Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان گفت: انتظار دارم نمایندگان مجلس و استاندار از پرداخت مالیات صنایع هرمزگان در سایر استان‌ها جلوگیری کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در دیدار با مدیرکل و معاونان و کارکنان اداره‌کل امور مالیاتی هرمزگان به‌مناسبت هفته فرهنگ مالیاتی اظهار داشت: نام‌گذاری هفته‌ها فرصتی مناسب برای محاسبه و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها توسط خودشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان با قدردانی از تلاش‌های مدیرکل و کارکنان امورمالیاتی هرمزگان به عنوان یکی از دستگاه‌های مهم اقتصادی استان و کشور گفت: مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان مدیری دغدغه مند و با نگاه مثبت به موضوع درآمدهای استان است و به همین دلیل نیز درآمدهای استان در حوزه‌های مختلف رشد بالای صددرصدی دارد و در تخصیص اعتبارات استان در شرایط مناسبی قرار داریم. 

وی گفت: در دنیای امروز مطمئن ترین درآمدهای کشور، درآمد حاصل از مالیات است و هر کشوری که به منابع دیگری متکی باشد، اقتصادش دچار بحران می‌شود. درآمدهای ملی را بایستی به مالیات گره بزنیم. 

عبادی‌زاده با انتقاد از اینکه درآمدهای مالیاتی کشورمان قابل مقایسه با درآمدهای مالیاتی سایر کشورها نیست؛ اظهار داشت: بایستی فرهنگ مالیاتی توسط نخبگان، رسانه‌ها، روحانیون و خطبا و حتی در کتاب‌های درسی در کشور نهادینه شود و همگان با این تکلیف اجتماعی بایستی بخوبی آشنا شوند. 

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: در سایر کشورها مردم برای تمامی مصارف مالیات پرداخت می‌کنند که در سیاستگذاری‌ها در کشورمان باید به این بخش توجه بیشتری شود. 

وی گفت: مالیات‌ها باید متناسب با درآمدهای ملی افزایش یابد، این مالیات حق مردم و حاکمیت است تا کشور را بخوبی اداره کنند. 

عبادی زاده افزود: فرهنگ مالیات در کشور جایگاه مناسبی ندارد و فرار مالیاتی داریم که برخی آن‌را پسندیده و زرنگی قلمداد می‌کنند که باید فرارهای مالیاتی شناسایی و با آنها برخورد شود تا عدالت در اخذ مالیات نیز محقق و فرار مالیاتی به صفر یا حداقل میزان برسد. 

امام جمعه بندرعباس گفت: بخشی از وصول مالیات بایستی از بخش فرارهای مالیاتی محقق شود و چرخ تولید واقتصاد با پرداخت مالیات می‌چرخد. 

وی با اظهار نگرانی از فرارهای مالیاتی و پرداخت مالیات صنایع و واحدهای تولیدی فعال در هرمزگان در سایر استان‌های کشور و تهران؛ خواستار پیگیری نمایندگان مجلس و استاندار در جهت تحقق پرداخت مالیات حقه در استان شد. 

عبادی‌زاده گفت: نباید سهم استان از این صنایع فقط آلایندگی، ترافیک، گرانی مسکن و تورم باشد و به مسئولیت‌های اجتماعی شان هم بایستی عمل کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان افزایش مالیات را نشانه افزایش رونق تولید و ثبات اقتصادی  در استان خواند و گفت: وضعیت تولید در سه ماهه اخیر در استان رشد داشته است. 

وی گفت: تحریم‌های ظالمانه دشمنان سبب خیز در اقتصادمان و رونق صادرات شده که افزایش نرخ ارز باعث ایجاد شرایط مطلوب برای صادرات شده است. 

وی با گلایه از محدودیت و ممنوعیت در صادرات محصولات کشاورزی که منجر به تلف شدن این محصولات و هدررفت آن می‌شود، اظهار داشت: بایستی تدابیری اندیشیده شود تا مازاد محصولات کشاورزی تولید شده هم صادر شود تا کشاورزان متضرر نشوند. 

میزگرد تسنیم| مالیات ابزاری کارآمد علیه تورم است/ 50درصد فعالان اقتصادی مالیات پرداخت نمی‌کنندواکنش سازمان مالیاتی به حواشی لیست خانه‌های خالی/ اطلاعات باید از طریق پروتکل رسمی به سازمان مالیاتی برسدمهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی 1 ماه تمدید شد

انتهای پیام/864/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه پرداخت مالیات عبادی زاده استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۵۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها

مالیات بر ارث به عنوان یکی از انواع مالیات در ایران به مالیاتی گفته می‌شود که پرداخت آن به عهده وارثان متوفی است. به عبارت بهتر بعد از فوت شخص، هر یک از وراث اگر بخواهند ماترک متوفی(آنچه از متوفی به جا مانده است) را میان ورثه تقسیم کنند، ابتدا باید مالیات آن را به دولت پرداخت کنند و هریک به اندازه سهمی که می برند، مشمول مالیات می‌شوند.

مهلت و نحوه پرداخت مالیات

 نماینده قانونی متوفی یا وارثان به مدت زمان یک سال مهلت دارند تا نسبت به پرداخت این نوع مالیات اقدام کنند. برای این منظور افراد باید به سازمان امور مالیاتی موجود در محل زندگی متوفی مراجعه کنند. در قدم بعدی باید اظهارنامه‌های مخصوص سازمان امور مالیاتی با اطلاعاتی مانند: هویت متوفی، مکان سابق زندگی، اموال، دارایی‌ها و بدهی‌ها، هزینه‌های مربوط به کفن و دفن، واجبات مالی و عبادی و دیون متوفی پر شوند.

وارثان متوفی موظف هستند لیستی از دارایی‌های فرد فوت شده تهیه کنند و آن را به اداره امور مالیاتی محل سکونت متوفی تحویل دهند. اداره مالیات فهرست دارایی‌ها را همراه با سایر مدارک مربوطه برای بررسی به شورای حل اختلاف می‌فرستد. سپس شورای حل اختلاف طبق گواهی انحصار وراثت سهم ارث وارثان را تعیین می‌کند. البته قبل از محاسبه سهم الارث، وراث باید بدهی‌های متوفی از جمله مالیات‌های پرداخت نشده پرداخت شوند.

چه مواردی مشمول مالیات بر ارث می‌شود؟

طبق ماده ۱۷ قانون مالیات های مستقیم به پول، املاک و آپارتمان‌های مسکونی، صندوق امانات بانک، مغازه و سرقفل ، حق امتیاز، اجناس و تجهیزات واحد های اداری و مغازه ها، سهام بورسی و غیر بورسی و سهام سهم الشرکه که از متوفی باقی می ماند، مالیات تعلق می‌گیرد.

طبقات ارث در قانون

وراث از نظر ماده ۸۶۲ قانون مدنی و ماده ۱۸ قانون مالیات های مستقیم به سه طبقه تقسیم می شوند:

وراث طبقه اول که عبارتند از: پدر، مادر، زن، شوهر، اولاد و اولاد اولاد.

وراث طبقه دوم که عبارتند از: اجداد، برادر، خواهر و اولاد آنها.

وراث طبقه سوم که عبارتند از : عمو، عمه، دایی، خاله و اولاد آنها.

قانون مدنی نزدیکی به متوفی را در ارث ملاک قرار داده و هر طبقه‌ای که نزدیک‌تر است بر طبقه دورتر مقدم داشته است. در طبقات ارث، وراث طبقه بعد وقتی ارث می برند که از وراث طبقه قبل کسی نباشد.

میزان مالیات بر ارث

مالیات بر ارث با توجه به عواملی از جمله میزان دارایی، نوع، تعداد و دسته وارثان متفاوت است. در نتیجه میزان ثابتی ندارد و مالیات یک فرد ممکن است با فرد دیگر کاملا متفاوت باشد. وارثان متوفی، می‌توانند با در نظر گرفتن عوامل نامبرده شده، میزان مالیات را تعیین کنند.

روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها

براساس اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور، جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مودیان مالیات بر ارث از سپرده های متوفیان نزد بانک ها و موسسات اعتباری، از تاریخ ۰۱/۰۱/۱۴۰۳ وراث متوفیان ۰۱/۰۱/۱۳۹۵ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به اداره امور مالیاتی ذی‌ربط و صرفا با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذی‌ربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

فائزه مجردیان-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد
  • توصیه نماینده ولی فقیه در هرمزگان در رابطه با مدیریت مصرف
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها
  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال