یک باب کتابخانه در روستای حاج حسن خالصه توسط خیران میاندوآبی گفت: با توجه به اینکه عملیات اجرایی این پروژه متوقف شده، خیران در تکمیل آن می توانند مشارکت داشته باشند تا به عنوان کتابخانه خیرساز در استان مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان غربی که روز سه‌شنبه به میاندوآب سفر کرده بود، همچنین با فرماندار دیدار و صمن بازدید از عملیات اجرایی کتابخانه علامه دهخدا، با خیران کتابخانه ساز این شهرستان نیز دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، در آذربایجان غربی ۷۲ باب کتابخانه عمومی تحت پوشش نهاد کتابخانه‌های عمومی استان است که ۲۴ باب کتابخانه آن عمومی مستقل و یا مشارکتی است. 

بیش از ۱.۵ میلیون نسخه کتاب در کتابخانه‌های عمومی استان وجود دارد که سهم شهرستان میاندوآب هفت باب کتابخانه عمومی شامل ۶ باب شهری و یک باب روستایی (روستای سرچنار) بیش از ۱۱۰ هزار جلد کتاب است. 

طرح "پیک کتاب" گامی ارزنده در دوران کرونایی برای استفاده علاقه مندان و دوستداران کتاب بوده است.

تسهیل و تداوم امانت منابع کتابخانه‌ای در ایام شیوع بیماری کووید ۱۹ از جمله مهمترین اهداف اجرای این طرح به شمار می رود.

در این طرح، درخواست امانت کتاب، طی تماس تلفنی ثبت شده و منابع درخواستی از طریق پیک ارسال می‌شود.

برچسب‌ها آذربایجان غربی کتاب میاندوآب کتابخوانی طرح های ترویجی کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی کتاب میاندوآب آذربایجان غربی کتاب میاندوآب کتابخوانی طرح های ترویجی کتابخوانی مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی باب کتابخانه جلد کتاب پیک کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۷۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • طلسم‌های مرگباری که در کتاب‌های قدیمی جاساز شده‌اند
  • این کتاب‌ها می‌توانند شما را بکشند!
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است