Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر پرویز قزلباش شامگاه چهارشنبه در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران با اشاره به دلایل عدم مراجعه برخی افراد برای تزریق واکسن کرونا گفت: هم اکنون پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون برای جمعیت هدف رخ نداده است چرا که برخی افراد با عقاید و فرهنگ‌های مختلف نسبت به موضوع  واکسن دیدگاه‌های مختلفی دارند درحالی که افرادی که از نظر علمی این مهم را قبول دارند حامی آن بوده و نسبت به تزریق واکسن اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: زمانی که واکسن تولید شد در فضای مجازی و رسانه‌ای و در بین مردم اتفاقاتی افتاد و هم اکنون نیز برخی افراد اطلاعات غلط را به جامعه تزریق می‌کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان ادامه داد: زمانی که از نظر علمی کمیته استان و کشوری موضوعی را بررسی نکرده و اثبات نشود که عارضه به دلیل واکسن بوده است، کسی نمی‌تواند به آن استناد کند.

این مسوول با اعلام اینکه در استان زنجان موارد شدید از عوارض واکسن که بررسی و تایید شده باشد وجود ندارد، گفت: توضیح و تشریح عوارض واکسن می تواند در زمینه جلوگیری از نشر شایعات تاثیرگذار باشد و به مردم اطمینان داده می شود، تمام عوارض واکسن بررسی و به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی همزمانی تزریق واکسن با یک اتفاق را از دلایل نگرانی مردم در تزریق واکسن برشمرد و گفت: به عنوان مثال فردی خونریزی مغزی داشته و همزمان با تزریق واکسن بوده و یا واکسن افراد بالای ۷۰ سال که برخی مستعد بیماری هستند و خود بیماری قبلی در فرد باعث فوت وی شده و همزمان با تزریق واکسن بوده است.
 
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان هنوز به صورت آزمایشگاهی وجود کرونای هندی در استان به اثبات نرسیده ولی طبیعتا وقتی در قسمت عمده کشور ویروس موتاسیون یافته هندی یا دلتا وجود دارد احتمال اینکه به زنجان وارد شود وجود دارد و بطور قطع موج جدید در هرجا باشد ویروس غالب هندی خواهد بود.
 
وی با ابراز رضایت از روند تزریق دز دوم واکسن در استان اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد گروه سنی ۸۰ سال و در گروه سنی ۷۰ سال نیز بیش از ۷۵ درصد و واکسیناسیون بالای ۶۵ سال نیز به میزان ۵۸ درصد انجام‌شده است.  

قزلباش وضعیت کلی بیماری را در استان به صورت آهسته افزایش یافته و تدریجی افزایش یابنده در سرپایی و بستری اعلام و خاطرنشان کرد: تلاش می شود روند بیماری کند شود و لازمه این کار هم تشدید نظارت ها و پیگیری ها، بیماریابی، رهگیری و اصلی ترین آن رعایت پروتکل های بهداشتی است.

وی با اشاره به موضوع واکسیناسیون خبرنگاران استان نیز اضافه کرد: این موضوع تابع پروتکل‌های کشوری است، اگر چه در جلسات مختلف این مساله مطرح می‌شود، چرا که خبرنگاران در معرض آسیب بوده و توجه ویژه‌ای را می‌طلبند که امیدواریم به زودی این کار محقق  شود.  

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا زنجان تزریق واکسن عوارض واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی