Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کریمی‌نیا، معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره روند تولید واکسن فخرا اظهار داشت: با تلاش محققان کارآزمایی بالینی فاز یک این واکسن به اتمام رسیده و نتایج خوبی حاصل شد که نتایج حاصله به سازمان غذا و داروی کشور اعلام و ارسال شده است.

وی افزود: همچنین کارآزمایی بالینی فاز دو واکسن از اواخر ماه گذشته آغاز شده و به طور کلی کارآزمایی بالینی فاز ۱ بر روی ۱۳۵ نفر و فاز ۲ بر روی ۵۰۰ داوطلب انجام گرفته و خوشبختانه همه این افراد در سلامت کامل به سر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور ادامه داد: تعداد زیادی شرکت دانش بنیان و افراد نخبه در تولید واکسن فخرا همکاری دارند و ما در حال مذاکره هستیم که با همکاری برخی شرکت‌ها بتوانیم ظرفیت تولید را برای این واکسن افزایش دهیم و به طور کلی ماهانه به صورت میانگین می‌توان یک میلیون دز واکسن فخرا را تولید کرد.

کریمی‌نیا درباره قیمت‌گذاری واکسن فخرا خاطرنشان کرد: مسوولیت قیمت گذاری انواع واکسن در کشور بر عهده سازمان غذا و دارو است و این مسئله نه تنها برای فخرا بلکه برای سایر واکسن‌ها نیز به همین صورت در نظر گرفته شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا واکسن فخرا در مقابل سویه جدید کرونا تاثیر گذار است؟ گفت: معمولاً واکسن‌هایی که با پلتفرم کشته شده این ویروس تولید می‌شوند این امید را ایجاد می‌کنند که نسبت به سویه های جدید تاثیر خوبی داشته باشند و تقریباً موثر است مگر اینکه سویه جدید تغییر جدی داشته باشد.

معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور با بیان اینکه در مراحل انتهایی کارآزمایی‌های بالینی فاز دوم هستیم گفت: مستندات که تکمیل شود نتیجه را برای سازمان غذا و دارو ارسال می‌کنیم و این امید را داریم که به سمت استفاده اضطراری این واکسن پیش رویم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن فخرا تولید واکسن واکسن فخرا بالینی فاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند