Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@20:52:36 GMT

چگونه در آمریکا زنده بمانیم؟

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۹۹۷۰

چگونه در آمریکا زنده بمانیم؟

خبرگزاری مهر- فرهنگ و اندیشه: طنزپرداز و فعال سیاسی آمریکایی در پنجمین کتاب خود به انتقادات تند و تیزش علیه «بیماری مزمن» کشور یعنی نژادپرستی سیستماتیک ادامه می‌دهد.

هیولی از ابتدا تا انتهای تازه‌ترین اثرش، با همان سبک بی‌پروا و در حین حال منطقی کتاب‌های «چگونه تیر نخوریم»، و «مردم سفیدپوست، تسلیم شوید!»، روی این پیش‌فرض مضحک تمرکز می‌کند که اقلیت‌های جامعه، خودشان مقصر بی‌عدالتی‌هایی هستند که مجبورند تحمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیولی که در کتاب «یک توصیه پزشکی برای چگونه زنده ماندن در آمریکا» نیز مثل برخی آثار دیگرش، از داگ مو کمک گرفته، استعدادهای طنزپردازانه خود را با تاریخچه زندگی و تجربه‌های شخصی‌اش به‌عنوان یک تحلیل‌گر سیاسی در هم آمیخته تا به بیان اختلافات و تبعیض‌های آشکار میان سفیدها و سیاه‌ها را در جامعه آمریکا و در زمینه‌هایی مانند بهداشت، دسترسی به خدمات درمانی، محیط زندگی مسموم، تعصب آموزشی و خشونت بپردازد.

تیغ انتقاد نویسنده دامن بخشی از اعضای دولت پیشین را نیز می‌گیرد، مخصوصاً جروم آدامز و بن کارسون، به این خاطر که پاندمی شدن کووید ۱۹ در آمریکا را گردن اقلیت‌هایی انداختند که ویروس با سرعت در میانشان در حال سرایت بود. نویسنده هم‌چنین نشان می‌دهد که حتی گذاشتن ماسک در جریان یک پاندمی چطور می‌تواند برای یک سیاه‌پوست، خطرناک باشد: «کووید ۱۹ کشنده است، اما به‌سرعتِ یک پلیسی که به شما مشکوک شده، شما را نمی‌کشد».

این گزاره بدون تردید ذهن شما را به بحث قتل‌های وحشیانه و بی‌رحمانة احمود آربری، جورج فلوید، برونا تایلور و دیگران هدایت می‌کند. هم‌چنین ناخودآگاه فکرتان را مشغول مسئلة تعداد اندک مدیران در کمپانی‌های بزرگی مثل فیسبوک، اپل، آمازون و امثالهم سوق می‌دهد. طبیعتاً و البته به‌شکلی مناسب، دونالد ترامپ سنگ زیرین آسیاب انتقادات نویسنده است. هیولی می‌نویسند «ما می‌دانستیم ترامپ قرار است یک فاجعه باشد، اما فکر نمی‌کنم حتی در مخیله کسی گنجیده باشد که این عوضی قبل از اینکه در رأی‌گیری بعدی بیرونش کنیم، بتواند این تعداد آدم بکشد».

هیولی از دیدن بی‌اثری جنبش‌های برابری نژادی و آثار تقلیلی نژادپرستی سیستماتیک روی حساسیت‌های اجتماعی نسل‌های جدید بی‌اندازه خشمگین است. این کتاب که نسبت‌به اثر قبلی هیولی یعنی «تسلیم شو» طنز تاریک بیشتر و لحظات قهقهه‌آور کمتری دارد، لبریز از خشم و ناامیدیست و در مورد این حقیقت صحبت می‌کند که نژادپرستیِ کنونی در آمریکا دیگر نمی‌تواند سوژه خنده باشد.

در مجموع می‌توان این کتاب را بعنوان درخواستی تند و تیز و متمرکز برای احیای عدالت نژادی از سوی یک حامی پر شور و حرارت قلمداد کرد.

کد خبر 5250507

منبع: مهر

کلیدواژه: نژادپرستی ایالات متحده امریکا سیاهپوستان ترجمه رایزنی فرهنگی تازه های نشر معرفی کتاب ویروس کرونا مرکز فرهنگی شهر کتاب درگذشت چهره ها رونمایی کتاب انتشارات کتاب جمکران کتاب و کتابخوانی تجدید چاپ برنامه زاویه موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران فلسفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۹۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید

شبکه‌های سیما هم‌زمان با برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتابِ تهران، برنامه‌های ویژه‌ای را برای مخاطبان خود در نظر گرفته‌‍اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، تولید و پخش ویژه برنامه‌های اختصاصی از مصلی تهران، تهیه گزارش‌های تخصصی برای انواع مخاطبان در سنین مختلف، از جمله تدارک ویژه شبکه‌ هاست که با همت و پشتیبانی مرکز تولید و فنی سیما در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب به روی آنتن می‌رود.

مرکز تولید و فنی به عنوان بازوی اجرایی معاونت سیما در پوشش مهم‌ترین رویدادهای رسانه‌ای، این بار نیز با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی پوشش تصویری این رویداد مهم فرهنگی کشور از ۱۹ اردیبهشت ماه از محل برپایی نمایشگاه کتاب بین‌المللی کتاب در مصلی امام خمینی (ره) با استفاده از تجهیزات به روز فنی و نیروهای تخصصی تولیدی همچون گذشته با همه توان پای کار آمده است؛ در ادامه به شرح برنامه‌های شبکه‌های سیما در این خصوص پرداخته شده است‌.

در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه تا شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود؛ برنامه زنده «کتاب یک» هر روز در ساعت‌های ۱۳:۲۰، ۱۶:۱۵ و ۱۸:۳۰ از شبکه یک پخش خواهد شد.

برنامه «صبحانه ایرانی» شبکه دو نیز منعطف با ایام برگزاری نمایشگاه کتاب هر روز از ساعت ۷:۰۰ روی آنتن می‌رود.

در ایام برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب، برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» با دعوت از مهمانان و ناشران و همچنین معرفی کتاب‌های ارزنده از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این برنامه هر روز حوالی ساعت ۹ صبح به صورت زنده پخش می‌شود.

شبکه چهار سیما با برنامه‌ای ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با مخاطبان خود همراه است. این برنامه با عنوان «کتاب ۴»، با ۴ بخش ۱۵ تا ۳۰ دقیقه‌ای در ساعات برگزاری نمایشگاه به صورت زنده از مصلی تهران و یک ویژه برنامه یک ساعته از ساعت ۲۲:۳۰ به روی آنتن می‌رود.

در ویژه برنامه شبانه که اجرای آن را محمد سرشار بر عهده دارد، نقد و تحلیل وضعیت کتاب در ایران انجام می‌شود؛ در آیتم‌های ۱۵ تا ۳۰ دقیقه‌ای که در ساعت‌های ۱۰، ۱۲:۱۵، ۱۴:۳۰ و ۱۷ به طور زنده از محل نمایشگاه پخش می‌شود با مؤلفان، مترجمان، دست‌اندرکاران حوزه کتاب و نشر، نوقلم‌ها و مدیران ستادی نمایشگاه صحبت می‌شود.

شبکه نسیم با برنامه «دیدی نو» به مناسبت سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با مخاطبان خود همراه است؛ این برنامه به تهیه کنندگی مهران میر صالحی، کارگردانی کیان کحال زاده با اجرای ایوب آقا خانی در ۵۲ قسمت از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

برنامه «مثبت آموزش» شبکه آموزش سیما در سه بخش در ساعت‌های ۱۰:۴۵ تا ۱۱:۰۰، ۱۶:۴۵ تا ۱۷ و۱۷:۴۰ تا ۱۷:۵۰ به موضوع نمایشگاه کتاب می‌پردازد و به صورت زنده با نمایشگاه، ارتباط مستقیم برقرار می‌کند.

برنامه «دکتر سلام» شبکه آموزش ضمن ارتباط زنده با نمایشگاه بین‌المللی کتاب، هر روز یک کتاب تخصصی و عمومی با موضوع سلامت محور معرفی می‌کند؛ همچنین برنامه «دوربین هفت» در دو بخش در ساعت‌های ۱۲ و ۲۰:۴۰ گزارش‌هایی از رویدادها و وقایع نمایشگاه کتاب را از شبکه آموزش پخش می‌کند.

شبکه قرآن و معارف سیما نیز رویدادهای نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را در قالب ویژه برنامه و میان برنامه‌های مختلف به صورت زنده پوشش می‌دهد؛ ویژه برنامه‌ای به تهیه کنندگی مهدی شکوهی با حضور مستمر استیج و دوربین شبکه قرآن و معارف سیما در محل برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب و گفت‌وگو با صاحبان نشر، مؤلفان و بازدیدکنندگان آماده پخش برای دوستداران کتاب است؛ همچنین تهیه و تولید و پخش روزانه آیتم‌های متنوع ادبی از غرفه‌های مختلف و حال و هوای فرهنگی نمایشگاه از دیگر تدارک شبکه قرآن و معارف سیما است.

شبکه نمایش به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، فیلم‌هایی را با این مضامین در جدول پخش خود قرار داده است که هر شب ساعت ۲۱ پخش خواهد شد؛ فیلم‌های سینمایی «جولی و جولیا»، «کتاب فروشی»، «چارلز دیکنز»، «خانم پاتر»، «نابغه»، «کافه امید»، «انجمن ادبی کیک پوست سیب زمینی» و «عجیب تر از داستان» از جمعه ۲۱ اردیبهشت تا جمعه ۲۸ روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

برنامه «تهران ۲۰» شبکه تهران همزمان با سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در گفت‌وگو با مسئولان و دست‌اندرکاران حوزه کتاب به صورت ویژه‌ای به این رویداد فرهنگی می‌پردازد. این برنامه به تهیه‌کنندگی مجتبی احمدی از شنبه تا چهارشنبه هر شب ساعت ۲۰ تماشایی می‌شود.

گروه خانواده نیز با تدارک برنامه «به خانه برمی‌گردیم» و بهره‌مندی از حضور مهمانان مختلف در بخش‌های متنوعِ ارتباط با نمایشگاه کتاب، معرفی کتاب و … به صورت ویژه‌ای به این رویداد فرهنگی خواهد پرداخت؛ برنامه «سلام تهران» هر روز صبح از ساعت ۰۶:۳۰ تا ۰۸:۰۰ با دعوت از مهمان‌های ویژه حوزه کتاب و نشر، به موضوع نمایشگاه کتاب در شبکه تهران می‌پردازد.

همچنین ارتباط زنده با نمایشگاه کتاب از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت هر روز حوالی ساعت ۱۰ در شبکه تهران برقرار می‌شود و به مدت ۱۵ دقیقه اتفاقات و حواشی این نمایشگاه را پوشش تصویری خواهد داد؛ همچنین گفت‌وگو با مسئولین حوزه نشر و نمایشگاه بخش دیگری از این برنامه خواهد بود.

برنامه‌های گزارشی «در شهر» و «در استان» نیز همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب گزارش‌های ویژه‌ای را روانه آنتن می‌کنند؛ شبکه افق نیز رویدادهای نمایشگاه بین‌المللی کتاب را به صورت زنده از محل برگزاری نمایشگاه پوشش می‌دهد. این برنامه از ساعت ۱۸:۳۰ به مدت نیم ساعت پخش می‌شود.

برنامه «مثبت سلامت» به صورت زنده رویدادهای فرهنگی نمایشگاه بین‌المللی کتاب را از شبکه سلامت پخش می‌کند. همچنین برنامه‌های «پنجره باز» و «حال خوب» نیز به صورت زنده از نمایشگاه روی آنتن می‌روند.

شبکه کودک با برنامه «کتاب شیرین» مخاطبان خود را با حال و هوای نمایشگاه کتاب همراه می‌کند؛ شبکه امید نیز با برنامه زنده «نورا» به انعکاس رویدادهای نمایشگاه بین‌المللی کتاب می‌پردازد؛ این برنامه هر روز ساعت ۱۹ تا ۲۰ از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران روی آنتن می‌رود.

این برنامه شامل بخش‌های من و کتاب، کتاب جان و معرفی کتاب‌هایی راجع به زندگی شهدا و … می‌باشد؛ مستندهای «جای پای او» یک‌شنبه ۲۳ اردیبهشت، ساعت ۲۰:۰۰، «شاهنامه فردوسی» دوشنبه ۲۴ اردیبهشت، ساعت ۱۹:۳۰ و «کاش غوره‌ها انگور بشه» سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت، ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه مستند می‌روند.

میان برنامه «برگ زرین» ویژه کتاب و کتابخوانی، از شبکه جام جم پخش می‌شود. همچنین ارتباط مستقیم با نمایشگاه کتاب تهران و مصاحبه با بازدیدکنندگان و ارائه گزارش از وقایع و رخدادهای نمایشگاه در فواصل برنامه‌ها با محوریت میهمانان کشورهای فارسی زبان در نمایشگاه و سایر کشورهای خارجی میهمان و مصاحبه با صاحب نظران زبان پارسی مشارکت کننده در نمایشگاه و میهمانان فارسی زبان به منظور گرامی داشت و پاسداشت زبان پارسی روی آنتن شبکه جام جم می‌رود.

کد خبر 751380

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • آمده‌ایم که بمانیم!