Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی فتاحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس از یزد، با بیان این‌که حفاظت از محصولات گلخانه‌ای در برابر ویروس‌های مختلف امری مستمر و دائمی است، اظهار کرد: ویروس چروکیدگی قهوه ای از جمله بیماری‌های موجود برای گوجه فرهنگی است که در سال 2015 برای نخستین بار در گلخانه‌های اردن و فلسطین مشاهده شده است.

وی افزود: خوشبختانه تاکنون این بیماری ویروسی در داخل کشور مشاهده نشده ولیکن با توجه به این‌که گلخانه های کشور‌های آمریکایی، اروپایی و حتی ترکیه گرفتار این بیماری ویروسی شدند، باید مراقبت های لازم جهت جلوگیری از شیوع آن در کشور به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات استان یزد با بیان این‌که این بیماری از طریق بذر متفرقه و بدون شناسه قابل سرایت می‌باشد از آسیب به میوه، برگ، و ساقه گوجه فرنگی و بدشکل شدن این میوه به عنوان اثرات مخرب بیماری چروکیدگی یاد کرد و گفت: گلخانه داران استان می‌توانند با خرید بذور شناخته شده و دارای شناسه معتبر از مراکز رسمی فروش بذر از آسیب این بیماری به محصولاتشان جلوگیری نمایند.

فتاحی در پایان همچنین از گلخانه داران خواست تا در صورت مشاهده علائم مشکوک در محصول گوجه فرنگی به کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی مراجعه نمایند تا عملیات ریشه کنی و مبارزه با این بیماری انجام گیرد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: مرتضی فتاحی محصولات گلخانه ای خبرگزاری فارس استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۷۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!