Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور و رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در هفتاد و چهارمین جلسه این کمیته که با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه باید روند کنترل بیماری در کشور با حساسیت و دقت بالا استمرار یابد؛ تصریح کرد: غفلت از رعایت پروتکل های بهداشتی و بی توجهی به محدودیت های اعمال شده می تواند زمینه گسترش بیماری را در کشور فراهم سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امنیتی وزیر کشور با اشاره به اینکه همه محدودیت ها از جمله محدودیت های طرح شبانه که از ساعت ۱۰ شب تا ۳ صبح اعمال می شود همگی با هدف کنترل زنجیره بیماری است؛ گفت: باید تا روند کامل واکسیناسیون در کشور، با رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی اجازه شیوع بیشتر بیماری را در کشور ندهیم.

رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اینکه ناجا باید اطلاع رسانی های مستمر و مناسب درخصوص محدودیت های شبانه داشته باشد؛ گفت: واقعیت امر این است که با تداوم محدودیت ها و مقررات، نوعی عادی انگاری و بی تفاوتی در میان مردم نسبت به طرح مورد نظر ایجاد می شود باید با اطلاع رسانی و اقدام رسانه ای مانع از این عادی انگاری در جامعه نسبت به محدودیت های کرونایی شویم.

ذوالفقاری در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع مهم بازگشایی مدارس و دانشگاهها اشاره کرد و گفت:  در خصوص ضرورت باز شدن مدارس بنا به دلایل مختلف آموزشی، اجتماعی جای تردید و ابهام وجود ندارد.

وی در این خصوص گفت: همگان بر ضرورت و اهمیت آموزش حضوری اذعان و اتفاق نظر دارند و برای همین تلاش بر این است که با کاهش بیماری در کشور و افزایش روند واکسیناسیون، مدارس در کشور بازگشایی شود.

ذوالفقاری تصریح کرد: پیشنهاد بازگشایی مدارس همراه با الزامات و شرایط خاص اش به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارائه می شود.

وی درخصوص بازگشایی دانشگاهها هم گفت: دانشگاهها با توجه به محیط خوابگاه و مکان غداخوری وضعیتی متفاوت تر از مدارس دارند و در این خصوص مقرر شد که وزارت علوم برنامه جامع و کامل اش را در خصوص بازگشایی دانشگاهها ارائه دهد و تصمیمات لازم با نظر ستاد ملی کرونا گرفته می شود.

معاون وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: روند واکسیناسیون در کشور در حال انجام است و امید داریم با افزایش سرعت در این امر، بتوانیم گروههای پرخطر بیشتری را واکسینه کنیم و اجازه شیوع بیماری را در کشور ندهیم.

پربیننده ترین شـرایط ثبت نام دانشگاه فرهنگیان ۱۴۰۰ + جزییات ارتقای صلاحیت های معلمان بـا رتبه بندی راز پنهان ماجرای قمه کشی هلیا دختر نوجوان + عکس خبر مهم استخدامی برای معلمان حق التدریس حقوق دانشجو معلمان در سال۱۴۰۰ چقدر اسـت؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با اشاره به برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان گفت: در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود.

امیرسالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان اظهار کرد: اختلال اوتیسم با توجه به اینکه علتی مشخص و درمان قطعی ندارد، در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود و ایران نیز از این قائده مستثنی نیست و فعالیت‌های خوبی در این خصوص انجام شده است.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان برای نخستین بار افزود: تعداد دونده و ورزشکار با ماهیت فرهنگ و ورزش، با بر تن داشتن پیراهن‌هایی که بر آنها طرح‌های کودکان اوتیسم نقش بسته بود و با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است» کنار یکدیگر دویدند.

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با بیان اینکه افزایش آگاهی عمومی جامعه هدف اجرایی شدن این طرح بوده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی این فعالیت از حدود سه ماه پیش انجام و زیرساخت‌های مورد نیاز آن فراهم شده است، همچنین ارتباط و هماهنگی با یک تیم ورزشی و تعداد زیادی ورزشکار انجام شد و با پیراهن‌های طراحی شده، این ورزشکاران در شهرهای دیگر و حتی شهرهای خارج از کشور نیز سفیران اوتیسم خواهند بود.

شریفی با اشاره به هماهنگی با هیئت ورزش‌های همگانی استان ادامه داد: با مساعدت باغ غدیر شهر اصفهان، این رویداد صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت، برگزار شد و تعدادی از جوانان اوتیسم و سندروم داون و خانواده‌های آنها نیز در این جمع حضور داشتند.

وی با بیان اینکه برخی افراد از اوتیسم آگاهی نداشتند و با برگزاری این رویداد، به منظور کسب اطلاعات در خصوص این بیماری سوال کردند، گفت: امید است رویدادهای این چنینی ادامه‌دار باشد.

‌ کد خبر 751116

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • بزرگراه شهید خرازی بازگشایی شد