Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از میراث‌آریا، در نامه علی‌اصغر مونسان به ۳۱ استاندار آمده است: در اجرای ماده ۱ از قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری مصوب سال ۱۳۸۲ و مواد ۱۱ و ۱۲ از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث‌فرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ و مواد ۲ و ۳ آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور مصوب ۱۳۸۷/۱۱/۶ هیأت وزیران و با رعایت مقررات آیین‌نامه اجرایی مذکور، میراث‌فرهنگی ناملموس با عنوان های؛ 

شیوه بافت پارچه‌زری (به پیشنهاد استان یزد) به‌شماره ۲۱۳۹،

مراسم سدره پوشی زرتشتیان (به پیشنهاد استان یزد) به‌شماره ۲۱۴۱ در تاریخ ۱۳۹۹/۴/۳،

شیوه رشته‌بری سنتی (به پیشنهاد استان زنجان) به‌شماره ۲۱۸۲ در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۷،

دانش سنتی کتابت سیاق (سیاق‌نویسی) (به پیشنهاد استان مرکزی) به‌شماره ۲۲۸۸ در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۴،

فناوری آسیاهای آبی (به پیشنهاد استان اصفهان) به‌شماره ۲۳۵۶ در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ و

مهارت زرتشتی‌دوزی (به پیشنهاد استان تهران) به‌شماره ۲۳۷۴ در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۹ به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرگونه اقدام که موجب حفظ و احیای این میراث شود، مورد تأکید است.

برچسب‌ها علی ‌اصغر مونسان دولت میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علی اصغر مونسان دولت میراث فرهنگی علی اصغر مونسان دولت میراث فرهنگی میراث فرهنگی ناملموس پیشنهاد استان تاریخ ۱۳۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۶۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت

ایسنا/مرکزی مدیر میراث‌فرهنگی خمین از ثبت جشنواره « گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم رویدادهای گردشگری ملی خبر داد.

علی مشهدی با اعلام این خبر اظهار کرد: گل محمدی و گلاب دو محصول استراتژیک منطقه شهابیه خمین هستند. با توجه به این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و شهرستان، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه،این رویداد در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین تصریح کرد: بر این اساس، هر ساله این جشنواره در روزهای نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان «روز گل محمدی و گلاب» برگزار خواهد شد.

او هدف از ثبت این رویداد در تقویم گردشگری کشور را تحقق و ساماندهی و حرفه‌ای‌سازی گردشگری و همچنین ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم می‌تواند در رونق صنعت گردشگری و حضور بیش‌ از پیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان کمک شایانی بکند.

به گزارش ایسنا، به نقل از میراث‌فرهنگی استان، مشهدی گفت: نمایشگاه گل، صنایع دستی، نمایشگاه گلاب، مراسم آئینی، گُل‌غلتان کودکان و... از برنامه‌های جشنواره گل و گلاب شهابیه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • رونمایی از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک سمنان
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما/ ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود