Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@19:50:38 GMT

توسعه در کشور به صورت نامتوازن صورت گرفته است

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۹۴۴۸

توسعه در کشور به صورت نامتوازن صورت گرفته است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرمانداری بناب، حجت الاسلام محمد باقری بنابی در آئین نکوداشت و تجلیل از نویسندگان شهرستان بناب که با حضور فرماندار، جمعی از مسئولین و جمعی از نویسندگان و اهالی قلم این شهرستان ترتیب یافته بود، با بیان اینکه باید مطالبه گری بحث‌های فرهنگی کشور جزو موضوعات اول کشور باشد، افزود: نویسندگان و هنرمندان نسبت به مسائل و مشکلات جامعه مطالبه گر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت راه اندازی رسانه‌های مکتوب در شهرستان در کنار سایر رسانه‌ها و پایگاه‌های خبری شهرستان از آمادگی خود برای راه اندازی هفته نامه و روزنامه در سطح شهرستان بناب خبر داد.

باقری بنابی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر ضرورت برگزاری جشنواره نویسندگان شهرستان از انجام مراحل احداث فرهنگ سرا در این شهرستان خبرداد و گفت: امیدواریم این گونه نشست‌ها حداقل هر ۳ ماه یک بار و برای تمام گروه‌های مختلف جامعه تشکیل و مسائل و موضوعات مربوطه بررسی شوند.

هرموقع اهل قلم در صحنه نبودند، مشکلات در جامعه افزایش یافته است

فرماندار بناب نیز در این جلسه گفت: نویسندگان با قلم خود مشکلات جامعه را به صورت هنرمندانه به تصویر می کشند.

بر اساس این گزارش، شهریار فتحی با تبریک و گرامیداشت ۱۴ تیر ماه روز قلم با اشاره به نقش اساسی و بنیادین فرهنگ در توسعه جوامع اظهار کرد: هیچ جامعه‌ای را نمی‌توانیم پیدا کنیم که توسعه یافته باشد و فرهنگ و هنر در آن جامعه از جایگاه رفیعی برخوردار نباشد؛ از این رو مهم‌ترین زیرساخت برای توسعه جوامع توجه به فرهنگ است.

وی با اشاره به تلاش و برنامه ریزی دشمنان نظام برای تغییر الگوهای فرهنگی در کشور گفت: سرمایه گذاری در بحث فرهنگ باید افزایش یابد.

نماینده عالی دولت در شهرستان بناب به نقش سازنده انتقاد در توسعه و پیشرفت جوامع اشاره و تأکید کرد: نویسندگان و اهالی فرهنگ با قلم خود و با تولیدات خود مسائل و مشکلات موجود جامعه را هنرمندانه به تصویر می کشند که لازم است مسئولین به این نقدها گوش شنوا داشته باشند.

فتحی تصریح کرد: هر موقع اهل قلم صحنه را ترک کرده و عقب نشسته‌اند، آن موقع مشکلات در جامعه افزایش یافته است.

بیش از ۲۰۰ نویسنده در سطح شهرستان بناب فعال هستند

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب نیز در این جلسه از فعالیت بیش از ۲۰۰ نویسنده در سطح شهرستان بناب خبرداد.

حبیب صدقی با ارائه گزارشی از روند برگزاری این نشست اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ نویسنده در سطح شهرستان بناب فعال هستند و در این مراسم با توجه به شرایط کرونایی از عزیزانی دعوت شده است که بیش از دو اثر یا کتاب به چاپ رسانده‌اند.

وی اضافه کرد: این مراسم برای اولین بار به پیشنهاد حجت الاسلام باقری بنابی نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی و فتحی فرماندار بناب برگزار شد که از این بابت از زحمات عزیزان قدردانی می‌کنیم.

دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب در ادامه اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد دعوت و تجلیل از تمام نویسندگان و اهل قلم شهرستان باشیم.

این گزارش می‌افزاید، در ادامه این نشست تعدادی از نویسندگان شهرستان بناب به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

همچنین در این مراسم که به مناسبت گرامیداشت ۱۴ تیرماه مصادف با روز قلم ترتیب یافته بود، با اهدای لوح و هدایایی از نویسندگان شهرستان بناب تجلیل به عمل آمد.

شهرستان ۱۵۰ هزار نفری بناب واقع در ۱۱۰ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی و در جنوب این استان اگر چه از دیرباز به عنوان شهری با خصوصیات اقتصادی و کار و تلاش معروف شده است اما این مانع پرورش و بروز سایر استعدادهای بشری همچون هنر نویسندگی در میان مردمان این شهر نشده و هنرمندان بنابی در بسیاری از رشته‌های هنری سرآمد استانی و کشوری هستند.

کد خبر 5253030

منبع: مهر

کلیدواژه: بناب نماینده بناب مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا قطعی برق گرگان ایلام اردبیل خشکسالی یاسوج مصرف برق اراک عکس استانها سطح شهرستان بناب نویسندگان شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۹۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار خانواده خود تجربه کند
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه در کنار اعضای خانواده را تجربه کند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند