Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم رئیس اتاق بازرگانی قم گفت: مشکلات واحدهای تولید کننده فرآورده های گوشتی استان قم با سازمان دامپزشکی را تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد

نشست ریاست اتاق بازرگانی قم با جمعی از صادرکنندگان و تولیدکنندگان انجمن صنایع غذایی استان قم در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی قم برگزار شد.

در این جلسه ابوالفضل خاکی گفت: مشکلات اخیر برق در کشور و ضرر و زیان واحدهای غذایی و پرداخت اضافه حقوق پرسنل در مجموعه ها به دلیل جبران تولید ناشی از توقف خطوط تولید در زمان قطعی برق و همچنین تحمیل خسارات ناشی از قطعی برق به ماشین آلات هزینه‌های زیادی را به واحدهای صنایع غذایی استان وارد کرده است
وی اظهار داشت: افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش فروش این واحدها به دلیل شرایطی که بیماری کرونا بر کشور ایجاد کرده است هیچ گونه تغییری در روند پرداخت مالیات صورت نگرفته و بدون در نظر گرفتن فروش بر اساس حجم کالا مالیات بر اساس میزان درآمد محاسبه می‌شود که این مسئله مهمی است و واحدهای تولیدی در همه حوزه‌های فعالیتی را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاکی گفت: ۱۳ درصد از کارخانه های فرآوری محصولات گوشتی خوشنام و برندهای معروف با حجم تولیدات انبوه در استان هستند و بر اساس قانون کارشناسان سازمان ملی استاندارد و غذا و دارو بر عملکرد آنها نظارت دقیق دارند وی تصریح کرد: بر اساس سخنان اعضای انجمن صنایع غذایی حدودا هشت سال است که سازمان دامپزشکی استان برای نخستین بار در کشور تصمیم گرفته است یک کارشناس در واحدهای صنایع غذایی استان حضور یابد و هزینه ای را به واحدهای تولیدی در حوزه صنایع غذایی و فرآورده های گوشتی علی رغم مخالفت واحد ها تحمیل ساخته است البته این تصمیم واحد های تولید فراودهای گوشتی برای دریافت مجوز حمل گوشت و مرغ به کارخانه ها صورت گرفته و تنها در استان قم است که به این شیوه عمل می شود.
 خاکی در ادامه جلسه با انجمن صنایع غذایی استان مطرح کرد: خواسته این انجمن رسیدگی قانونی به این مسئله است موضوع دیگری که مورد انتقاد انجمن صنایع غذایی استان قرار گرفته است درخواست سازمان دامپزشکی استان مبنی بر نصب دوربین های متصل به آن سازمان است که صرف نظر از هزینه آن این تصمیم جدید مورد اعتراض واحدهای تولید فراورده های گوشتی قرار گرفته است و انها خواستار حداقل اجرای یک تصمیم هستند. اگر نصب دوربین‌های آنلاین عملیاتی شود وجود کارشناس در محل کارخانه مفهومی ندارد به اعتقاد وی اگر هر دو تا سیستم فعال شود این نوعی بی اعتمادی درون سازمانی است در واقع اداره دامپزشکی استان یا کارشناس خود را قبول دارد و یا قبول ندارد در صورت عدم تایید کارشناس پرداخت هزینه از سوی واحدهای تولید فراوردهای گوشی نباید انجام شود
 عضو هیات نمایندگان اتاق ایران با اشاره به این که اصل وجود هر دو این سیستم ها قانونی نیست و فقط در استان قم در حال اجرا و شکل‌گیری است گفت: مطالبی که در روزهای اخیر فعالان اقتصادی طی تماس‌های مکرر مطرح می‌کنند این است که چرا مدیران دولتی خود بدون توجه به قانون، واحدهای صنعتی و غذایی را تحت فشار تصمیم های درون سیستمی قرار می‌دهند.

وی با اشاره به نامگذاری سال حسب فرامین مقام معظم رهبری به نام تولید،پشتیبانی ها و مانع زدایی ها بیان کرد: آیا مدیران به جای رفع موانع به دنبال مانع‌تراشی هستند؟
خاکی اضافه کرد: اگر واحدی در سطح استان متخلف است اتاق بازرگانی خواستار برخورد حداکثری با این واحدهاست لیکن تقاضای فعالان اقتصادی این است که مدیران با تصمیم های درست و به دور از شتابزدگی شرایط کار برای واحدها را سخت نکنند.
رئیس اتاق بازرگانی قم با اشاره به مجموعه مشکلاتی که کرونا در دو سال اخیر ایجاد کرده است و باعث عدم فروش محصولات شده و نبوده برق و خراب شدن اجناس و خساراتی که دستگاههای خطوط تولید دیده اند همچنین مباحث مالیاتی و مشکلات تعرفه های سازمان تامین اجتماعی و مسائل بانکی و اخیراً شرایطی که سازمان دامپزشکی استان ایجاد کرده است قیمت تمام شده کالا را افزایش می دهد و نتیجه آن را تمام مردم در سطح کشور مشاهده میکنند ضمن آنکه برخی تصمیمات  صورت خوبی برای واحدهای تولیدی ندارد و نوعی بی سلیقگی در تصمیمات را نشان می‌دهد.
 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دامپزشكي صنایع غذایی استان انجمن صنایع غذایی اتاق بازرگانی قم سازمان دامپزشکی دامپزشکی استان واحدهای تولید استان قم بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند

معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند که حضور آنها در عرصه‌های مختلف جامعه متضمن برقراری امنیت غذایی و سلامت آحاد افراد جامعه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجتبی نوروزی به مناسبت روز جهانی دامپزشکی پیامی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

«روز جهانی دامپزشکی فرصتی مغتنم برای یادآوری و توجه به اهمیت خدمات تخصصی دامپزشکی و نقش برجسته دامپزشکان در حوزه سلامت انسان و دام و تأمین و تضمین امنیت غذایی است.

پیشگیری، مبارزه و درمان بیماری‌های دامی در جهت حفظ و ارتقا سلامت جمعیت دامی کشور و برقراری امنیت غذایی به ویژه تأمین سبد مواد غذایی و فرآورده‌های پروتئینی با منشأ دامی ایمن و سالم و همچنین پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که به حدود ۸۰۰ نوع بیماری می‌رسد، از مهم‌ترین دستاوردهای دامپزشکان در سطح ملی است که در این روز گرامی داشته می‌شود.

دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند که حضور آنها در عرصه‌های مختلف جامعه متضمن برقراری امنیت غذایی و سلامت آحاد افراد جامعه است و از این رو گرامی داشت جایگاه حرفه‌ای آنها در روز جهانی دامپزشکی برای قدردانی از خدمات ارزشمند و اثرات مفید فعالیت آنها در سطح ملی و بین‌المللی است.

روز جهانی دامپزشکی سال ۲۰۲۴ با شعار "دامپزشکان از پایه‌های اجتناب ناپذیر نظام سلامت هستند" بیانگر جایگاه خطیر و حساس دامپزشکان و پیرادامپزشکان در نظام سلامت جهان است. امری که آشکارا روشن کننده همان شعار پیشتازی این قشر در امنیت غذایی و امنیت زیستی آحاد ملت است.

اقتدار غذایی و افزایش تولید غذا از نظر کمی و کیفی در راستای تأمین امنیت غذایی پایدار مبتنی بر فعالیت‌های دانش بنیان و اشتغال آفرین در این حوزه، از محورهای اساسی ظرفیت سازی در برابر مخاطرات مرتبط با سلامت جمعیت دامی ناامنی غذایی حاصل از آن است.

در پایان از خدمات ارزشمند و شایسته فرهیختگان دامپزشک و پیرادامپزشک صمیمانه تشکر می‌نمایم و برای تمام همکاران گرامی آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون دارم.

دکتر مجتبی نوروزی
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور»

کد خبر 748311

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید