Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «رستم امامعلی» رئیس مجلس ملی و شهردار پایتخت تاجیکستان و «مولان هاشم بایف» رئیس سنای پارلمان قزاقستان در تماس تلفنی با یکدیگر گفت و گو کردند.

در جریان این گفت و گو سران اتاق‌های بالای پارلمان‌های دو کشور جنبه‌های مهم همکاری تاجیکستان و قزاقستان و مسائل منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرفین در ادامه علاقه مندی خود را در جهت تقویت همکاری بین پارلمانی و همچنین تعییر مسیرهای اولویت‌دار توسعه روابط دوستانه بلند مدت، ابراز داشتند.

با رضایت خاطرنشان کرد که تاجیکستان و قزاقستان شرکای استراتژیک قابل اعتمادی هستند و گفت و گوی منظم و قابل‌اعتماد بین سران دو کشور به گسترش روابط دوجانبه و بهبود چارچوب قانونی آن، کمکی کند.

در این دیدار طرفین همچنین در مورد اوضاع اجتماعی و اقتصادی در پس زمینه همه گیری کرونا و مسائل تامین امنیت منطقه‌ای توجه ویژه کردند.

دو طرف در مورد اوضاع نظامی – سیاسی و وضعیت نگران کننده در مناطق شمالی و شمال شرقی افغانستان که هم مرز با تاجیکستان و سایر کشورهای آسیای مرکزی است، مورد بحث و بررسی طرفین قرار گرفت.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: تاجیکستان قزاقستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،به نقل از خانه ملت، جعفر قادری با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان و تاثیرات این سفر بر توسعه اقتصادی و سیاسی ایران و پاکستان گفت: پاکستان یکی از کشورهای پرجمعیت در همسایگی ایران است. همچنین این کشور علاقمندان زیادی به انقلاب اسلامی و مردم ایران دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور پاکستان موقعیت ژئوپلتیکی مهمی دارد، ادامه داد: جمعیت پاکستان می تواند یک ظرفیت مناسب برای صادرات کالاهای غیر نفتی، محصولات نفتی و گازی ما باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین این کشور در مسیر ترانزیت کالا از چین به سمت ایران و عراق و اروپاست و از این منظر هم می تواند به عنوان بخشی از کریدور ترانزیتی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مردم ایران و پاکستان فرهنگ و اعتقادات مشترکی دارند، بیان کرد: همه این موارد ایجاب می کند که ما به دنبال توسعه روابط با پاکستان باشیم و نمی توانیم ظرفیت این کشور را نادیده بگیریم.

دیگر خبرها

  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • ایران در سید اول جام جهانی فوتسال
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان
  • اعلام همکاری قزاقستان در بخش معادن با افغانستان
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران