Web Analytics Made Easy - Statcounter

عابدینی گفت: ترکیه اعلام کرده است واکسیناسیون را برای مسافران انجام نمی دهد و اگر مسافران ترکیه به بهانه تزریق واکسن به این کشور سفر می کنند، بدانند که واکسیناسیون از روش های قانونی صورت نمی گیرد مردم به واکسن هایی که در خارج از کشور و خارج از مجوز وزارت بهداشت تزریق می شود، اعتماد نکنند.

به گزارش برنا؛ عاطفه عابدینی، دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: سیل اخیر در برخی مناطق کشور اوضاع را برای مردم بدتر کرده است چراکه اغلب درگیر بیماری کرونا هستند و گرفتاری آن ها با پدیده ی سیل باعث شده است نتوانند به خوبی از پروتکل ها را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه کاری که همچنان می توان به ساکنان مناطق سیل زده پیشنهاد کرد این است که در هر شرایطی شیوه نامه ها رعایت شود و مسئولان نیز این بستر را فراهم کنند که شرایط رعایت موارد بهداشتی بیشتر فراهم باشد و به مردم بیشتر کمک شود، افزود: مشاهده می کنیم که پدیده ی سیل در اروپا نیز اتفاق افتاده است و امری است که در اغلب جاهای دنیا مشاهده می شود.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا ادامه داد: در صورت وجود سیل شیوع بیماری های عفونی و گوارشی بیشتر می شود و از جهت دیگر رعایت پروتکل ها برای عدم شیوع بیشتر بیماری کرونا سخت تر می شود.

عابدینی گفت: نوع ویروس شایع در استان های سیل زده متاسفانه از نوع دلتا است

او درباره مسافرت ایرانیان به کشور ترکیه برای تزریق واکسن کرونا گفت: واقعیت این است که ترکیه اعلام کرده است واکسیناسیون را برای مسافران انجام نمی دهد و اگر مسافران ترکیه به بهانه تزریق واکسن به این کشور سفر می کنند، بدانند که واکسیناسیون از روش های قانونی صورت نمی گیرد.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا ضمن توصیه به مردم اظهار کرد: به واکسن هایی که در خارج از کشور و خارج از مجوز وزارت بهداشت تزریق می شود اعتماد نکنند چراکه در کشور هند مشاهده شده است یک سری واکسن های تقلبی در مراکز واکسیناسیون تزریق شده است و نمی توان اطمینان کرد که واکسن هایی که در خارج از ایران تزریق می شود از همین نوع نباشد.

او با بیان اینکه اگر مردم کمی صبر کنند به زودی همه واکسینه می شوند، افزود: مردم باید توجه داشته باشند که خود را در معرض مسافرت قرار ندهند چراکه مسافرت های غیر ضروری و تابستانی باعث بیماری می شود و حتی معلوم نیست واکسنی که در سفر تزریق می کنند استاندارد باشد یا خیر.

عابدینی تأکید کرد: روز گذشته 300 هزار نفر در کشور واکسینه شدند که این به همان مقداری است که ارمنستان تاکنون تزریق کرده است اما ما این تعداد را در یک روز انجام دادیم.

او درباره وجود و خرید و فروش واکسن های فایزر و مدرنا در بازار داخلی گفت: هیچ کدام از این نوع واکسن های موجود در بازار مجوز ندارند و به صورت غیر قانونی وارد کشور شدند و من بعید می دانم که میزان سرمای نگهداری آن ها حین حمل و نقل حفظ شده باشد.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا افزود: مردم به واکسن های خارجی ای که در بازار به فروش می رسد نباید اعتماد کنند چرا که شاید به روش درستی انتقال پیدا نکرده باشد و قطعا قانونی وارد کشور نشده است.

او ادامه داد: ما با ویروسی مواجه هستیم که تا پروتکل های بهداشتی را همراه واکسیناسیون انجام ندهیم، نمی توانیم آن را کنترل کنیم.

عابدینی گفت: مشاهده می شود در کشور هایی که واکسیناسیون انجام شده است باز هم میزان بیماری و بستری زیاد شده است بنابراین رعایت پروتکل های بهداشتی فعلا بهترین روش در کنار انجام واکسیناسیون برای مقابله با بیماری است.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به رعایت پروتکل های بهداشتی افرادی که واکسینه شدند، تصریح کرد: این افراد نباید فکر کنند چون واکسینه شدند دیگر لازم نیست پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند چرا که ما اگر بخواهیم تأثیر واکسن ها را نسبت به جهش های مختلف دلتا و دلتا پلاس ببنیم باید موارد بهداشتی را رعایت کنیم.

او افزود: تا زمانی که 70 درصد جامعه واکسینه نشوند هنوز نمی توانیم بگوییم تأثیر واکسن در جامعه رخ داده است یا خیر.

انتهای پیام/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا سیل ویروس ترکیه واکسیناسیون مسافران وزارت بهداشت ایران استاندارد ارمنستان خرید و فروش حمل و نقل جامعه ویروس دلتا واکسیناسیون در کشور های خارجی دبیر کمیته علمی کشوری کرونا پروتکل های بهداشتی تزریق می شود پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۴۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی

فرارو- خرید و فروش اقساطی خودرو کارکرده را باید جدید‌ترین راهکار خریداران و فروشنده‌ها در بازار بدانیم.

به گزارش فرارو؛ همزمان با افزایش قیمت خودرو در سال‌های گذشته و انتشار گاه و بیگاه اخبار مربوط به رکود شکل‌گرفته در بازار، بخشی از خریداران راهی جز خرید اقساطی خودرو پیدا نمی‌کنند. همزمان فروشنده‌ها با تن دادن به معامله اقساطی، از یک طرف از شر خودرو باقی‌مانده در پارکینگ و مخارج نگه‌داری از آن خلاص می‌شوند و از یک طرف دیگر به لطف سودی که به معامله تعلق می‌گیرد، دنبال جبران ضرر و زیان می‌روند. فروش اقساطی خودرو برخلاف چیزی که احتمالا تصور می‌کنید، فقط به‌مدل‌های اقتصادی و داخلی محدود نمی‌شود و خیلی از فروشنده‌ها بابت فروش ماشین‌های مونتاژی و میلیاردی بازار، از پیدا کردن مشتری دست‌به‌نقد ناامید شده‌اند.

قیمت پراید صفرکیلومتر با احتساب معدود مدل‌های باقی‌مانده‌ای که در بازار وجود دارد، حول‌وحوش ۳۵۰ میلیون تخمین زده می‌شود، اما فروشنده‌ای حاضر شده پراید دست‌دوم مدل ۹۰ را با قیمتی نزدیک ۲۰۰ میلیون به‌شکل اقساطی بفروشد.

پرایدی که درباره آن صحبت می‌کنیم، در این چند سالی که از عمرش می‌گذرد، حدود ۲۰۰ هزار کیلومتر راه رفته و فروشنده چیزی حدود یک‌چهارم از اصل پول تعیین شده برای خودرو را به‌شکل اقساطی و تحویل چک صیادی دریافت می‌کند.

کوییک دنده‌ای ساده که از خط تولید سایپا کنار رفته در بازار مدل‌های صفرکیلومتر کمی بیش از ۳۶۰ میلیون به خریداران پیشنهاد می‌شود. یکی از فروشنده‌های کوییک دنده‌ای مدل ۹۹ که در این سال‌ها ۳۸ هزار کیلومتر با خودرو راه رفته، آن را با رقمی بالاتر از مدل‌های صفرکیلومتر آگهی کرده است! چقدر؟ ۳۷۰ میلیون.

فروش اقساطی این کوییک به‌شکلی است که خریدار باید در قدم اول پولی در حدواندازه ۲۰۰ میلیون به عنوان پیش‌پرداخت بپردازد و بابت اقساط سه گزینه خواهد داشت. شش ماهه، ۳۵ میلیون. ۱۲ ماهه ۲۰ میلیون و ۲۴ ماهه ۱۳ میلیون. اینطوری خرید اقساطی خودرو با انتخاب بازپرداخت شش ماهه حدود ۱۰۰ میلیون کمتر آب می‌خورد.

فروش اقساطی خودرو فقط محدود به مدل‌های اقتصادی و داخلی نمی‌شود و انگار بخشی از خریداران برای سوار شدن شاسی‌بلند‌های مونتاژی و وارداتی هم از چنین شگردی برای خرید خودرو استفاده می‌کنند.

چانگان CS۳۵ مونتاژی مدل ۹۷ یکی از همین گزینه‌هاست. مدلی که بعد ۸۶ هزار کیلومتر کارکرد، با قیمت پایه ۹۵۹ میلیون به شکل اقساطی فروخته می‌شود. فروشنده حداقل مبلغ مورد انتظار برای پیش‌پرداخت را ۷۰۰ میلیون تعیین کرده و در شش قسط انتظار پرداخت چک‌های ۱۱۱ میلیون و ۱۱۱ هزار تومانی را دارد. نهایتا بعد اتمام اقساط، خریدار چیزی نزدیک یک میلیارد و ۳۶۶ میلیون یعنی ۴۰ درصد بیشتر از رقم پایه اولیه به حساب فروشنده واریز می‌کند.

جک J۴ در دسته ارزان‌ترین مونتاژی‌های بازار قرار می‌گیرد و جزو معدود مدل‌های زیر یک میلیارد است. همین جمله برای افزایش توجه‌ها به خرید جک J۴ کفایت می‌کند و از قضا فروشنده‌ای برای پیدا کردن مشتری سراغ فروش اقساطی رفته است.

قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، از طرف فروشنده حدود ۷۹۰ میلیون یعنی رقمی نزدیک مدل‌های صفرکیلومتر تعیین شده است. تصمیمی که احتمالا به‌خاطر کارکرد پایین خودرو گرفته شده. شرایط فروش اقساطی این مدل به شکلی است که رقم پیش‌پرداخت اولیه ۵۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود و خریدار در ۳۰ قسط باید برای پاس کردن اقساط ۱۱ میلیون ۷۰۰ هزار تومانی دست به کار شود. قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، با این اوصاف بعد دو سال و شش ماه از آغاز بازپرداخت اقساط به حدود ۹۰۰ میلیون تومان تبدیل می‌شود.

سوبا M۴ را می‌توانیم جزو گران‌قیمت‌ترین سواری‌های مونتاژی فعلی بدانیم. قیمت سوبا M۴ در کارخانه یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون است، اما در بازار آزاد در دسته مدل‌های دو میلیاردی قرار می‌گیرد و به‌طور متوسط دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون آگهی می‌شود.

قیمت سوبا M۴ دست‌دوم مدل ۱۴۰۲ که کمتر از پنج هزارکیلومتر راه رفته، در یکی از آگهی‌های فروش دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون قید شده است.

فروشنده که احتمالا یکی از نمایشگاه‌داران غرب تهران است، در ازای ۷۶۰ میلیون به‌عنوان ودیعه اولیه و ۳۰۱ میلیون به‌عنوان ودیعه ثانویه (سه ماه بعد موعد پیش‌پرداخت اول) و اقساط یکساله ۹۰ میلیونی، دنبال مشتری برای سوبا M۴ مدل ۱۴۰۲ می‌گردد. قیمت سوبا M۴ کارکرده به این ترتیب بعد یک سال به حدود دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون می‌رسد.

دیگر خبرها

  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور