Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران؛ سیدمجتبی قفقازی - طی روزهای گذشته اخبار و تصاویری از سفر برخی شهروندان ایرانی به ارمنستان برای واکسیناسیون کرونا منتشر شده است.

  فارغ از اینکه تا چه میزان روی خبر سفر شهروندان ایرانی اغراق شده و اینکه آیا غالب این سفرها  صرفا با هدف واکسیناسیون است و یا هدف تفریحی و سیاحتی و در کنار آن واکسیناسیون رایگان هم هست، نگاهی به وضعیت واکسیناسیون کرونا در ارمنستان شاید نمایی روشن تر و بهتر از وضعیت موجود به دست دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جمهوری ارمنستان تاکنون و پس از آغاز هفته ها از آغاز واکسیناسیون سراسری در مجموع تنها عددی کمتر از 2.5 درصد ار مردم این کشور واکسینه شده اند و با هر متر و معیاری سرعت واکسیناسیون کرونا در ارمنستان بسیار پایین بوده است.

آمار وضعیت کرونا در ارمنستان بر اساس سایت سازمان بهداشت جهانی از ابتلای بیش از 226 هزار شهروند به کرونا (تاکنون) و مرک بیش از 4500 شهروند در اثر ابتلا به کرونا حکایت دارد.

 به نظر می رسد دولت ارمنستان در بحبوحه وضعیت اقتصادی بد خود که پس از هزینه های جنگ قره باغ و ناآرامی های داخلی متعاقب آن و نیز بحران همه گیری کرونا در این کشور سایه افکن شده، در صدد است از هزاران واکسنی که به واسطه عدم تمایل عمومی مردم این کشور به تزریق واکسن و انقضای قریب الوقوع تاریخ مصرف واکسن ها روی دستش مانده؛ برای جذب گردشگر استفاده کند؛ به ویژه اینکه اخیرا نیز اعلام شد واکسن کرونا تنها به گردشگرانی تزریق خواهد شد که دستکم 10 روز در ارمنستان اقامت داشته باشند.

عکس منتشر شده از صف گردشگران ایرانی برای زدن واکسن کرونا در ارمنستان

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی دولت ارمنستان تاکنون از بین جمعیت 3.3 میلیونی خود تنها کمتر از 75 هزار دوز واکسن کرونا تزریق کرده و تنها به حدود 15 هزار نفر هر دو دوز را تزریق کرده است.

به عبارت دیگر در ارمنستان تاکنون 15 هزار نفر هر 2 دوز و حدود 45 هزار نفر تنها یک دوز واکسن کرونا تزریق کرده اند؛ این آمار یعنی در ارمنستان تاکنون به رقمی کمتر از 2.5 درصد از مردم یک یا دو دوز واکسن کرونا تزریق شده است.

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی سرعت ارمنستان در واکسیناسیون کرونا به طور میانگین 1475 دوز در روز است که رقم بسیار نازلی است.

از سوی دیگر و بر اساس گزارش ها بسیاری از مردم ارمنستان همانند بسیاری دیگر از مردم جمهوری های استقلال یافته از شوروی سابق و مردم روسیه، تمایلی به زدن واکسن ندارند و نسبت به آن بسیار بی اعتمادند و شاید یکی از دلایلی که بیش از 100 هزار دوز واکسن کرونا روی دست دولت ایروان مانده، همین عدم تمایل مردم به زدن واکسن کروناست.

بر اساس برخی نظر سنجی ها در روسیه و دیگر جمهوری های بر جای مانده از اتحاد جماهیر شوروی سابق که ارمنستان نیز یکی از آنهاست، بیش از دو سوم مردم به واکسن کرونا اعتقاد و اعتمادی ندارند و این همان مشکلی است که دولت روسیه نیز با مردم خود دارد و با وجود اینکه دولت روسیه نخستین کشوری در جهان بود که در پاییز پارسال برای ویروس کرونا واکسن ساخت؛ (واکسن "اسپوتنیک وی" ) اما طی نزدیک به 9 ماهی که از ساخت واکسن روسی کرونا می گذرد، جمعیت کمی از مردم روسیه حاضر شده اند به صورت داوطلبانه واکسن بزنند و به همین خاطر با بحران شیوع سویه دلتا کرونا (سویه موسوم به هندی) در روسیه، آمار ابتلا و مرگ و میرها در این کشور طی روزهای گذشته به شدت بالا  رفته است.

دولت ارمنستان نیز تا کنون نزدیک به 200 هزار دوز واکسن کرونا را بیشتر در قالب اهدایی از سه منبع چین، سازمان بهداشت جهانی (طرح کواکس) و روسیه دریافت کرده است.

 این کشور در  تاریخ 1 ماه مه گذشته  100 هزار دوز واکسن "کروناواک" را در قالب کمک دولت چین دریافت کرد و پس از آن نیز در قالب سهمیه طرح "کواکس" از سازمان بهداشت جهانی 24 هزار دوز واکسن "آسترازنکا" و 30 هزار دوز واکسن روسی "اسپوتنیک وی" نیز از روسیه دریافت کرده است.

تزریق واکسن کرونا به یک گردشگر ایرانی در داخل یک ون در مرکز شهر ایروان/ جمعه 9 جولای 2021/ عکس: لوسی سرکیسیان  PHOTOLURE

واکسن های ارمنستان که تاریخ مصرف شان رو به اتقضا بوده و مردم این کشور تمایلی به تزریق آنها ندارند؛ می تواند منبع خوبی برای تزریق به گردشگران خارجی همچون ایرانی ها باشد که در کشورشان علی رغم تزریق روزانه دهها و صدها هزار واکسن به دلیل جمعیت بالا و گستردگی کشور باید ماه ها در انتظار نوبت شان  بمانند ولی با سفر به ارمنستان می توانند هم یک سفر تفریحی تابستانی  داشته باشند و هم واکسن بزنند.

این گونه هم دولت ارمنستان به هدف جذب درآمد گردشگری بیشتر می رسد و هم برخی از شهروندان ایرانی می توانند چند هفته و یا شاید چند ماه زودتر از نوبت شان در ایران، واکسن کرونا بزنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی واکسیناسیون کرونا کرونا در ارمنستان ارمنستان تاکنون دوز واکسن کرونا هزار دوز واکسن دولت ارمنستان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا

برخی همچنان بر این باور هستند که واکسن‌های ویروس کرونا، عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته است. 

فرانسوا ژاویه فومو تاموزو، فوتبالیست سابق اهل فرانسه و کنگو، علیه شرکت‌های فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او معتقد است این شرکت‌ها که سازنده واکسن کووید-۱۹ هستند، بر حرفه او تأثیر گذاشته‌اند.

طرفداری | به گزارش اکیپ، فومو تاموزو در حالی که حالا در سن ۲۹ سالگی بازنشسته شده است، علیه شرکت‌های داروسازی فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او می‌خواهد مشخص شود که آیا واکسن کووید-۱۹ نقش مهمی در مصدومیت‌های او داشته که به شدت بر حرفه وی تأثیر گذاشته است. فومو تاموزو که پیش از خداحافظی از فوتبال در تیم‌های اوسر، یو اس کویوی-روئن، ماریتیمو و استاد لاوال بازی می‌کرد، همچنین از فدراسیون فوتبال فرانسه به دلیل تحت فشار گذاشتن بازیکنان زیر نظر خود برای واکسینه شدن، شکایت کرده است.

به گفته‌ این بازیکن، از زمان واکسیناسیون، مصدومیت‌های پی در پی باعث آسیب به دوران حرفه‌ای او شده است: درد زانو (گونالژی)، تاندونوپاتی و پارگی تاندون آشیل، او را ماه‌ها از زمین دور نگه داشته‌ است. این مصدومیت‌ها اکنون بر زندگی روزمره او نیز تأثیر می‌گذارد:

راه رفتن طولانی مدت به سختی قابل تحمل است، از طرف دیگر دویدن هم برایم غیرممکن است. به محض اینکه می‌خواهم به خودم فشار بیاورم، مثلاً از پله‌ها بالا بروم یا چیزی از قفسه بردارم یا حتی پایین بیایم، درد شدیدی احساس می‌کنم.

دادگاهی برای تعیین ارتباط احتمالی بین واکسن و مصدومیت‌های فومو تاموزو در نظر گرفته شده است. دادگاه پاریس در تاریخ ۲ جولای جلسه‌ای برای این پرونده برگزار خواهد کرد تا در مورد لزوم تشکیل هیئت کارشناسان که وظیفه آن‌ها تعیین ارتباط (یا عدم ارتباط) بین دوزهای واکسن و مصدومیت‌های این بازیکن ۲۹ ساله است، تصمیم‌گیری کند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد