Web Analytics Made Easy - Statcounter

روش جدید که با نام" آزمایش صفحه نمایش تلفن همراه" یا "پست" (PoST) شناخته می‌شود قادر به شناسایی ویروس کووید-۱۹ در تلفن‌های ۸۱ تا ۱۰۰ درصد افراد مبتلا به نوع شدید این ویروس بوده است.

به گزارش برنا؛ گروهی از محققان "کالج دانشگاهی لندن" در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه روشی دقیق، غیرتهاجمی و کم هزینه برای آزمایش کووید-۱۹ شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش ایجاد شده توسط محققان در نوع خود بسیار متفاوت است چرا که این آزمایش با استفاده از نمونه‌های گرفته شده از صفحه نمایش تلفن‌های همراه انجام می‌شود.

به نقل از سای تک دیلی، این مطالعه به رهبری دکتر "رودریگو یانگ(Rodrigo Young) از موسسه چشم پزشکی کالج دانشگاهی لندن انجام شده و نتایج آن در مجله "eLife" منتشر شده است.

محققان در این مطالعه به جای آنکه به بررسی تست سواب افراد بپردازند، به تجزیه و تحلیل سواب‌های صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند پرداختند و دریافتند افرادی که آزمایش پی سی آر سواب بینی آنها مثبت بوده است نتایج آزمایش سواب کووید-۱۹ صفحه نمایش گوشی آنها نیز پس از نمونه‌برداری مثبت شده است.

این روش جدید که با نام" آزمایش صفحه نمایش تلفن همراه" یا "پست" (PoST) شناخته می‌شود قادر به شناسایی ویروس کووید-۱۹ در تلفن‌های ۸۱ تا ۱۰۰ درصد افراد مبتلا به نوع شدید این ویروس بوده است که این گویای آن است که دقت آزمایش تازه توسعه یافته همانند آزمایش‌های جریان جانبی آنتی ژن(antigen lateral flow tests) است. بنابر گفته محققان نتیجه آزمایش نیز مستقیماً از طریق پیام کوتاه ارائه خواهد شد.

انجام آزمایش غربالگری کووید-۱۹ همچنان پابرجاست چرا که جهش‌های جدیدی از این ویروس در حال ظهور است و عملیات واکسیناسیون نیز در بسیاری از کشورها انجام نشده است. با این حال انجام آزمایش نه تنها هزینه بالایی در بر دارد بلکه برای افراد نیز ناخوشایند است که این دو موضوع موانعی مهم در مسیر رسیدن به یک سیستم کارآمد ردیابی و آزمایش موثر هستند.

از آنجا که PoST یک آزمایش زیست محیطی است، آزمایشی غیرتهاجمی و کم هزینه است که این بدان معناست که نه تنها برای عرضه در کشورهای کم درآمد مناسب است بلکه با عرضه آن دیگر افراد آن آزمایش ناخوشایند را تجربه نخواهند کرد. گفتنی است عملیات نمونه‌برداری آزمایش PoST کمتر از یک دقیقه طول می‌کشد و برای انجام آن به حضور کادر پزشکی نیازی نیست.

دکتر رودریگو یانگ گفت: همانند بسیاری از افراد از تأثیر اقتصادی و اجتماعی منفی که این بیماری همه‌گیر در جهان به خصوص بر کشورهای کم درآمد برجای می‌گذارد بسیار نگران بودم. ما می‌دانستیم که تنها راه موثر برای جلوگیری از شیوع بیماری این است که بیشتر افراد به صورت منظم آزمایش دهند اما به دلیل هزینه بالا و ناخوشایند بودن روند آزمایش، این کار انجام نمی‌شد. ما خیلی سریع دریافتیم این آزمایش در نوع خود خاص است و PoST روشی است که انجام آزمایش کووید-۱۹ به صورت انبوه را آسان می‌سازد.

این دستگاه در حال حاضر توسط استارت آپ "Diagnosis Biotech" مستقر در کشور شیلی که توسط دکتر یانگ تاسیس شده است در حال ساخت است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لندن ویروس واکسیناسیون زیست محیطی درآمد اقتصادی و اجتماعی جهان کرونا صفحه نمایش کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۸۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون