Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، به دنبال انتشار فیلمی در فضای مجازی که در آن مادر داغداری بر مزار فرزندش علت مرگ را نبود اکسیژن بیان می کرد و با توجه به اینکه در توضیح این فیلم مطرح شده است که مربوط به یکی از شهرهای استان سیستان و بلوچستان است با مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تماس گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ با عرض تسلیت به این مادر داغدار و اظهار همدردی با همه کسانی که عزیزانشان را در اثر این بیماری از دست داده اند گفت: کادر بهداشت و درمان، فرزندان همین آب  و خاک و خواهران و برادران مردم هستند و آنها هم این روزها داغدار و عزادار بیماران و اطرافیان خودشان هستند که به رغم تلاش های صورت گرفته، موفق بر غلبه بر این بیماری مرگبار نشده اند.

وی افزود: پزشکان، پرستاران و کادر پشتیبانی و مدیریتی بیمارستان ها و دانشگاه های علوم پزشکی استان در 18 ماه اخیر و به خصوص در یکماه گذشته با تمام توان و تجربه به میدان مبارزه با کرونا آمده اند.

به گفته عباسی از ابتدای تیرماه تا کنون 34 هزار نفر از هم استانی های عزیز مبتلا به کرونا شناسایی شده اند که تقریبا معادل ۴۰ درصد مبتلایان استان از ابتدای بحران کرونا تا کنون است.

 وی افزود: از ابتدای تیرماه تاکنون و با وجود افزایش ۵ تا ۶ برابری مبتلایان و  تعداد بیماران مراجعه کنندگان به بیمارستان ها همکاران ما موفق شده اند 2 هزار و 514 نفر از بیماران بستری شده را ترخیص کنند، اما در کمال تاسف و تاثر، تلاش هایشان برای نجات جان 534 نفر از هموطنان عزیز مبتلا به کرونا موثر واقع نشده است و همچنان در تلاشند تا 875 بیمار بستری فعلی را نیز با لباس عافیت راهی منازلشان کنند. 

 عباسی با اشاره به حق اصحاب متوفی در زمینه پیگیری علل مرگ عزیزانشان گفت: سازوکارهای قانونی برای تشریح وضعیت متوفیان و علل وقوع مرگ به اطرافیان و بستگان وجود دارد و نهادهای قانونی مثل سازمان نظام پزشکی و اداره نظارت بر درمان برای رسیدگی به شکایات این عزیزان و تشخیص قصور و یا تقصیر احتمالی تعریف شده است.

 اقدامات انجام شده برای تامین اکسیژن در بیمارستان ها

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در زمینه اقدامات انجام شده برای تامین اکسیژن در بیمارستان ها نیز گفت: بیماران کرونا مثبت نیاز ویژه ای به اکسیژن دارند و از ابتدای بحران کرونا همه مراکز درمانی با سرعت به دنبال افزایش ظرفیت تولید اکسیژن بوده اند.

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تعداد دستگاه های اکسیژن ساز در بیمارستان های تابعه این دانشگاه نیز از 10 دستگاه به 28 دستگاه افزایش یافته و ظرفیت تولید اکسیژن هم از 4 هزار لیتر در دقیقه به حدود 15هزار لیتر در دقیقه افزایش یافته است و این افزایش بدون احتساب 2 دستگاه اکسیژن سازی است که در مجاورت بیمارستان های نیروی انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ظرفیت تولید اکسیژن در زاهدان افزوده شده است.

 وی افزود: علاوه بر افزایش ظرفیت تولید اکسیژن و اجرای مداخلات علمی برای مدیریت مصرف اکسیژن در بیمارستان ها، صدها کپسول اکسیژن نیز خریداری شد تا در صورت وقوع رویدادهای غیرمنتظره فنی مثل خرابی دستگاه های اکسیژن ساز، اختلال در جریان برق و یا افزایش همزمان نیاز بیماران بستری وارد مدار شوند. 

وی ادامه داد: علاوه بر این در چند روز گذشته 6  مخزن ۳۰, ۲۵ و ۲۰ تنی اکسیژن مایع توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران و یک دستگاه نیز توسط خیرین به بیمارستان های استان تحویل شده است که پس از نصب آنها ضمن کاهش نیاز به کپسول های سیار اکسیژن، تاب آوری فنی و توان پاسخگوئی بیمارستان ها در لحظات اوج مصرف اکسیژن بیش از پیش افزایش می یابد. 

عذرخواهی علوم‌پزشکی بابت مشکلاتی که از نظر سرمایش برای تعدادی از بیماران بستری در بیمارستان ها رخ داد

  مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با عرض پوزش بابت مشکلاتی که از نظر سرمایش برای تعدادی از بیماران بستری در بیمارستان ها اتفاق افتاده است نیز گفت: اگرچه با پیش بینی های صورت گرفته ده ها دستگاه کولر گازی به ظرفیت سرمایش بیمارستان های بوعلی، رازی و علی ابن ابی طالب ع اضافه شده بود امّا در چند روز اخیر گرمای بی سابقه هوا و تراکم بیش از حد معمول بیماران و کارکنان در بیمارستان ها فشار مضاعفی را بر سامانه های سرمایشی بیمارستان ها وارد کرد و حتی در بیمارستان بوعلی با اشکال فنی و خارج شدن یک دستگاه چیلر از سرویس خدمت مواجه شدیم و به همین دلیل مجددا براینصب بیش از ۵۰  دستگاه اسپلیت دیواری و ایستاده دیگر در  بیمارستان ها اقدام شد.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: علوم پزشکی بیماران بیمارستان ها اکسیژن ظرفیت تولید اکسیژن بیماران بستری بیمارستان ها علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۵۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • نماد فرهنگی فرزندآوری و جوانی جمعیت هرمزگان کلنگ‌زنی شد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است