Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، این کم شنوایی ممکن است به صورت ملایم یا عمیق و گاهی هم به صورت ناشنوایی کامل مادرزادی باشد. با ما در کلینیک شنوایی سمعک قلهک همراه باشید تا شما را در این مقاله با دلایل کم شنوایی مادرزادی واکتسابی آشنا کنیم.

دلایل کم شنوایی مادرزادی

کم شنوایی مادرزادی همان طور که از نامش مشخص است، از هنگام تولد همراه با نوزاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا شاید برایتان سوال باشد که دلیل این نقص چیست؟ به دو دلیل زیر این اتفاق می‌افتد: محیطی و ژنتیکی، که در ادامه به هرکدام از این موارد خواهیم پرداخت.

عوامل ژنتیکی کم شنوایی مادرزادی

بیشترین دلیل کم شنوایی مادرزادی، ژنتیکی است. در این نوع معمولاً اگر پدر یا مادر دچار کم شنوایی باشند احتمال اینکه آن را به کودک منتقل کنند زیاد است و یا حتی اگر پدر بزرگ و یا مادربزرگ نوزاد دچار کم شنوایی مادرزادی باشند و ژن غالب کم شنوایی غالب باشد این احتمال بالاتر می‌رود.

علل دیگر کم شنوایی مادرزادی

کم شنوایی مادرزادی فقط مربوط به ژنتیک نیست و عوامل دیگری هم هستند که هنگام تولد و یا سریعاً بعد از آن ایجاد شود. به طور مثال برخی از بیماری‌ها و عفونت‌ها مانند فقدان اکسیژن، نامناسب بودن ساختارگوش، نارس بودن و.... می‌توانند از این دلایل باشند.

کم شنوایی اکتسابی

کم شنوایی اکتسابی ممکن است درهر دوره‌ای از زندگی فرد اتفاق بیفتد یعنی هر چیزی که در زمان بعد از تولد پیش بیاید.

از جمله این عوامل می‌توان به سرخک، آبله مرغان، آنفلوانزا، ضربه به سر، استفاده از داروهای اتوتوکسیک، مننژیت و.... اشاره کرد.

چگونه از کم شنوایی پیشگیری کنیم؟

والدین عزیز قبل از بچه دار شدن ابتدا همه اطلاعات لازم را کسب کنید و از این طریق می‌توانید احتمال داشتن کودک کم شنوا یا ناشنوا را به شدت کاهش دهید.

قبل از بارداری حتماً واکسن سرخچه بزنید

در دوران بارداری به هیچ عنوان بدون مشورت و تجویز پزشک دارویی مصرف نکنید

قبل از ازدواج مشاوره ژنتیکی را فراموش نکنید

انجام آزمایشات خون مرتبط

راه‌های درمان کم شنوایی

درمان‌ها برای هر فردی بر حسب میزان کم شنوایی آنها متفاوت است. با انجام تست‌های شنوایی، توسط شنوایی شناس ممکن است با توجه به نیاز، سمعک تجویز شود. حتماً باید این قضیه را جدی بگیرید به دلیل اینکه کم شنوایی موفقیت و زندگی کودک را تحت تاثیر قرار می‌دهد و همچنین یادگیری و آموزش را مختل می‌کند. اگر در این شرایط کرونایی نگران هستید و ترجیح می‌دهید در خانه بمانید ما در کلینیک شنوایی سمعک قلهک این امکان را فراهم آورده ایم که ویزیت سمعک در منزل را با بهترین امکانات و رعایت پروتکل‌ها انجام دهیم.

بهترین مرکز تخصصی گوش و شنوایی

ما در کلینیک سمعک قلهک با بیش از سی سال سابقه، آماده ارائه خدمات از انجام تست‌های شنوایی گرفته تا مشاوره خرید سمعک برای شما عزیزان هستیم. این نکته را هم اضافه کنیم که خرید اقساطی سمعک در مرکز ما امکان پذیر است و شما می‌توانید بهترین برندهای سمعک را خریداری کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5252791

منبع: مهر

کلیدواژه: ناشنوایی سمعک کسب و کار کسب و کار خرید آنلاین لوازم التحریر دوربین مدار بسته سئو سایت میلگرد گروه خودروسازی سایپا لوازم خانگی تولید داخلی کسب و کارهای اینترنتی کتاب درسی دوربین پلاستیک بانک ملت کم شنوایی مادرزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​

تین نیوز

معاون علمی رئیس جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیس جمهور و بعد از ۸ جلسه تخصصی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

دهقانی گفت: یک بحثی مطرح شد که برپایه همان هواپیما یک ارتقایی در بال، بدنه و موتور انجام شود و یک بازطراحی انجام شود باتوجه به اینکه اجزای هواپیما را داریم یعنی 8 تا هواپیمای 140 را داریم یک هواپیمای جت 72 نفره طراحی و ساخته شود.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: این پروژه تعریف شد و در دوره قبلی معاونت علمی به عنوان یک پروژه دانشگاهی که 5 تا شرکت دانش بنیان نوپا نیز به این پروژه کمک می کردند تعریف شد.

وی گفت: رشته بنده و تخصص بنده هوا و فضا است و ما از این پروژه بازدید کردیم که پروژه بسیار خوبی بوده و از نظر تحقیقاتی تیم بسیار خوبی دارد و کمک کرده است تا تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی کنار یکدیگر جمع شوند و کارهایی انجام دهند.

دهقانی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت های موجود در کشور اصلاً زیرساخت نداریم. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بررسی های ما نشان می دهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.

وی ادامه داد: امروز خود سیمرغ نیز برای تأمین قطعات اولیه و بدنه های اولیه مشکل دارد چه برسد که بدنه آن تأمین شده و به سراغ هواپیمای 72 نفره برود. 

وی تأکید کرد: لذا مطلقاً در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

دهقانی گفت: تصمیم کارگروه این بود که ما در هواپیماسازی شرکت های دانش بنیان ویژه ای داریم که این شرکت ها توانمندی های زیادی دارند. به جای اینکه مثل خودروسازی از قسمت های آسان تر مثل بال و بدنه شروع کنیم به سراغ قسمت های کم حجم تر و ارزشمندتر برویم که اصطلاحاً به آن LVHV می گویند. مثل های سیستم های ناوبری، سیستم های هدایت، ابزارهای موتور، تجهیزات موتور، ارابه فرود و ... از جمله این قسمت ها است.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: ساخت هواپیماسازی کار ساختی نیست بحث گرفتن استانداردهای جهانی نیز بسیار مهم است و بایستی با کشورهایی که روابط خوب داریم کنسرسیوم تشکیل بدهیم و در دنیا نیز همه هواپیماسازهای اصلی کنسرسیوم تشکیل می دهند.

وی گفت: جمع بندی کارگروه این است که به عنوان عضوی از کنسرسیومی بزرگ که بخش بسیار خوبی از آن هواپیماسازی روسیه است بتوانیم در یک هواپیمای جدید روسیه و مشغول کار است در یک بخشی از آن مشارکت کنیم.

دهقانی تأکید کرد: هر زمانی توانستیم در زمینه های مختلف فنی، تهیه تجهیزات و زیرساخت ها به یک ایده ال مناسب برسیم یک کنسرسیوم تشکیل خواهیم داد.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تیم ساخت هواپیمای 72 نفره بسیار تیم خوب و ارزشمند بود و کارهای خوبی کرده بود. مجموعه صنایع هوایی پذیرفت که از این تیم در پروژه های هواپیمایی حمایت کند و مجموعه معاونت علمی نیز تاکنون کمک های بسیار زیادی را به این مجموعه کرده است.

وی تأکید کرد: از نظر ارزش دلاری به پول امروز نزدیک به 500 تا 1 میلیون دلار هزینه ای بوده که برای پروژه در سال های اخیر شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • آلگری: اهداف یوونتوس مهم‌تر از آینده من است
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • ترددهای دریایی با احتیاط انجام شود/ احتمال سیلابی شدن موقت رودخانه‌های فصلی