Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم عکاس برگزیده بخش محیط زیست در مراسم اختتامیه پنجمین دوره نشان عکس سال مطبوعاتی ایران معرفی شد.

احمد ظهرابی در گفت و گو با ایسنا عنوان کرد: پنجمین دوره نشان عکس سال با پنج عنوان برگزار شد که بخش‌هایی مانند محیط زیست، ورزشی، پرتره، مسائل معاصر و مالتی مدیا را شامل بود.
وی ادامه داد: این مراسم در سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا مجازی برگزار شد اما در سال جاری سعی بر این بود که به صورت نیمه مجازی باشد به همین دلیل از عموم مردم دعوت حضوری به عمل نیامد و فقط کادیداهای هر بخش و پیشگامان عرصه عکاسی برای تجلیل و خبرنگاران و عکاسان در این مراسم حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عکاس برگزیده بخش محیط زیست توضیح داد: همچنین این برنامه به صورت مجازی و زنده از شبکه‌های مجازی پخش شد تا علاقه مندان آن را دنبال کنند.
وی افزود: من در بخش محیط زیست اثر خود را ارائه کردم که در بخش تک عکس در بین عکس‌های دیگری که نامزد شده بودند این اثر  برگزیده شد.
ظهرابی درخصوص موضوع اثر خود تصریح کرد: موضوع عکس جغدی بود که توسط شکارچی تیر به چشمش خورده بود و بعد از اینکه به دامپزشک تحویل داده شد، تنها راه نجات جغد از مرگ این بود که چشم او تخلیه شود. این عکس مربوط به همان جغد است که با یک چشم نگاه می‌کند و درحال حاضر تحت مراقبت اکبر بزرگ زاده، فعال محیط زیست، است.
وی ادامه داد: به محل نگهداری حیوانات این فعال محیط زیست جهت تهیه گزارش رفتم که در آنجا نظرم به محیط نگهداری پرندگان آسیب دیده جلب شد و از آن جغد عکاسی کردم و داستانش را پرسیدم.
عکاس محیط زیست اظهار کرد: در پنجمین دوره عکس نشان سال، عکس‌های بسیاری ارسال شده بود و رقابت در بخش محیط زیست از سایر بخش‌ها قوی‌تر بود که من توانستک برای اولین بار این نشان را از آن خود کنم.
وی افزود: این موضوع در جامعه عکاسی بسیاز حائز اهمیت است و در جشنواره عکس ایران، تمامی عکاسان ایرانی سعی می‌کنند در آن شرکت کنند و برگزیده این نشان بشوند زیرا جدای از بحث مالی و جوایز، اعتبار داشتن آن مورد توجه است.
ظهرابی عنوان کرد: در یک سال اخیر برنده جوایز دیگری هم در زمینه موضوعات مختلف شدم و حدود شش سال است که در ایسنا قم مشغول به کار هستم و در کل حدود ۱۶ سال به عنوان عکاس خبری در استان قم فعالیت می‌کنم.
وی در پایان تاکید کرد: فوت همکاران خبرنگار در خبرگزاری ایرنا و ایسنا در برای من بسیار مهم بود و در جشنواره بعد از گرفتن جوایز به خانواده بزرگ ایرنا و ایسنا تسلیت و تاسف خودم را اعلام کردم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری استانی عکس ظهرابی بخش محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است

امین طلاب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اخیراً شاهد انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی مبنی بر برداشت غیر اصولی بارناکل از لاک‌پشت‌های دریایی در استان بودیم که این اقدام غیرقانونی و مغایر با اصول حفاظت از محیط زیست است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بارناکل‌ها موجوداتی سخت‌پوست هستند که به طور طبیعی به سطوح سخت مانند صخره‌ها، کشتی‌ها، اسکله‌ها و حتی لاک لاک‌پشت‌های دریایی می‌چسبند، اظهار داشت: این موجودات بخش طبیعی از اکوسیستم دریایی هستند و می‌توانند فواید متعددی برای میزبان خود داشته باشند.

رئیس محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: برداشتن بارناکل‌ها از لاک لاک‌پشت‌های دریایی در اکثر موارد ضرورتی ندارد و این موجودات به ندرت به سلامتی لاک‌پشت‌ها آسیب می‌رسانند.

طلاب با تاکید بر اینکه برداشت غیر اصولی بارناکل‌ها می‌تواند برای لاک‌پشت‌ها استرس‌زا و آزاردهنده باشد و به پوسته آنها آسیب برساند و آنها را در معرض عفونت قرار دهد، تصریح کرد: برداشت بارناکل‌ها فقط در موارد خاص و توسط متخصصان مجرب و با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست باید انجام شود.

رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از مردم خواست در صورت مشاهده چنین اقداماتی، مراتب را به اداره کل حفاظت محیط زیست استان یا پاسگاه‌های ساحلی اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: حفاظت از محیط زیست دریایی و جانوران ارزشمند آن وظیفه‌ای همگانی است و همه باید در این راستا تلاش کنیم.

بارناکل، گروهی از بندپایان زیرشاخه سخت پوستان، رده ماگزیلوپودا یا آرواره پایان و خرچنگ‌های دریایی محسوب می‌شود.

این جانور سخت پوست، معمولاً به سطوح مختلف آب از جمله صخره‌ها، اجسام غرق شده در آب، سازه‌های آبی و حتی بدنه کشتی‌ها و قایق‌ها می چسبد.

بارناکل‌ها همچنین رابطه همزیستی با برخی جانوران دریایی مانند خرچنگ، لاک پشت، وال و مارماهی دارند. این سخت پوستان دارای صفحاتی هستند که آنها را در برابر جانوران شکارچی محافظت می‌کند.

کد خبر 6089606

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است