Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی تندگویان گفت: در حال حاضر دولت 6 جلسه مشاوره رایگان به جوانان ارائه می‌دهد اما ادامه آن نیازمند هزینه است بنابراین انتظار می‌رود بیمه برای خدمات روانی اختصاص پیدا کند.

به گزارش برنا؛ محمدمهدی تندگویان، معاون امور جوانان در مراسم آغاز هفته ازدواج گفت: طی دوسال گذشته تولید محتوای بسیار خوب و ارزشمندی در حوزه ازدواج و جوانان انجام شده است که بسیار  ماندگار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکی از رسالت های ما تولید محتوای فرهنگی، هنری و آموزشی در تشکیل خانواده و ازدواج بود و مفتخریم امروز حاصل یک کار تولیدی دوساله را رونمایی کنیم. 1134 دقیقه تولید محتوا توسط 100 تشکل مردم نهاد ساخته شده است و کاری که ما انجام دادیم این بود در موضوع تولید محتوا عدالت ساخت محتوا را رعایت کنیم. این تولیدمحتواهای فرهنگی توسط خود جوانان برای جوانان ساخته شده است درواقع 400 جوان در ساخت این مجموعه ها کمک کردند که منجر به اشتغال زایی آنها شده است.

تندگویان تصریح کرد: همین جا اعلام می‌کنیم این کار را برای همه موضوعات و سیاست های نظام می‌توانیم به صورت گسترده و به راحتی انجام دهیم.

معاون امور جوانان گفت: انتخابات آگاهانه همسر، اهمیت ازدواج آسان، اهمیت مشاوره، فرزندآوری، فرزندپروری، جمعیت، خیرین ازدواج، سواد رسانه ای، عفاف و حجاب و حتی کرونا موضوعاتی بود که جوانان تولید محتوا کردند و ما امروز آن را رونمایی کردیم.

او درباره هزینه ساخت این تولید محتواها گفت: تمام این محتواها که قابلیت پخش در رسانه ملی دارند با هزینه 2 میلیارد و 300 میلیون تومان انجام شده است. اگر این تعداد دقیقه را به هر سازمان می‌دادیم حداقل با ده برابر تمام می‌کردند.

تندگویان اظهار کرد: امر مشاوره به رونق شکل گیری خانواده درست و موفق کمک می‌کند و آموزش مهارت های زندگی فقط در بستر مشاوره ها قابل ارائه است. درحال حاضر تعداد دفاتر تخصصی ازدواج و خانواده به مرز 500 دفتر رسیده اما مشکل اصلی ما عدم بهره برداری استفاده کنندگان از مشاوره در موضوع بیمه است.

او افزود: متاسفانه مراجعین دریافت خدمات مشاوره تحت پوشش بیمه نیستند و با وجود اینکه مکاتباتی با سازمان های مختلف انجام دادیم اما نیازمند همت عالی نهایی هستیم تا این اتفاق رخ دهد.

معاون امور جوانان تصریح کرد: در حال حاضر دولت 6 جلسه مشاوره رایگان به جوانان ارائه می‌دهد اما ادامه آن نیازمند هزینه است چون جلسات مشاوره باید ادامه پیدا کند به خصوص در 5 سال ابتدایی زندگی که بیشتر مشکلات در این سال‌ها به وجود می‌آید.

تندگویان گفت: بحث تشکیل خیرین ازدواج را از استان گلستان شروع کردیم و الان مجامع خیرین ازدواج در همه استانها شکل گرفته و درخواست من این است حالا که شاکله رسمی فراهم شده حتما نیازهای خیرین در دستور کار مجلس قرار گیرد و به آنها کمک شود درواقع انتظار داریم یک طرح جامع کمک به خیرین تدوین شود تا مشکلات خیرین برطرف شود.

معاون امور جوانان بیان کرد: سالهاست درخواست تبدیل مشوق های مقطعی به دائمی مطالبه ماست چون وام ها باید بازپرداخت شوند و قطعا هرچقدر هم باشند دردسرهایی برای جوانان ایجاد می‌کنند، ای کاش همه آنها تبدیل به مشوق دائمی شود تا فرزندآوری هم پوشش دهد وگرنه با 20 میلیون وام مشکلی از جوانان حل نمی‌شود.

تندگویان در پایان گفت: خوشبختانه مجموع شکایات جوانان در سایت بانک مرکزی و سایت وزارت ورزش و جوانان زیر 10 عدد بوده است و اصلا موردی نبوده کسی شکایت کرده باشد و به شکایت او سریعا رسیدگی نشده باشد.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون ازدواج خانواده انتخابات رسانه حجاب رسانه ملی مهارت های زندگی پوشش دولت مشکلات استان گلستان مجلس بانک مرکزی وزارت ورزش و جوانان هفته ازدواج معاون امور جوانان خیرین ازدواج تولید محتوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد