Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اکبر فتحی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره علت گرانی مرغ در تبریز توضیح داد: روزانه حدود ۲۷۰ تا ۳۰۰ تن مرغ در  آذربایجان شرقی کشتار می‌شود که همین میزان کشتار را می‌توان در بازار مشاهده کرد که چگونه بازار از مرغ اشباع شده و کمبودی از این نظر نداریم.

وی با بیان این‌که جوجه ریزی واحدهای مرغداری استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد افزود: در خرداد ماه امسال حدود چهار میلیون قطعه جوجه ریزی در آذربایجان شرقی انجام گرفت که اکنون نیز مرغ های همین دوره جوجه ریزی دربازار قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که مشکلی در تامین نهاده مرغداری های استان نداریم، ادامه داد: وضعیت واردات و تامین نهاده‌های مرغداری ها در ۲ هفته گذشته مطلوب شده و نهاده به دست مرغداران رسیده است؛ در این راستا فقط مشکل حمل بار در بنادر وجود داشت که آن نیز با همکاری دستگاه‌های امنیتی استان، اداره کل راهداری و شرکت طرف قرارداد حل شد و در طی حدود ۲ هفته گذشته مشکلی از این جهت هم نداشته ایم. 

فتحی بیان کرد: قیمت مصوب خرید هر کیلوگرم مرغ در درب مرغداری، بر اساس اعلام ستاد تنظیم بازار کشور مبلغ ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان است، اما اکنون به دلیل نوسانات قیمتی در حمل بار، افزایش قیمت مصوب نهاده‌ها از سوی ستاد تنظیم بازار و برخی عوامل دیگر این رقم به حدود ۱۹ هزار تومان افزایش یافته است. 

وی در خصوص وضعیت قیمت مرغ در آذربایجان شرقیز نیز گفت: تا روز شنبه شاهد افزایش قیمت فروش مرغ در بازار بودیم و حتی براساس شنیده‌ها قیمت فروش آن به حدود ۳۳ هزار تومان هم رسید، اما از روز شنبه قیمت‌ها کاهش یافته و تقریبا در حال رسیدن به جایگاه اصلی خود است و اکنون حدود ۲۷ هزار تومان می باشد.

وی با بیان این‌که باید بین قیمت مرغ زنده و بازاری هشت هزار تومان تفاوت وجود داشته باشد، تشریح کرد: اگر این تعادل حفظ نشود بازار به هم خواهد ریخت.

رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی افزود: فروش مرغ‌های قطعه بندی بسته بندی شده و بهداشتی در کارگاه های بسته بندی، مجاز و رایج بوده و بر اساس خواست مشتری فروخته می‌شود، زیرا براساس قوانین نیز حدود ۱۵ درصد مرغ کشتار شده می تواند قطعه بندی و فروخته شود اما فروش گوشت مرغ غیربسته بندی شده و قطعه بندی مرغ در فروشگاه‌ها ممنوع است.

وی در خصوص وضعیت تولید و قیمت مرغ استان در روزهای آتی، گفت: با توجه به این‌که وضعیت بازار تهران بر بازار سایر استان‌ها تاثیر می‌گذارد، بنابراین پیش بینی وضعیت بازار مرغ آذربایجان شرقی در روزهای آتی چندان قطعی نیست اما می توان گفت که بر اساس وضعیت جوجه ریزی و تامین نهاده‌ها، حداقل تا یک ماه آینده مشکل خاصی در این حوزه نخواهیم داشت.

وی در خصوص ممنوعیت خروج مرغ از استان نیز اظهار کرد: بر اساس شیوه نامه‌ها، خروج مرغ از استان‌ها ممنوع نیست، ولس به دلیل طولانی بودن بروکراسی‌های اداری از جمله لزوم اخذ مجوز حمل و تخلیه برای مرغداران و مجوز تایید از سوی مقصد بار، معمولاً از طرف تولیدکنندگان رغبتی برای خروج مرغ از آذربایجان شرقی وجود ندارد.

     

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز توسعه صادرات گوشت مرغ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز توسعه صادرات آذربایجان شرقی تبریز توسعه صادرات گوشت مرغ آذربایجان شرقی هزار تومان جوجه ریزی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت