Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

با توجه به تجربه و سیاست مدیریت مسافر و اتوبوس در سال های گذشته و افزایش قیمت بلیت در ایام عید به دلیل پیمایش یک سرخالی، آیا بهتر نیست از همین تجربه در بخش کالا نیز استفاده شود؟

به گزارش تین نیوز، یک راننده فعال در بخش حمل و نقل جاده ای کالا با بیان این مطلب گفت: در چند هفته اخیر و همزمان با فراخوان حمل کالاهای اساسی، حجم بارهای صادراتی به بنادر، یا اطراف آن به شدت کاهش پیدا کرده است،که این موجب برهم خوردن توازن بین بار رفت و برگشتی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا سمنانی افزود: وقتی باری به مقصد بندرعباس و اطراف آن، یا بندرامام و اطراف آن نباشد، انتظار از راننده و کامیوندار جهت حمل کالاهای اساسی، غیرمعقولانه است.

این راننده کامیون خاطرنشان کرد: وقتی سازمان یا ارگانی مسئول هماهنگی بین بار موجود و کامیون های کشور نیست، در یک نقطه کشور دپوی بار خواهیم داشت و در نقطه ای دیگر دپوی کامیون!

وی گفت: با توجه به هزینه های سرسام آور تعمیر و نگهداری کامیون، عملیات حمل بار به صورت یکسرخالی نه تنها مقرون به صرفه نیست، بلکه زیان آور است.

او در شبکه های اجتماعی تاکید کرد: موضوع قابل توجه دیگر این است که چرا اوج واردات کالاهای اساسی، دقیقا در فصل گرما و همزمان با برداشت محصولات کشاورزی داخل ایران است؟ آیا همین موضوع، موجب عدم رغبت و انگیزه رانندگان و کامیونداران به حمل کالا از  بنادر جنوب کشور نشده است؟

بیشتر بخوانید: نقش مخرب مدیریت نادرست اسکله های بندر امام در دپوی کالا دمای 50 درجه، شرجی هوا، موج پنجم کرونا؛ معطلی رانندگان در بندر امام ضرورت تسریع خروج و انتقال نهاده‌های کشاورزی از بنادر

او گفت: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به عنوان متولی حمل و نقل  جاده ای و زیر مجموعه آن یعنی رانندگان و کامیونداران کشور، همواره به عنوان بدهکاران به صاحبان کالا و دولت شناخته شده و می شوند در حالی که صاحب کالا بدون هیچ گونه هماهنگی با متولی حمل و نقل و رانندگان و کامیونداران اقدام به حمل کالا تا پشت مرزهای ایران می کنند.

سمنانی عنوان کرد: مشاهده می شود صاحبان کالا به محض پهلوگیری کشتی، یا ترخیص کالا، به صورت متوقعانه و طلبکارانه، درخواست کامیون می نمایند! اما سوال این است که چرا تاجر و وارد کننده کالا موظف به هماهنگی با سازمان راهداری جهت حمل کالای خود نیست؟ و چرا دولت یا صاحبان کالا و تاجران، سازمان راهداری و رانندگان و کامیونداران کشور را در مقابل عمل انجام شده قرار می دهند؟

وی با طرح این سوال که چرا تاجر و وارد کننده از مبدا کالا از آن سر دنیا به فکر حمل کالا در داخل کشور خودمان نیست و چرا تاجر به همه نکات حمل بار از مبدا تا مقصد فکر کرده، به جز حمل بار داخل کشو، افزود:  آیا وقت آن فرا نرسیده است که یک مدیریت واحد و یکپارچه، میزان بار، زمان ورود کالا و کامیون های کشور را مدیریت کند؟ آیا پیشنهادهای تشویقی، اقدامی سنتی و کودکانه برای سال 1400 و سال های پیش رو نیست؟

سمنانی عنوان کرد: با توجه به تجربه و سیاست مدیریت مسافر و اتوبوس در سال های گذشته و افزایش قیمت بلیت در ایام عید به دلیل پیمایش یک سرخالی، آیا بهتر نیست از همین تجربه در بخش کالا نیز استفاده شود؟ وقتی صاحب کالایی (چه دولت، چه تاجر) به دلیل سومدیریت خود و ناهماهنگی، حجم بسیار زیادی کالا وارد می کند، آیا بهتر نیست که بهترین راه ترغیب و ایجاد انگیزه برای رانندگان، یعنی افزایش کرایه را مد نظر قرار دهد که همه مرتبطان با حمل و نقل جاده ای، در حالت برد برد قرار گیرند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: اتوبوس تین حمل و نقل جاده ای شبکه های اجتماعی محصولات کشاورزی کشاورزی سازمان راهداری و حمل و نقل حمل و نقل اتوبوس مد پایانه بار بندر امام تن کیلومتر دپوی کالا در بنادر حمل کالا اساسی رانندگان و کامیونداران حمل و نقل حمل کالا جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۷۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • تاکید امام جمعه فسا بر حل مشکل بیمه کارگران
  • خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم/ انگ زدن به یکدیگر مشکل بی‌حجابی را حل نمی‌کند/ عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • کشف انبار دپوی ۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندر ماهشهر
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم