Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا غلامحسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زیرکوه، اظهار داشت: به دلیل گرمای هوا و در راستای کاهش دغدغه کم‌آبی روستاییان، آبرسانی سیار به روستاهای شهرستان زیرکوه افزایش داشته است.

وی با تأکید بر اینکه انشعاب‌های غیرمجاز آب در روستاهای شهرستان کنترل و نظارت می‌شود و نسبت به تعیین تکلیف آن اقدام خواهیم کرد، بیان داشت: خشکسالی‌های چندین ساله بیش از هر چیز منابع آبی این شهرستان مرزی را تحت‌الشعاع قرار داده و باعث بروز افت شدید منابع زیرزمینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور آب و فاضلاب زیرکوه از افزایش ۱۵ درصدی آبرسانی سیار به این شهرستان خبر داد و بیان داشت: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا براساس امکانات و ظرفیت‌ها مشکلات کم‌آبی در روستاهای شهرستان را به حداقل برسانیم.

در حال حاضر ۱۵ روستای شهرستان مرزی زیرکوه با جمعیت ۳ هزار و ۵۰۰ نفر با تانکر آبرسانی می‌شود

 

غلامحسینی با تأکید بر اینکه روستاهای دارای تنش آبی شناسایی شده و و سعی می‌کنیم در کمترین زمان مشکل کم‌آبی این روستاها را به حداقل برسانیم، افزود: در حال حاضر ۱۵ روستای شهرستان مرزی زیرکوه با جمعیت ۳ هزار و ۵۰۰ نفر با تانکر آبرسانی می‌شود.

وی تصریح کرد: آبرسانی سیار به روستاهای این شهرستان در سال جاری نسبت به سال گذشته به دلیل آبرسانی پایدار به برخی روستاها و پایداری آب در شبکه‌های موجود کاهش داشته است.

مدیر امور آب و فاضلاب زیرکوه با اشاره به اینکه ماهانه ۲۵۰ سرویس آب برای روستاییان حمل می‌شود، مطرح کرد: کمبود آب، انشعاب‌های غیرمجاز و هدررفت آب به دلیل شبکه‌های فرسوده سه مشکل حوزه آب و فاضلاب روستایی شهرستان زیرکوه است.

هدررفت ۴۱ درصدی آب در زیرکوه

غلامحسینی فرسودگی شدید شبکه‌های خطوط انتقال و توزیع آب را از دیگر مشکلات شهرستان عنوان و تبیین کرد: این شبکه‌ها با قدمت چند ساله و هدررفت ۴۱ درصدی آب مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کرده است.

میزان هدررفت آب در خطوط انتفال آب و شبکه‌های آب و فاضلاب این شهرستان از میانگین کشوری و استانی هم بالاتر است

 

وی از فرسودگی ۳۳ درصدی شبکه‌های آبرسانی این شهرستان معادل ۲۴۰ کیلومتر خبر داد و گفت: میزان هدررفت آب در خطوط انتفال آب و شبکه‌های آب و فاضلاب این شهرستان از میانگین کشوری و استانی هم بالاتر است.

مدیر امور آب و فاضلاب زیرکوه اصلاح شبکه‌های آبرسانی شهرستان را نیازمند تخصیص اعتبارات ملی و استانی برای اصلاح، بازسازی و جلوگیری از هدررفت آب دانست و خاطرنشان کرد: تعویض این میزان شبکه آبرسانی بسیار زمانبر و نیازمند اعتبار است که امیدواریم با مساعدت دولت بتوانیم اقدام مفیدی برای روستاهای شهرستان انجام دهیم.

انتهای پیام/۳۴۰۳/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی زیرکوه خشکسالی آبرسانی آبرسانی سیار آبرسانی با تانکر غلامحسینی هدررفت آب شبکه های فرسوده روستاهای شهرستان آب و فاضلاب شبکه های آب هدررفت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۳۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان

مدیرعامل شرکت آبفای کردستان گفت: با احداث ۳۴ باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، ۴۹۵۰ مترمکعب ظرفیت برای ذخیره سازی آب در این مخازن ایجاد شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد فرهاد، مدیرعامل شرکت آبفای کردستان با بیان این مطلب، اظهار داشت:در قالب طرح جهاد آبرسانی، تاکنون 250 کیلومتر خط انتقال آب، 111 کیلومتر شبکه توزیع آب، 20 باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز 8 حلقه چاه و بهسازی 4 دهنه چشمه در روستاهای مشمول این طرح اجرا شده است.

وی افزود: با احداث 34 باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، 4950 مترمکعب ظرفیت برای ذخیره سازی آب در این مخازن ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت آبفای کردستان خاطرنشان کرد: طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان به منظور محرومیت زدایی و رفع تنش آبی روستاهای استان با اعتبار 528 میلیارد تومان و برای 169 روستا از ابتدای سال 1401 آغاز شده و در حال حاضر 48.6 درصد پیشرفت دارد.

فرهاد تصریح کرد: این طرح 67 هزار نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار خواهد داد و با اتمام آن شاخص بهره مندی جمعیت روستایی از آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار از 80 درصد به 86 درصد ارتقاء خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: پس از اتمام طرح فعلی جهاد آبرسانی، قرارداد دوم نیز برای 120 روستای دیگر استان با اعتبار 10 هزار میلیارد ریال و در صورت تأمین اعتبار آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد