Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اسناد پیشتر منتشرشده و گزارش‌های رسانه‌ای نشان می‌دهند «مسیح علی‌نژاد» که خودش را به عنوان فعال و روزنامه‌نگار ایرانی در رسانه‌های غربی معرفی می‌کند در فهرست حقوق‌بگیران دولت آمریکا قرار دارد.

چند سال پیش وب‌سایتی که مأموریتش را انتشار اطلاعات درباره دولت آمریکا اعلام کرده بود فاش کرد «مسیح علی‌نژاد»، فعال رسانه‌ای ضدانقلاب چندین قرارداد با دولت آمریکا منعقد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وب‌سایت www.insidegov.com که اکنون از دسترس خارج شده بهمن‌ماه سال ۱۳۹۶ اسنادی را منتشر کرد که نشان می‌داد مسیح علی‌نژاد بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ سه قرارداد با «شورای مدیران خبررسانی» (مشهور به «BBG») وابسته به دولت آمریکا منعقد کرده است.   

شورای مدیران خبررسانی (BBG)، سازمانی مشتمل بر تمامی آژانس‌های خبری دولت آمریکا است که «صدای آمریکا»، «رادیو فردا»، «رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی» زیر نظر آن فعالیت می‌کنند. این سازمان، در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نامش را به «سازمان رسانه‌های جهانی ایالات متحده» تغییر داده است.

سه سندی که در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۶ بر روی وب‌سایت www.insidegov.com قرار گرفتند  قراردادهایی بودند که بین «شورای مدیران خبررسانی» به عنوان کارفرما و «مسیح علی‌نژاد» به عنوان کارپذیر منعقد شده بود.

این اسناد در حال حاضر به دلیل توقف فعالیت وب‌سایت insidegov.com در دسترس نیست، اما در زمان انتشار و مدت‌ها بعد از آن به طور گسترده مورد استناد فعالان رسانه‌های و فضای مجازی قرار گرفته بود. (عکس زیر) خبرگزاری فارس نیز در تاریخ ۱۱ بهمن‌ماه سال ۱۳۹۶ مستندات آن را منتشر کرده بود. (اینجا را ببینید)

در اولین قرارداد، کارفرما (BBG) موظف به پرداخت ۶۱,۲۵۰ دلار به «مسیح علی‌نژاد» در ازای ارائه خدمات به عنوان مجری، نویسنده و گزارشگر برای بخش فارسی «صدای آمریکا» در بازه زمانی «۲۷ مه ۲۰۱۵» تا «۳۰ سپتامبر۲۰۱۶» (۶ خرداد ۱۳۹۴ تا ۹ مهر ۱۳۹۵) موظف شده است.

قرارداد دوم، پرداخت ۸۵,۶۰۰ دلار به کارپذیر در ازای وظائف فوق‌الذکر را شامل می‌شود. مدت این قرارداد از ۳۰ ژوئن ۲۰۱۶ تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸ (۱۰ تیر ۱۳۹۵ تا ۹ تیر ۱۳۹۷) است.

قرارداد سوم نیز با پرداخت ۸۵,۶۰۰ دلار به علی‌نژاد در ازای کار از تاریخ ۱ جولای ۲۰۱۶ تا ۳۱ آگوست ۲۰۱۷ (۱۱ تیر ۱۳۹۵ تا ۹ شهریور ۱۳۹۶) موافقت شده است.

بعد از انتشار این اسناد، وابستگی فعالیت‌های رسانه‌ای مسیح علی‌نژاد، بیشتر از گذشته در مدار توجه تحلیلگران و فعالان رسانه‌ای قرار گرفت.

به عنوان مثال، پایگاه «Responsible Statecraft» در گزارشی به تاریخ ۶ ژانویه ۲۰۲۰ تصریح کرد که مسیح علی‌نژاد بین ماه مه ۲۰۱۵ تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۹ (که مربوط به آخرین قرارداد اوست) بیش از ۳۰۵ هزار دلار از «صدای آمریکا» دریافت کرده این رسانه با اشاره به پاکسازی‌های دوران ترامپ در VOA یادآوری کرده که این رسانه بیش از پیش به «بلندگوی» دولت ترامپ و دستگاه پروگاندای او برای پیشبرد براندازی در ایران تبدیل شده است.

Responsible Statecraft با توجه به این موضوع از اینکه رسانه‌های جریان اصلی آمریکا به مسیح علی‌نژاد برای بازگو کردن بی‌کم و کاست مواضع دولت ترامپ تریبون داده‌اند، انتقاد کرده است.

 

این رسانه به عنوان نمونه‌ای از تلاش‌های مسیح علی‌نژاد برای بازگو کردن مواضع دولت ترامپ در رسانه‌های آمریکا به اظهارات این فعال ضد انقلاب بعد از ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اشاره کرده است. 

 در این گزارش آمده است: «دولت ترامپ اصرار دارد که ایرانی‌ها از ترور قاسم سلیمانی شادمانند. وزیر خارجه آمریکا مایک پامپئو هم ادعا کرد که عراقی‌ها در حال پایکوبی در خیابان‌ها هستند....وقایع روی زمین اما هیچ انطباقی با ارزیابی‌های مایک پامپئو ندارند زیرا ما شاهد برگزاری مراسم تشییع جنازه گسترده برای سلیمانی هم در عراق و هم در ایران هستیم.»

در ادامه این گزارش تأکید شده است: «اما مسیح علی‌نژاد که به طور مکرر به او در رسانه‌های جریان اصلی استناد می‌شود بارها بدون وجود شواهد متقن ادعاهای دولت مبنی بر اینکه ایرانی‌ها از اقدام جنگی ترامپ علیه ایران شادمان هستند را تکرار کرده است.»

Responsible Statecraft نوشته رسانه‌هایی که به مسیح علی‌نژاد استناد می‌کنند به اینکه او بیش از ۳۰۵ هزار دلار از صدای آمریکا دریافت کرده اشاره نمی‌کنند.

برخی از تحلیلگران، فعالیت‌های مسیح علی‌نژاد در فضای مجازی برای تحریک زنان به شکستن قوانین جمهوری اسلامی ایران را در راستای برنامه‌ریزی‌های دولت آمریکا برای اجرای براندازی نرم در ایران عنوان می‌کنند.

پوشش رسانه‌های غربی از اقدامات تحریک‌آمیز علی‌نژاد تاکنون تناسبی با میزان اثرگذاری اقدامات وی در داخل جامعه ایران نداشته است.

این رسانه‌ها، علی‌رغم بی‌توجهی عموم مردم به تبلیغات هنجارستیز و قانون‌شکنانه مسیح علی‌نژاد، تلاش زیادی را برای بزرگنمایی اقدامات او انجام داده‌اند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسیح علی نژاد صدای آمریکا مسیح علی نژاد صدای آمریکا دولت آمریکا دولت ترامپ رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی بی سی و اعتراف به جعل سند

بی‌بی‌سی پس از انتقاد‌های گسترده به اسناد ادعایی که امروز درباره نیکا شاکرمی از جانباختگان فتنه ۱۴۰۱ منتشر کرده بود، ساعتی پیش در توئیتی نوشت که بی‌بی‌سی خودش این اسناد را «بازسازی» کرده است!

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اخیرا بی‌بی‌سی جهانی گزارشی مغرضانه و سراسر کذب با ادعای تجاوز و قتل «نیکاشاکرمی» که همزمان با حوادث سال ۱۴۰۱ اقدام به خودکشی کرده بود، منتشر کرده است که با نگاهی سطحی می‌توان به بی اساس بودن این گزارش پی برد. در نگاه اول، هدف از این گزارش را می‌توان تحریک عواطف و احساسات عمومی یا به انحراف کشیدن فضای رسانه‌ای حاصل از بیداری دانشجویی که در دانشگاه‌‎های آمریکا برعلیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه شکل گرفته، ارزیابی کرد.

مستند این گزارش بی بی سی فارسی یک نامه است که فاقد ابتدائی‌ترین نکات مثل فونت رایج نامه‌های اداری است. جالب است که این موضوع نشان می‌دهد سازندگان این نامه از حداقل‌ها بی اطلاع بوده‌اند چرا که این نامه، مهر خیلی محرمانه ندارد، اما در بالای نامه، مهر «خیلی محرمانه» تایپ شده است؛ نکته مهم‌تر اینکه نامه‌ای با موضوع خیلی محرمانه، نمی‌تواند فاقد تاریخ باشد. از طرف دیگر، به کار بردن عباراتی مثل فلانی «اشعار داشته است» که ظاهرا به جای عبارت اظهار داشته است به کار گرفته شده و یا به کار بردن واژه «متهمه» که احتمالا برای متهمان زن به کار برده، اما در نامه‌های قضایی به کار بردن آن رایج نیست، مشخص می‌کند سازندگان این نامه، هیچ آشنایی با اصول نامه‌نگاری در نظام اداری و قضایی ایران ندارند. نکته جالب‌تر اینکه در بالای نامه، نام سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» ذکر شده که نام سال ۱۴۰۱ است؛ این درحالی است که ناجا از سال ۱۴۰۰ تبدیل به فراجا شده و در همه سربرگ‌ها و مکاتبات رسمی، اسم فراجا استفاده می‌شود.


بی بی سی در این گزارش خود، هیچ ادعای جدیدی را مطرح نکرده است و همان ادعا‌های گذشته در زمینه فوت نیکاشاکرمی تکرار کرده است؛ تنها ادعای جدید این گزارش آن است که نیکا توسط ماشین یخچال دار، حمل و مورد تجاوز قرار گرفته که این موضوع در نهایت منجر به مرگ وی شده است. این درحالی است که با مرور مصاحبه‌های خانواده و اطرافیان نیکا، متوجه می‌شویم که وی در واپسین ساعات ۲۹ شهریور حدود ساعت ۲۳:۳۰  با نیکا حرف زده و نیکا به او گفته است که بعد از ظهر در تجمع حضور داشته، اما از دست ماموران فرار کرده است.
اما با یک نگاه منطقی و عقلانی باید به این سوال پاسخ دهیم که چطور می‌شود فردی ساعت ۴ الی ۵ بعد از ظهر در یک تجمع بازداشت شود و بعد از چندین ساعت در یک ماشین یخچال دار کشته شود، اما به ناگاه حدود ساعت ۲۳:۳۰ با موبایل با مادرش تماس بگیرد و از فرار از دست نیرو‌های انتظامی خبر دهد.


پر واضح است که شبکه وابسته به ملکه انگلیس به دنبال تحریک احساسات و عواطف عمومی بوده و سعی کرده با جعل سند و افشای اطلاعات کذب و ناقص، افکار عمومی را تحت تاثیر خود قرار داده و زمینه را برای ملتهب سازی فضای داخلی کشور فراهم کند. ناگفته نماند که در طول حوادث و ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱، از این دست گزارش‌ها و اخبار دروغ از سوی رسانه‌های غربی و ضدانقلاب با هدف کشته سازی و ملتهب نگه‌داشتن فضا، به وفور شاهد بودیم. مهم‌ترین مصداق این دروغ‌سازی‌ها از سوی رسانه‌های به اصطلاح معتبر غربی، گزارش نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال مبنی بر فوت رهبر انقلاب بود که حاضر شد اعتبار رسانه‌ای خود را برای اهداف سیاسی دولت‌های غربی زیر سوال ببرد.

پس از چند ساعت تمسخر این اسناد توسط تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی، بی‌بی‌سی نهایتاً نوشت که اسناد را خودش بازسازی کرده است! و البته این نکته باز هم با تمسخر مضاعف روبرو شد؛ چه آنکه همچنانکه بسیاری نوشته‌اند، اگر قرار باشد چنین ادعایی را باور کنیم، به نحو بسیار ساده‌ای هر  کسی می‌تواند اسنادی را با فوتوشاپ، و البته حرفه‌ای‌تر از بی‌بی‌سی، جعل کند و بگوید که برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده‌اند آنها را بازسازی کرده است!


دیگر خبرها

  • سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟
  • وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • بی بی سی و اعتراف به جعل سند
  • پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • خبر خوش برای کارگران/ شکل قراردادهای موقت تغییر می‌کند؟
  • پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟