Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی یادآور شد: سال گذشته ۱۱۲ هزار فرصت شغلی از طرح‌های بسیج سازندگی ایجاد و امسال با توجه به برنامه ریزی انجام شده برای ایجاد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی هدف‌گذاری شده است. رئیس بسیج سازندگی کشور گفت: امسال در قالب طرحی جامع و مردم پایه، در۱۰هزار و ۲۸۳ روستا به صورت هدفمند طرح‌های محرومیت زدایی اجرا می‌شود.

به گزارش جنوب نیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد زهرایی روز سه شنبه در نشست خبری در بوشهر افزود: اجرای طرح‌های تامین آب آشامیدنی و کشاورزی، مسکن محرومان، کارگاه‌های زیرساخت اشتغال، احداث جاده بین مزارع، خانه بهداشت و مدرسه یک تا سه کلاسه از اولویت‌های تعیین شده در طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بخش دوم طرح محرومیت زدایی مردم پایه شناسایی و رسیدگی به محله‌های حاشیه نشین و آسیب پذیر اجتماعی شهری است که در زمان حاضر یکهزار و ۱۰۰ محله در کشور شناسایی شده و از این شمار امسال ۳۶۰ محله در پنج استان کشور به عنوان آزمایشی از خدمات بسیج سازندگی برخوردار می‌شوند.

زهرایی اضافه کرد: تا قبل از سال ۹۹ که فعالیت‌های بسیج سازندگی غیر هدفمند اجرا می‌شد به صورت میانگین هشت هزار و ۲۰۰ پروژه محرومیت زدایی در کشور اجرا می‌شد و با  تغییر رویکرد و هدفمند کردن فعالیت‌ها سال گذشته ۱۵ هزار و ۱۰۰ طرح با کمک نهادهای مختلف با ۹۶۷ میلیارد تومان اعتبار اجرا شده است.

وی یادآور شد: سال گذشته ۱۱۲ هزار فرصت شغلی از طرح‌های بسیج سازندگی ایجاد و امسال با توجه به برنامه ریزی انجام شده برای ایجاد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی هدف‌گذاری شده است.

زهرایی با تاکید براینکه تلاش شده در طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه به صورت هدفمند در راستای رفع محرومیت گام برداشته شود گفت: جنس پروژه‌های بسیج سازندگی بزرگ، زیرساختی و به صورت پیمانکاری نیست بلکه پروژه‌های این سازمان کوچک، زودبازده، عام المنفعه، محرومیت زدا، غیرانتفاعی و با مشارکت مردم اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در جنگ اقتصادی، راه خنثی‌سازی تحریم‌ها مردم‌پایه کردن اقتصاد است و بسیج سازندگی برای این هدف برنامه‌ریزی و تلاش می‌کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در مورد اقتصاد مقاومتی گفت: رهبر معظم انقلاب از سال ۹۲ طرح اقتصاد مقاومتی را با هدف ایجاد اقتصاد مردم پایه مطرح و بسیج نیز با قدرت وارد کار شد.

زهرایی بیان کرد: کارهایی مهم در راستای اقتصاد مقاومتی در کشور از سوی بسیج سازندگی اجرا شد که از جمله آنها ایجاد قطب صنایع تبدیلی در محصولات کشاورزی است.

وی ادامه داد: در زمان حاضر ۴۳۵ محصول در کشور شناسایی شده و امسال قرار است روی ۳۲ محصول به عنوان قطب و پایتخت به صورت ویژه کار شود.

زهرایی گفت: در جنگ اقتصادی راه خنثی‌سازی تحریم‌ها مردم‌پایه کردن اقتصاد است به این معنی که سیاست مدیریت زنجیره ارزش در محصولات مزیت‌دار هر منطقه و جغرافیا اجرا شود که در استان بوشهر که سومین استان تولید خرما در کشور است باید به این محصول توجه جدی صورت گیرد.

وی با اشاره به محصول گوجه فرنگی و صنایع دستی "عبا " در استان بوشهر گفت: باید با ایجاد صنایع تبدیلی، صدور مجوزها و کاهش هزینه‌های حمل و نقل از محصول گوجه‌فرنگی خارج از فصل حمایت و آن را برای تولیدکننده و مصرف‌کننده به‌صرفه کرد که بسیج سازندگی به‌عنوان یک حلقه میانی برای روان سازی کار باید این نقش را انجام دهد.

زهرایی در مورد کمک‌های مومنانه بسیج سازندگی در سال گذشته اضافه کرد: در پنج مرحله توزیع ۱۴.۵ میلیون بسته معیشتی، ۴۹ هزار جهیزیه و یک میلیون و ۱۰۰ هزار لوازم خانگی، ۱.۵میلیون تبلت و کیف و کفش، ۹۰ میلیارد تومان کمک نقدی و ۳۰ میلیون پرس غذای گرم توزیع و کار مرمت ۱۴هزار خانه و آزادی پنج هزار و ۲۸۰ زندانی نیز انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با تاکید بر اینکه بسیج تعیین کننده مردم سالاری دینی در کشور است اظهار کرد: سال ۱۳۷۹ بود که بسیج سازندگی در امتداد جهاد سازندگی تشکیل شد تا مأموریت محرومیت‌زدایی را در کشور انجام دهد، در زمان حاضر بیش از ۷٠٠ هزار نفر در ۴٢ هزار گروه جهادی در سطح کشور فعالیت می‌کنند.

زهرایی از تشکیل هفت هزار گروه جهادی به صورت خودجوش خبر داد و عنوان کرد: گروه‌های جهادی در حوزه‌های فرهنگی، کشاورزی، عمرانی، توسعه و غیره فعال است، این گروه‌های جهادی نشان داد که کشور نیازمند نیروهای متخصص در بخش‌های مختلف است.

وی ادامه داد: در زمان حاضر ٢۵ هزار صندوق قرض‌الحسنه با یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر عضو در کشور داریم که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: بسیج سازندگی هزار فرصت شغلی محرومیت زدایی مردم پایه سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر