Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصلاح ساختار سازمانی اموال تملیکی در برنامه مصوب ستاد مبارزه با قاچاق کالا در سال ۱۴۰۰ بر عهده سازمان امور استخدامی گذاشته شد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، چهارمین جلسه رصد و پایش عملکرد و برنامه مدیران اموال تملیکی استان‌ها با حضور محمدعلی افتخاری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان و برخی مدیران ستادی به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که مدیران استان‌های هرمزگان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، لرستان، مرکزی و قم حضور داشتند، افتخاری به بررسی مسائل و اقدامات انجام شده در رابطه با موضوعات ساختار و چارت سازمانی، بودجه و موضوعات مرتبط دیگر پرداخت.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی سخنان خود را با موضوع حادثه حریق اخیر انبار‌های اموال تملیکی استان تهران شروع کرد و گفت: به این حادثه می‌توان به مثابه آتش ابراهیم نگریست که باید آن را تبدیل به گلستان کرد. باید تهدید‌ها را تبدیل به فرصت کرد که این امر همکاری و همیاری هرچه بیشتر مدیران استانی را می‌طلبد که با روحیه جهادی خود به پیشرفت این سازمان کمک کنند.

وی با اشاره به مشکلات مربوط به ساختار و چارت سازمانی عنوان کرد: در تلاش هستیم که این موضوع حل شود و نتیجه‌ای که از اسفند ماه سال گذشته تا به امروز حاصل شده به این ترتیب بوده که اصلاح ساختار سازمانی اموال تملیکی در برنامه مصوب ستاد مبارزه با قاچاق کالا در سال ۱۴۰۰ بر عهده سازمان امور استخدامی گذاشته شده است. این تکلیفی بود که توانستیم آن را به عنوان یک برنامه کلان کشوری به نتیجه برسانیم.

رئیس هیات مدیره سازمان اموال تملیکی با تاکید بر لزوم تسلط مدیران استانی بر محاسبات عمومی بودجه‌ای و مالی عنوان کرد: سازمان اموال تملیکی یک شرکت دولتی بوده که موظف به ارائه صورت مالی است. با ابلاغ آیین نامه جدید در حوزه تنخواه دستور داده شد که هر ماه تنخواه استان‌ها تسویه شود که بتوانیم در طول سال اسناد مشخصی داشته باشیم. نکته قابل توجه این است که با عملکرد مطلوب سازمان در ماه‌های اخیر، با وجود مشکلات عدیده در حوزه حساب‌های مالی، صورت‌های مالی به صورت مشروط تایید شد.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی بار دیگر بر حذف فروش مذاکره در حوزه کالا‌های قاچاق تاکید کرد و گفت: اعتقادی به فروش مذاکره در حوزه قاچاق ندارم، زیرا مفسده ایجاد می‌کند. طبق آمار میزان فروش مذاکره در حوزه قاچاق از ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۵ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: سازمان اموال تملیکی جزء ٥ دستگاه پیشرو در تکمیل سامانه‌ها

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی اموال تملیکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اموال تملیکی سازمان اموال تملیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۸۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل

سردار جواد تقوی افزود: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مرحله جدید این طرح سراسری امسال با اولویت نظارت و پایش انبار‌ها و محل دپو کالای قاچاق، با حداکثر توان و بهره مندی از امکانات و تجهیزات نیروی انتظامی در استان اردبیل اجرا شد.

او با اشاره به تلاش مسئولانه و جهادی پلیس استان اردبیل در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سلب تحرک از قاچاقچیان و ناامن کنندگان اقتصاد کشور، اظهار کرد: در این مرحله از طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس استان اردبیل موفق شد، ۲ هزار و ۵۵۵ قلم انواع دارو، چهار هزار متر پارچه، ۲۵ تن گندم و هفت تن و ۵۶۰ کیلوگرم آرد کشف و ضبط کند.

فرمانده انتظامی استان اردبیل کشف ۶ تن انواع چوب آلات جنگلی، چهار تن و ۷۵۰ کیلوگرم کود شیمیایی، ۸۰ هزار بسته قهوه، یک دستگاه موتورسیکلت، ۱۲۰ قوطی نوشابه خارجی، ۲۸۰ لیتر سوخت و ۱۲ هزار و ۸۷۰ قلم انواع دیگر کالای قاچاق را از جمله دیگر کشفیات ماموران نیروی انتظامی استان اردبیل در این طرح عنوان کرد.

سردار تقوی اظهار کرد: کارشناسان ارزش این کشفیات را در مجموع ۵۶ میلیارد و ۶۰۵ میلیون ریال اعلام کردند.

او بیان کرد: با اجرای این مرحله از طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان اردبیل ۱۳ نفر دستگیر و ۱۰ دستگاه خودرو چاقچیان توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به پلمب ۲ انبار در این طرح با دستور مراجع قضایی، اضافه کرد: تمامی متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل دستگاه قضایی شدند.

سردار تقوی ادامه داد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

او پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و افزود: برخورد با فرصت‌طلبان و سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های نیروی انتظامی است.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با تاکید به برخورد قاطع و قانونی پلیس با قاچاقچیان، سودجویان و محتکران از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در خصوص احتکار و قاچاق کالا را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • تکلیف دوئل حسن یزدانی و قاسمپور مشخص شد
  • انهدام ۳۴ باند حفاری و قاچاق اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • کشف کالای خارجی قاچاق در یک منزل مسکونی در امیدیه
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک