Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسته ویژه خبری «تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب اخباری، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذاری قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح های سیاسی و تحولات مهم داخلی انداخته می شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی زاده هاشمی: روحانی بعد از پایان دولت باید مثل راهبه‌ها شود، یک جایی پیدا کند و تمام ایام استغفار کند!

قاضی زاده هاشمی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری:فکر می‌کنم آقای روحانی بعد از ریاست جمهوری باید برود مثل راهبه‌های مسیحی یک جایی پیدا کند و تمام ایام استغفار کند و بعد هم راه بیفتد از ۸۵میلیون جمعیت کشور حلالیت بطلبد.اگر آقای روحانی می‌دانست نمی‌تواند کاری را انجام دهد نباید ۸سال رئیس جمهور می‌ماند.واقعا به این همه نفرت می‌ارزید که از آقای روحانی بماند؟

انتقاد شدید احمدی نژاد از حمایت برخی از طالبان

محمود احمدی‌نژاد با انتشار ویدیویی کوتاه نسبت به تحولات افغانستان واکنش نشان داد.رئیس دولت دهم گفت:با کمک بیگانگان عده‌ای را مسلح کردند تا با تسلط به رسمیت شناخته بشوند!حکومت اسلامی با اسلحه ظلم و بدترین نوع معرفی اسلام است.با اسلحه بخواهند کشوری را بگیرند و بعد بگویند حکومت اسلامی!پول و سلاح می‌دهند و مردم را به جان هم می‌اندازند و تشویق می‌کنند.مدرسه کودکان و عروسی‌ها منفجر کردند و مردم افغانستان را در خون غلطاندند./جماران

آرین‌منش: رئیسی در کابینه‌اش از اصلاح‌طلبان استفاده نمی‌کند

جواد آرین‌منش، فعال سیاسی اصولگرا درباره این موضوع گفت: «چند تماس با اصلاح‌طلبان از سوی دفتر آقای رئیسی به این معنی نیست که او تمایل داشته باشد از نیروهای اصلاح‌طلب در کابینه‌اش استفاده کند. اینکه یک گروهی شروع کرده‌اند و گمانه‌زنی‌های خود را مطرح می‌کنند که این یا آن شخصیت اصلاح‌طلب هم در کابینه حضور خواهد داشت، خلاف واقع است و تا اینجای کار نه خود آقای رئیسی و نه اعضای ستادش به هیچ‌وجه نگفته‌اند که بنای استفاده از اصلاح‌طلبان در کابینه را دارند».او ادامه داد: «البته آقای رئیسی بنای شایسته‌سالاری دارد و می‌خواهد از افراد توانمند استفاده کند اما حتما می‌تواند افراد شایسته را از میان طیف‌های گسترده اصولگرایی انتخاب کند».این فعال سیاسی درباره اینکه آیا دولت رئیسی می‌تواند فراجناحی باشد یا نه، بیان کرد: «به جز دولت آقای هاشمی که ترکیبی از اصلاح‌طلبان، اصولگرایان و معتدلین فعلی را در خود جای داشت هیچ دولت دیگری به معنای واقعی فراجناحی نبوده است و حالا هم من تصور نمی‌کنم دولت سیزدهم به معنای دقیق کلمه چنین شود. به هر حال واقعیت این است که هر دولتی بر اساس سلایق خودش شکل می‌گیرد. اگر آقای رئیسی بتواند دولتی فراجناحی تشکیل دهد به دلیل گستردگی‌اش خوب است اما این مشکل هم وجود دارد که وزرا با یکدیگر ناهماهنگ می‌شوند. حتما تیم اقتصادی متشکل از چند وزیر نمی‌توانند خوب کار کنند، مگر آنکه با هم هماهنگ باشند و تیم سیاسی و فرهنگی هم همین‌طور».

نماینده مجلس: هزار نفر از اعضای دوره پنجم شوراها در زندان به سر می‌برند

احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی خود در توئیتر، مدعی شد: بزرگترین خلاء نظارت بر شوراها، خلاء قانونی است؛ متاسفانه یک‌هزار نفر از اعضای دوره پنجم شوراها در زندان به سر می‌برند و همین موضوع کفایت می‌کند که بگوییم قوانین ما در حوزه نظارت جامع و کارآمد نبودند.

گنجی: اگه روحانی خزانه خالی تحویل گرفت رئیسی باید دنبال جای خزانه بگردد

عبدالله گنجی در توئیتی نوشت: روحانی در بدو ورود به قدرت گفت خزانه خالی را تحویل گرفته است. اگر روحانی خزانه‌ خالی تحویل گرفت رئیسی باید دنبال جای خزانه بگردد.شاید هم پیدا نکند و مجبور شود از نو بسازد.

ابطحی: دولت روحانی کیسه بوکسی بود که مرتب به آن حمله می‌شد

«محمدعلی ابطحی» رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت اصلاحات در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت:«در طول این سال‌ها کیسه بوکسی به نام دولت روحانی وجود داشته که مرتب به آن حمله می‌شده است. این حملات نیز در شرایطی رخ ‌داده که کسی از به قدرت رسیدن ترامپ و کارشکنی‌هایی که وی علیه ایران انجام داده یاد نمی‌کند.امروز هم دنیا همان دنیا و وضعیت اقتصادی مردم هم همان وضعیت و منابع موجود کشور نیز همان منابع است...مشکلات زیادی بوده که برای دولت آقای روحانی به وجود آورده‌اند. ما امیدواریم این یکدست شدن قدرت با موفقیت همراه شود و قوای سه‌گانه بتوانند موانع پیش‌روی کشور را از بین ببرند و مشکلات مردم را حل کنند».ابطحی در ادامه گفت:«بنده معتقد نیستم جریان اصلاحات در انتخابات ریاست‌جمهوری آسیب دید. اغلب مردم تفکر اصلاح‌طلبی را با ورژن جدیدی‌ و به شکل فعال‌تری در قالب عدم‌مشارکت در انتخابات ادامه دادند. کسانی که در انتخابات شرکت نکردند طرفدار براندازی نبودند. اگر قرار بود براندازی صورت بگیرد باید کارهای دیگری انجام شود و شرایط به شکل دیگری رقم بخورد».

زنگنه صدای کیهان را درآورد!

برخی افراد مطلع به کیهان خبر دادند که از هفته‌های قبل، احکامی برای برخی افراد در مجموعه وزارت نفت صادر گردیده و موجبات بروز نگرانی درباره تضییع حقوق بیت‌المال را ایجاد کرده است.علاوه‌ بر این، مدتی قبل با انتشار اسنادی در رسانه‌ها معلوم شد در ماه‌های پایانی دولت دوازدهم، تعدادی از مدیران ارشد وزارت نفت به عنوان اعضای هیئت امنا اقدام به تاسیس موسسه‌ای با بودجه میلیاردی کرده‌اند و دستگاه‌های نظارتی هم نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند، با این حال وزیر نفت در اقدامی که به عنوان دهن‌کجی به نهادهای نظارتی تعبیر شد، این مرکز را افتتاح کرد!در یک مورد دیگر، 20 خردادماه امسال بیژن زنگنه طی ابلاغیه‌ای به شرکت ملی صنایع پتروشیمی دستور داد که باید تا تاریخ اول تیر ماه عملیات بهره‌برداری و تعمیرات خط لوله اتیلن غرب کشور را به پتروشیمی کاویان از شرکت‌های زیر مجموعه هلدینگ باختر واگذار کند؛ این دستور عجیب و خارج از چارچوب قانون اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی (مصوب آبان ۱۳۵۶ مجلسین) با مخالفت اعضای هیئت‌مدیره این شرکت مواجه و با غیرقانونی خواندن این دستور، از تصویب موافقت‌نامه واگذاری عملیات بهره‌برداری خط اتیلن غرب به پتروشیمی کاویان خودداری می‌کنند.کار به جایی کشید که سازمان بازرسی کل کشور در نامه‌ای به وزیر نفت، دستور و اصرار او برای واگذاری مشکوک این خط لوله به هلدینگ باختر را به ضرر منافع ملی دانست و ضمن ‌اشاره به غیرقانونی بودن تصمیم زنگنه، به او هشدار داد در صورت تخطی وی از قوانین مصرح، پرونده وی راهی محاکم قضایی می‌شود، اما زنگنه این بار هم زیر بار هشدارها نرفت!

پیشنهاد روزنامه اطلاعات به رئیس دولت سیزدهم

روزنامه اطلاعات به ابراهیم رئیسی در آستانه تشکیل کابینه پیشنهاد کرد:با آرامش و متانت در بیان و گفتارتان، ادبیاتِ ستیز و دوقطبی‌سازی و فرقه‌پردازی در عیال‌الله را برچینید و بگذارید دیگر ارگان‌های کشور، اعم از مجلسیان و محفلیان و رسانه‌نشینان و سخن‌سازان با الگوگیری از آرامش و مهر در گفتار و بیان شما، در ادبیات خود تجدیدنظر کنند.شما متین‌ترین و آرام‌ترین گفتارها را در مناظره‌ها از خود نمایان کردید. بگذارید بانیان و طرفداران گفتارهای گزنده و نه ‌درخورِ شئوناتِ این مردمِ نجیب تنها بمانند و تجدید نظری کنند.… و همان‌گونه که سامانه‌ای را معرفی کرده‌اید، بر معرفی خیرخواهان و عاقبت‌اندیشان در برنشاندن همکارانی لایق، کاربلد و دور از تظاهر و تملق اهمیت دهید و جلوه‌ای از دولت اسلامی را- که عده‌ای ذوق‌زده‌اش شده‌اند- در ذائقه‌ی مردم بنشانید. بگذارید مردم ذوق کنند.

نگاه فعال اصلاح طلب به تماس دفتر رئیسی و اژه ای با اصلاح طلبان

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: تماس رئیس جمهور منتخب با منتقدان و فعالین سیاسی امری پسندیده است اما این که از نقطه نظرات آنان تا چه حد استفاده کند در چینش کابینه به خوبی نمایان می‌شود.جلال میرزایی، درباره تماس دفتر رئیس‌جمهور منتخب با فعالان سیاسی از جریان مقابلش و نظرخواهی از آنان برای تشکیل دولت و اداره کشور گفت: نفس تماس آقای رئیسی با برخی از منتقدان حاکمیت و جریان اصولگرایی بسیار معنادار است.این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تماس دفتر رئیس‌جمهور منتخب با منتقدان و فعالان سیاسی اصلاح‌طلب از دو حالت خارج نیست یا از باب مشورت است یا انجام اصلاحات.وی با بیان این که این کار قابل قبول و حرکت جالبی است، عنوان کرد: این که جریان پیروز انتخابات بیاید از برخی منتقدان و اشخاص در خصوص قوه مجریه و رویکردها نظر بخواهد در نوع خودش قابل تحسین است حال اینکه تا چه اندازه این نقطه‌نظرات استفاده شود بحث جدایی است اما این امر خودش به تنهایی حرکت جالبی است.وی یادآورد شد: به خاطر ندارم پیش از این دیگران این کار را کرده باشند، یعنی ما در دوره‌های قبل مشاهده نکردیم که روسای‌جمهور پیروز و منتخب قدمی بردارند و از مخالفین، منتقدان و یا رقبای خود نظرات و مشورت‌هایی را دریافت کنند.

منابع خبری: طالبان گمرک اسلام قلعه در مرز ایران را تصرف کرد

منابع خبری در استان هرات در غرب افغانستان اعلام کردند، گروه طالبان لحظات پیش گمرک مرزی اسلام قلعه در مرز با جمهوری اسلامی ایران را تصرف کرد.خلیل رسولی یکی از خبرنگاران مستقر در هرات افغانستان به ایرنا گفت که طالبان لحظات پیش مرز اسلام قلعه و گمرک را تصرف کردند.اسماعیل آزاد خبرنگار دیگر افغان در هرات اعلام کردند که پس از فرار نیروهای افغان و کارمندان گمرک مردم وارد گمرک هرات شده‌اند.مقامات محلی استان هرات هنوز در این رابطه اظهار نظر نکرده‌اند.گروه طالبان امروز (پنجشنبه) نیزبا حمله بر برخی از شهرستانهای هرات دو شهرستان را در این استان تصرف کرده‌اند اما مقامات محلی هرات گفته‌اند که آنها بصورت تاکتیکی از این شهرستان‌ها عقب نشینی کرده‌اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کرونای دلتا محسنی اژه ای هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز کرونای دلتا محسنی اژه ای هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب اصلاح طلبان آقای روحانی رئیس جمهور آقای رئیسی دفتر رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۸۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌ دولت سیزدهم درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی در گفتگو با ایسنا، افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899689

دیگر خبرها

  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد