Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حمید سوری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: در شرایط طغیان اپیدمی هستیم، در زمان‌هایی، پیک اشغال تخت‌های بیمارستانی و مرگ و میر بالا را داشتیم و بخش‌های آی سی یو به شدت تحت فشار بود، اما خوشبختانه روندی که تاکنون پیش رفته مثبت بوده است.

وی ادامه داد: در بررسی اولیه سعی کردیم تحلیل درست و منطقی از وضعیت اپیدمی در استان داشته باشیم از نزدیک از شمال و جنوب این خطه بازدید کنیم و به شنیده ها و گزارش ها اکتفا نکنیم، چراکه آنچه می بینیم با اطلاعات غیر مستقیمی که دریافت می‌کنیم متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده وزیر بهداشت در سیستان و بلوچستان گفت: نیازهای اساسی بهداشت و درمان استان مرتفع شده و مشکلی از نظر تخت بیمارستانی در بسیاری نقاط، تست های تشخیصی و واکسیناسیون نداریم و داروهای بیمارستانی تامین شده است، در این راستا  سپاه و ارتش به کمک آمدند و تخت های بیمارستانی اضافه شد.

وی ادامه داد: هنوز کمبودهایی در برخی شهرستان ها بویژه نقاط دور دست دیده می شود،برخی از شهرها بیمارستان و بعضی هم متخصص ندارند، این واقعیت تلخی است که ما نیز می بینیم و راهکارهای چند روزه برای آن نمی توان متصور شد. 

سوری افزود: با وجود تلاش‌های صورت گرفته برای محرومیت زدایی اما هنوز این استان فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه مطلوب دارد.

وی گفت: واکسن مورد نیاز طی هفته های اخیر در اختیار استان قرار گرفته و هیچ کمبودی در این رابطه نداریم، این تضمین را از وزارت بهداشت گرفتم که برای پوشش حداکثری واکسن در سیستان و بلوچستان محدودیتی وجود ندارد.

نماینده وزیر بهداشت در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ممکن است واکسیناسیون از ابتلای مجدد به بیماری جلوگیری نکند، اما از شدت بیماری و مرگ ناشی از آن پیشگیری می کند.

وی ادامه داد: تلاش برای کنترل هزینه های درمان و بازگشت جامعه به حالت عادی است تا ابد نمی توان فروشگاه ها را تعطیل و اداره ها را پاره وقت کنیم، اما اگر پویش به نتیجه مطلوب نرسد، محدودیت ها تمدید می شود که به نفع هیچ کس نیست.

سوری افزود: همه واکسن هایی که توزیع می شود مورد تایید مجاری علمی و قانونی قرار گرفته است و تفاوتی بین آن وجود ندارد، بنابراین انتظار می رود مردم به شایعات و تبلیغات سوء در فضای مجازی توجه نکنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سیستان و بلوچستان زاهدان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان زاهدان ویروس کرونا سیستان و بلوچستان زاهدان بهداشت و سلامت سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۰۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود