Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، تاخیر واکسیناسیون علیه کرونا در ایران موجب شده است بسیاری که از صبر کردن خسته شده و استرس بیماری به آنها فشار وارد کرده است، راه حل های دیگری را برای حل این مشکل درنظر بگیرند که یکی از آنها سفر به کشورهای اطراف برای تزریق واکسن است.

در شرایطی که بیماری کرونا در دو سال اخیر موجب کاهش گردشگران و در نتجه کاهش درآمد گردشگری برای کشورها شده است، حالا تزریق واکسن کرونا این فرصت را برای برخی کشورها به وجود آورده تا از این راه درآمدهای گردشگری خود را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارمنستان نیز با دادن وعده واکسیناسیون رایگان موفق شده است که ایرانیان زیادی را طی یک ماه اخیر در کشور خود پذیرش کند. این کشور چند روز پس از آنکه راهکار خود برای جذب گردشگر حداقل از ایران، را موفق دید، شرطی جدید برای تزریق واکسن پیش پای ایرانیان گذاشت؛  اقامت حداقل ۱۰ روزه!

بنا بر اعلام گمرک ، از ابتدای تیر سال جاری تا پایان ۲۵ تیر ماه حدود ۱۴ هزار و چهار نفر به ارمنستان سفر کردند که ۱۰ هزار و ۹۳ نفر آنان از مرز زمینی نوردوز در استان آذربایجان شرقی به سمت این کشور مسافرت کردند.
در این مدت ۳۵ پرواز نیز از فرودگاه امام (ره)، ۳۹۱۱ مسافر را به مقصد ارمنستان منتقل کرده است.

اما هزینه سفر ایرانیان برای دریافت واکسن به کشور ارمنستان، شاید از جیب مسافران تامین شود اما این نکته را نیز باید در نظر گرفت که این سفر موجب خروج ارز زیادی از کشور می شود.

هزینه های دلاری سفر به ارمنستان

گشتی در سایت های گردشگری نشان می دهد که توصیه به مسافران ارمنستان، داشتن دلار در این سفر است. هرچند که به آنها گفته می‌شود که مقداری درام _ واحد پول ارمنستان_ را نیز به همراه داشته باشند. در حال حاضر ارزش هر دلار معادل ۴۹۵.۷۸ درام ارمنستان است.

هزینه سفر ۱۰ روزه ایرانیان به ارمنستان

ما در این گزارش به هزینه های مسافر برای خروج از ایران نمی پردازیم. هدف ما محاسبه مبلغی است که هر مسافر در کشور ارمنستان برای اقامت ۱۰ روزه هزینه می کند. در این گزارش سعی می کنیم ارزان ترین های قابل قبول را برای مسافران دریافت واکسن محاسبه کنیم.

هزینه رسیدن از مرز ایران به ایروان و هزینه اقامت

گفته می شود برای رسیدن از مرز نوردوز به ایروان استفاده از سواری دربست هزینه حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ دلاری دارد که با تقسم مثلا بر تعداد ۳ مسافر هزینه آن به حدود ۴۰ دلاری برای هر مسافر می رسد. حدود ۱۰ هزار نفر از مسافران نیز تاکنون به صورت زمینی اقدام به ورود به کشور ارمنستان کرده اند. ما به دلیل آنکه حدود ۴ هزار مسافر نیز به صورت هوایی وارد ارمنستان شده اند و همچنین به دلیل آنکه شاید تعداد مسافران در یک خودرو بیشتر باشد و همچنین شاید چانه زدن این رقم را کم کند تنها یک بار این رقم را محاسبه کردیم و هزینه برگشت همین مسیر را در نظر نگرفتیم.

البته برای رسیدن از فرودگاه تا مرکز شهر ایروان، هزینه اتوبوس و تاکسی کمتر از یک دلار است.  

برای اقامت ۱۰ روزه در این سفر باید مکانی را برای اقامت، در نظر گرفت. متوسط قیمت را در نظر گرفته ایم. برای هر شب اقامت در این هتل ها با کیفیت قابل قبول در مرکز شهر  باید ۵۰ دلار هزینه شود که ۱۰ شب اقامت در این هتل ها به طور متوسط ۵۰۰ دلار هزینه برای مسافران در بر دارد.

اما اگر مسافران هاستل _ اتاقی که با مسافران دیگر در آن شریک هستید_  اجاره کنند هزینه های آنها به طور متوسط به شبی ۱۰ دلار می رسد که هزینه اقامت را طی ۱۰ شب به یک پنجم کاهش می دهد.

اما از آنجا که اقامت در هاستل ها در کنار سایر مسافرانی که شاید نشناسید برای خیلی ها جذاب نیست باید به سراغ گزینه دیگر یعنی اقامت در آپارتمان های ایروان برویم. اقامت در آپارتمان ها با توجه به شرایط آنها به طور متوسط هر شب حدود ۶۰ دلار برای ساکنان هزینه در بردارد که اگر تعداد همراهان یک سفر رو حداقل ۳ نفر در نظر بگیریم این هزینه برای هر نفر به ۲۰ دلار می رسد که هزینه ۱۰ شب آن ۲۰۰ دلار برای هر فرد خواهد شد.

هزینه خورد و خوراک و حمل و نقل

هزینه خورد و خوراک را نیز  با توجه به متوسط قیمت رستوران های ایروان در هر وعده حدود ۵ دلار محاسبه کردیم که دو وعده شام و ناهار حدود ۱۰ دلار خواهد شد. همچنین اگر یک دلار نیز برای هزینه صبحانه در نظر بگیریم  طی ۱۰ روز هزینه خورد و خوراک مسافران ارمنستان فقط برای وعده های اصلی حدود ۱۱۰ دلار خواهد بود.  اگر روزانه حدود یک دلار هم هزینه خرید آب و میان وعده ای سبک رو نیز محاسبه کنیم، این عدد به ۱۲۰ دلار خواهد رسید.

اگرچه گفته می شود هزینه های حمل و نقل در ارمنستان کم است و حتی با پای پیاده می توان برخی مسیرها را طی کرد اما ما روزانه هزینه یک دلاری را نیز برای حمل و نقل بنا بر مقتضیات محاسبه کردیم. به این نحو طی ۱۰ روز ۱۰ دلار هم برای حمل و نقل از سوی هر مسافر هزینه می شود.

همچنین باید در نظر گرفت که این مسافران دوست دارند از چند مکان گردشگری ارمنستان نیز دیدن کنند. حدود ۱۵ دلار نیز هزینه خرید بلیت دیدار از برخی موزه های و مکان های معروف ارمنستان است. ۵ دلار را نیز برای هزینه های پیش بینی نشده که احتمالا در این ۱۰ روز به وجود آید در نظر گرفتیم.
محاسبات خود را در اینجا به پایان می رسانیم بدون احتساب خرید برای خود و خرید سوغاتی برای اطرافیان.

چند دلار هزینه می شود؟

به این ترتیب هزینه هر مسافر که به صورت شخصی به این کشور مسافرت کرده است برای ۱۰ روز اقامت در این کشور در کمترین حالت حدود ۳۵۰ دلار برای مسافران هوایی و حدود ۳۹۰ دلار برای مسافران زمینی خواهد بود.
حال اگر در هتل اقامت کنید این هزینه به ۴۲۰ دلار برای هر نفر مسافر که به صورت زمینی به ارمنستان مسافرت کرده است، می رسد.

۱۴ هزار نفر طی تیر ماه به ارمنستان مسافرت کرده اند که به این ترتیب با شیوه مسافرت زمینی و اقامت در آپارتمان اجاره ای، حدود ۵ میلیون و ۴۶۰ هزار دلار طی یک ماه از کشور خارج شده است. محاسبه این رقم با احتساب اقامت در هتل به حدود ۵ میلیون و ۸۸۰ هزار دلار خواهد رسید که ما همان  ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار را محاسبه می کنیم.

این رقم تنها برای یک بار سفر به کشور ارمنستان است. مسافران برای دریافت دوز دوم باید یک بار دیگر بعد از گذشت مدت زمان فاصله دو دوز واکسن وارد ارمنستان شوند که به این تریب میزان خروج ارز را به ۱۱ میلیون دلار برای همین تعداد از مسافران می رساند.

اگر قیمت هر دلار را حدود ۲۵ هزار تومان محاسبه کنیم هزینه یک بار سفر ارزان شخصی به این کشور حدود ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان فقط در ارمنستان خواهد بود. البته باید هزینه عوارض خروج از کشور و قیمت بلیت هواپیما یا اتوبوس و یا هزینه سفر با ماشین شخصی را نیز در کشور را به آن اضافه کنیم.

یکی از فعالان حوزه گردشگری نیز در این مورد به همشهری آنلاین گفت: کمترین هزینه برای کسانی که به ارمنستان سفر می کنند برای ۵ روز اقامت در این کشور حدود چهار و نیم میلیون تا ۵ میلیون تومان است. به شرطی که بسیاری از خدمات را از ورودی شهر دریافت کنند و خرید اضافه ای نیز انجام ندهند. 

البته باید به حضور ایرانیان در صف دریافت واکسن نیز اشاره کرد و اینکه تضمینی داده نشده است که مسافران با این تعداد روز از اقامت حتما موفق به دریافت واکسن شوند آنها تنها مجاز به دریافت واکسن رایگان می شوند. همچنین باید توجه کرد که اکثر کسانی که برای دریافت واکسن از کشور خارج می شوند، وضعیت مالی بهتری از عموم مردم دارند و به احتمال بسیار زیاد بیش از رقم‌های عنوان شده در این گزارش در کشور ارمنستان هزینه خواهند کرد که به ترتیب ارز بیشتری از کشور برای دریافت واکسن رایگان از کشور خارج خواهد شد.

همچنین هزینه ارزان ترین تورهای ۱۰ روزه به این کشور که شامل پرواز، هتل، ترانسفر و بیمه مسافرتی حدود ۱۲ میلیون تومان برای هر نفر است.

به گفته سید روح الله لطیفی  سخنگوی گمرک، از نوزدهم تیرماه، تعداد خروجی مسافر از این مرز به سمت ارمنستان به شکل چشمگیری کاهش یافت.

گفتنی است؛ دولت ارمنستان شرط اقامت ۱۰ روز را برای ورود گردشگران و بهره‌مندی از تزریق واکسن کرونا از ۲۴ تیرماه اعلام کرده است.

کد خبر 615199 برچسب‌ها ارمنستان سفر - گردشگری كرونا در ايران واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ارمنستان سفر گردشگری كرونا در ايران واکسن کرونا کشور ارمنستان دریافت واکسن برای مسافران کشور خارج تزریق واکسن برای دریافت دلار خواهد حمل و نقل ۵ میلیون ۱۰ دلار ۱۰ روزه یک دلار ۱۰ روز یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با عشق به ایران در ارمنستان

موزه نسخه‌های خطی و دست‌نویس‌های باستانی ارمنستان، شاهکارهای نقاش و مینیاتوریست ایرانی ـ ارمنی «آندره سِوروگیان» از شاهنامه فردوسی را برای ۶ ماه به نمایش گذاشت. این موزه پیش از این، با رونماییِ گلچینی از آثار قاجار به مدت سه سال، به پیوندهای فرهنگی با ایران رنگ داده و همکاری‌هایی را با ایران برای مرمت نسخه‌های خطی آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، موزه ماتناداران (مسروپ ماشتوتس) در شهر ایروان ارمنستان، که به دلیل داشتن گنجینه‌ای از نسخه‌ها و کتاب‌های مقدس دعا، پس از کلیسای «اچمیادزین»، مکانی مقدس برای مردم این کشور به شمار می‌آید، محل برگزاری رویدادهای بسیاری به‌ویژه در پیوند با ایران بوده است. این موزه که حدود ۲۰ هزار نسخه و دست‌نویس باستانی در اختیار دارد و حدود ۴۵۰ اثر از میان آنها، نسخه‌های ایرانی است، به مدت سه سال گلچینی از آثار قاجاری را به نمایش گذاشته شده بود و در ادامه، نمایشگاهی از عکس‌های آرشیوی و کلکسیونی این موزه برپا شد که عکس‌هایی از ایران قدیم و دربار قاجار در بین آنها دیده می‌شد. از ۱۲ اردیبهشت ماه (اول ماه می) نیز مجموعه‌ آثار نقاش ایرانی ـ ارمنی در همین موزه به نمایش گذاشته شده است، آثاری که از مجموعه‌های مختلفی در جهان گردآوری شده و بخشی از آنها حاصل ۹ سال شیفتگی «آندره سِوروگیان» به شاهنامه فردوسی است.

ایوت تجریان ـ رئیس موزه ماتناداران (مسروپ ماشتوتس) ـ که دکترای تاریخ هنر دارد و به عنوان یک ایرانی ـ ارمنی از برگزاری نمایشگاه «آندره سِوروگیان» با هیجان سخن می‌گوید، در گفت‌وگویی که با ایسنا داشت، درباره اهمیت برپایی این رویداد در ارمنستان، که رنگ و حسی ایرانی دارد، توضیح داد: این نمایشگاه از اول ماه می (۱۲ اردیبهشت ماه) به یاد نقاش ایرانی ـ ارمنی «آندره سِوروگیان» برپا می‌شود. هرچند قبلا، تعداد بسیار اندکی از آثار سوروگیان در این موزه به نمایش گذاشته شده، ولی در نمایشگاه پیش‌رو مجموعه بیشتری از آثار او به نمایش درآمده است. آثار این نمایشگاه از مناطق مختلفی گردآوری شده است. پسر آندره سِوروگیان (دکتر امانوئل) که در قید حیات است و در آلمان زندگی می‌کند و حدود ۹۴ سال دارد، سال‌ها قبل کلکسیون بزرگی به این موزه اهدا کرد. این مجموعه شامل نقاشی‌هایی از آندره سوروگیان و آثاری از پدر بزرگشان، «آنتوان سوروگین» (از نخستین پیشگامان عکاسی در ایران که به عکاس قاجار معروف بوده) است. از کلسیای اچمیادزین (ارمنستان) نیز ۶ اثر در اختیار این نمایشگاه قرار داده شده است.

آندره سوروگیان زاده ۱۲ اردیبهشت ۱۲۷۵ خورشیدی در ایران، از نقاشان برجسته مینیاتور و از بنیانگذاران شیوه مردمی در نقاشی ایرانی
او ۹ سال در انزوا به سر برد و غرق در شاهنامه شد و ۴۱۶ اثر از این اثر فردوسی پدید آورد

او این توضیح را اضافه کرد: آثاری که از آندره سِوروگیان در موزه ماتناداران نگهداری می‌شود با آثار موجود در اچمیادزین تفاوت دارد؛ آثار آنجا از اسطوره‌های تاریخی ارمنی است، اما آثاری که ما در این موزه نگهداری می‌کنیم بیشتر از شاهنامه فردوسی، خیام و باباطاهر است. همچنین از موزه‌های مختلف آثاری که الهام‌بخش نقاشی‌های آندره سِوروگیان بودند در اختیار ما قرار داده شده است.

رئیس موزه ماتناداران گفت: این نمایشگاه قرار است تا ۶ ماه ادامه داشته باشد. پیش زمینه آن نیز همایشی بود که برای یکصد و سی‌امین سال یادبود سِوروگیان در نخستین روزهای فروردین (۲۱ و ۲۲ مارچ) برگزار شد، که مهمانی هم از بخش میراث مکتوب ایران داشتیم و یک گروه موسیقی از ایران نیز دعوت شده بود.

تجریان درباره شیوه کار آندره سِوروگیان که آن را ارزشمند و خاص کرده است، گفت: او ۹ سال خود را در خانه به انزوا برد و با خود عهد کرد که به مناسبت هزارمین سالگرد تولد فردوسی، (۱۹۳۴ میلادی) ۴۱۶ تابلوی بزرگ از روی شاهنامه به تصویر درآورد. یک نمونه از آن نقاشی‌ها را در موزه ماتناداران به نمایش گذاشته‌ایم. سِوروگیان به این منظور حتی یک دوره آموزش خوش‌نویسی گذرانده بود. دوستانش که صادق هدایت و بزرگ علوی بودند به او لقب «درویش» داده بودند. سوروگیان یکسری اثر هم از آثار خیام، حافظ و باباطاهر دارد.

امانئول فرزند آندره سوروگیان، آثاری از این نقاش برجسته را به موزه ماتناداران در ارمنستان اهدا کرده است.
در این بخش همچنین جلدهای لاکی دیده می‌شود که شیوه مرمت آن با مشارکت حمید ملکیان، به نمایش گذاشته شده است

رئیس موزه ماتناداران درباره دیگر رویدادهای این موزه که در پیوند با ایران بوده است، توضیح داد: سال گذشته از ماه نوامبر نمایشگاه بزرگی داشتیم که گلچینی بود از عکس‌های آرشیو و کلکسیون‌های مختلف که در این موزه نگهداری می‌شود. در این موزه هرگز نمایشگاه عکس نداشتیم. ما از عکاسان نسل اول ارامنه که در دربارهای مختلف کار کردند، کارهای زیادی در موزه داشتیم که هرگز به نمایش نگذاشته بودیم. در بین آنها عکس‌های زیادی از ایران وجود دارد، که مجموعه به نمایش گذاشته‌شده گلچینی است از آنچه در این موزه نگهداری می‌شود. این موزه چون به انستیتو نسخ خطی شهره است تا پیش از این، کسی به عکس‌های آن توجهی نکرده بود، درحالی که نگاتیوهای شیشه‌ای و عکس‌های زیادی داریم و اتفاقا من سه سال روی این مجموعه کار کرده بودم و این گلچین نتیجه آن کار تحقیقی است. آنها عکاسان ارامنی و روسی هستند که از اواخر قرن نوزدهم میلادی به ایران و دیگر نقاط دنیا سفر کرده بودند. این نمایشگاه قرار بود به مدت ۶ ماه برگزار شود، ولی چون خیلی استقبال شد، ادامه پیدا کرد.

عکسی از «آنتوان سوروگین» از «سیزده به در» در ایران که در نمایشگاه موقتی عکاسان ارامنه در موزه ماتناداران به نمایش گذاشته شد
او به عنوان عکاس دربار قاجار نیز معروف بود، هرچند عکس‌هایش به دربار محدود نشد و واضح‌ترین تصویر از مردم ایران در آن دوره را به قاب درآورد

تجریان ادامه داد: پیش از آن هم، نمایشگاهی از آثار قاجاری در موزه ماتناداران برگزار شده بود، که چندین بار تمدید شد. این نمایشگاه به مدت سه سال برقرار بود. روال کار موزه این است که نسخه‌های اصلی را نمی‌توانیم به مدت طولانی به نمایش بگذاریم، برای همین در طول برگزاری این نمایشگاه بعضی از نسخه‌ها را چندین بار جابه‌جا کردیم. ما در این موزه بیش از ۴۵۰ نسخه ایرانی داریم که بخشی از آن به دوره قاجار مربوط می‌شود. گلچینی از این آثار در آن نمایشگاه و به مدت سه سال به نمایش گذاشته شد.

 او درباره دلیل استقبال از نمایشگاه آثار قاجاری در ارمنستان، اظهار کرد: استقبال از آن نمایشگاه شاید متأثر از آشنایی مردم ارمنستان با آن مقطع تاریخی باشد؛ دوره‌ای که ارمنستان بخشی از سرزمین ایران بود و نقاشان  ارامنه از آن دوره بسیار تاثیر گرفته بودند. غیر از این، ایران برای ارامنه، سرزمینی افسانه‌ای و اسطوره‌ای و الهام‌بخشی بود.

البته نقش تجریان به عنوان رئیس ایرانی ـ ارمنی موزه در برگزاری چنین رویدادی بی‌تأثیر نبوده است و خودش هم درباره تأثیر آن گفت: مدیر بخش انستیتو همیشه می‌گوید ۹۰ درصد برنامه‌های موزه ماتناداران ایرانی شده است، مثلا ما میز نوروز را در ۲۱ مارچ چیده بودیم و همایش «آندره سوروگیان» را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که همزمان با نوروز شده بود.

او ادامه داد: ما به عنوان دو کشور همسایه باید همدیگر را بشناسیم. متاسفانه زمانی که ارمنستان جزو شوروی بود، روابط دو کشور خیلی کم شده بوده و دو کشور از یکدیگر دور شدند. اکنون لازم است افزون بر روابط سیاسی، روابط فرهنگی دو کشور را تقویت کنیم. کارهای بزرگ از دل روابط فرهنگی بیرون می‌آید. مدیر جدید این مجموعه قبلا معاون وزیر فرهنگ ارمنستان بود، همان ابتدای کار که برنامه خواستند، توصیه کردم یک سفر به ایران برویم و ما در قالب هیأتی به تهران و قم سفری داشتیم که خیلی مفید بود. به قم رفتیم و کتابخانه آقای مرعشی را دیدیم و توافق‌هایی را با این کتابخانه داشتیم. از بخش میراث مکتوب و کتابخانه ملی و مرکز اسناد و بنیاد ایرانشناسی هم دیدن کردیم. این سفر سه روزه بود.

موزه نسخه های خطی ارمنستان (ماتناداران) که یکی از غنی‌ترین نسخه‌های خطی و دست‌نویس‌های باستانی جهان را در اختیار دارد

رئیس موزه ماتناداران اضافه کرد: ما همیشه با سفارت ایران در ارتباط هستیم و کارهای فرهنگی و همایش‌های زیادی را ترتیب می‌دهیم و نمایش نقاشی از شاهنامه، اثر آندره سوروگیان در راستای همین ارتباط دوستانه با سفارت ایران بوده است. همچنین طبق توافق با سفیر قبلی ایران، قرار بر این شد که مرمتگر ایرانی به ارمنستان بفرستند تا مرمتگران قدیمی که روی جلدهای لاکی تسلط نداشتند، آموزش دهد. تا به حال آقای حمید ملکیان دو بار از ایران به ارمنستان و این موزه آمده و در یک بازه ۱۰ و ۱۵ روزه، در این زمینه آموزش دادند.

او گفت: دانش مرمت ایران و ارمنستان خیلی متفاوت است. هدف ما از سفر به ایران نیز آشنایی و مکاشفه در این مورد بود و قرار است تا پایان تابستان، همکاران ما در بخش مرمت به ایران بروند تا این آموزش‌ها کامل شود.

تجریان درباره برگزاری نمایشگاه‌ها و همکاری‌های مشترک با ایران و همچنین تبادل آثار، با توجه به مجموعه آثاری که این موزه در اختیار دارد، اظهار کرد: برای برگزاری نمایشگاه و تبادل آثار نیز هنوز اتفاقی نیفتاده است، ولی باید این اتفاق رخ دهد. درحال حاضر ما بیشتر قصد داشتیم ارتباط علمی با ایران برقرار کنیم.

مینیاتوری از فردوسی که آندره سوروگیان به تصویر درآورده است

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران /پشت پرده مهمانی مجلل برای منتخبان مجلس دوازدهم / هزینه یک شب اقامت در گراند هتل چند؟
  • جام سرکیسیان ارمنستان از برنامه‌های کشتی آزاد خارج شد