Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، بر اجرای قاطع و کامل آیین‌نامه اجرایی استقلال کانون وکلا مصوب ۱۴۰۰ تأکید کرد.

خبرگزاری میزان - در همایش برخط معاونان روسای کل دادگستری استان‌ها در امور وکلا که امروز دوشنبه ۲۸ تیرماه در محل معاونت برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی هادی با اشاره به تصویب آیین‌نامه مذکور توسط ریاست وقت قوه قضاییه و لازم‌الاجرا شدن آن از تاریخ ۱۴۰۰/۴/۲ خاطرنشان کرد: بالغ بر ۸۰ درصد آیین‌نامه اجرایی اخیر پیشنهاد کانون‌های وکلا و همچنین انعکاس دهنده آیین‌نامه اجرایی مصوب ۱۳۳۴ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی با بیان اینکه بنا به تصریح آیین‌نامه اخیر‌التصویب آیین‌نامه‌های اجرایی مصوب ۱۳۳۴ و مصوب ۱۳۸۸، نسخ شده است افزود: قوه قضاییه مصمم به اجرای آیین نامه اجرایی استقلال کانون وکلا مصوب ۱۴۰۰ است و تخطی از اجرای آن پذیرفتنی نیست.

این مقام قضایی در ادامه به برخی مطالب که بعضا توسط کانون‌های وکلا در پی تصویب و ابلاغ آیین‌نامه مصوب ۱۴۰۰ مطرح شده است اشاره و خاطرنشان کرد: هرچند دستگاه قضایی همواره بر ایجاد فضای تعاملی با کانون‌های وکلا استقبال می‌کند؛ اما در اجرای دقیق این آیین‌نامه از تاریخ تصویب و ابلاغ نیز تردیدی به خود راه نخواهد داد.

وی با بیان اینکه آیین‌نامه اخیر از ظرفیت‌های لازم و مطلوب به خصوص در ابعاد نظارتی برخوردار است گفت: اختیارات لازم در خصوص نظارت بر اجرای آیین‌نامه به روسای کل دادگستری‌ها تفویض شده است و معاونان مربوط نیز بر حسن اجرای آیین‌نامه باید اهتمام حداکثری داشته باشند.

حجت‌الاسلام و المسلمین هادی در پایان خاطرنشان کرد: قوه قضاییه در عین حال که بر اجرای دقیق آیین‌نامه تأکید دارد از ایجاد فضای تعاملی در خصوص رفع ابهامات کانون‌های وکلا در این خصوص و اهتمام در راستای بررسی سوالات مطرح شده و ارائه پاسخ مناسب و راهگشا استقبال می‌کند.

در این همایش که به صورت مجازی و از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، معاونان روسای کل دادگستری استان‌ها در امور وکلا ضمن تأکید بر اجرای دقیق آیین‌نامه و ضرورت ایجاد تعامل سازنده با کانون‌های وکلا در این راستا، به طرح مطالب و پرسش‌های مربوط پرداختند که از سوی مدیران حاضر در جلسه از جمله قائم مقام معاونت حقوقی و امور مجلس، مشاور معاون اول قوه قضاییه، مشاور معاون حقوقی و امور مجلس و مدیر نظارت بر وکلا، مشاوران،کارشناسان و مترجمین رسمی قوه قضاییه پاسخ‌هایی به صورت مشروح ارائه شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: معاونت حقوقی آیین نامه استقلال کانون وکلا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاونت حقوقی آیین نامه استقلال کانون وکلا استقلال کانون وکلا آیین نامه اجرایی کانون های وکلا معاونت حقوقی قوه قضاییه بر اجرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۰۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی

علیرضا قیطاسی در نشستی با حضور کارکنان معاونت حقوقی و وصول مطالبات این بانک، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده اثربخشی اصلاحات ساختاری در بخش حقوقی دانست. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در نشست بررسی عملکرد معاونت حقوقی و وصول مطالبات، که با حضور معاون، روسای ادارات و کارکنان این معاونت برگزار شد، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده پیاده‌سازی درست ساختارها در بخش حقوقی، تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی این حوزه و همت جهادی کارکنان در تحقق اهداف دانست.

سرپرست بانک دی در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد همکاران معاونت حقوقی و وصول مطالبات گفت: حوزه حقوقی بانک یکی از فعال‌ترین حوزه‌ها در سال گذشته بود که نتیجه فعالیت‌های همکاران این معاونت در شاخص‌های عملیاتی بانک مشهود است.

قیطاسی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه قاضی‌زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد شهید در سطوح مختلف، از بانک دی گفت: با حمایت‌های این عزیزان و برنامه‌ریزی و اهتمام جدی مدیران بانک، در سال گذشته علاوه بر رشد مناسب منابع در نظام بانکی، در واگذاری املاک مازاد، به‌ویژه املاک بزرگ مقیاس و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و وصول مطالبات غیرجاری عملکرد مناسبی رقم خورد.

سرپرست بانک دی در پایان تأکید کرد: در پیگیری و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی باید از تمام ظرفیت‌های موجود و پتانسیل رؤسای شعب و مشاوران حقوقی استفاده کرد.

در ابتدای این نشست اسماعیل عباسی، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک، ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت ارشد بانک از اقدامات حوزه حقوقی به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت پرداخت و تصریح کرد: توجه ویژه مدیریت ارشد بانک به امور حقوقی و وصول مطالبات حاکی از اهمیت استراتژیک این حوزه در تحقق اهداف بانک است.

 وی افزود: در دو سال گذشته با یک برنامه منسجم و مستمر در حوزه‌های مختلف معاونت حقوقی و وصول مطالبات و تلاش همکاران این حوزه شاهد رشد و بهبود مناسبی در وصول مطالبات، پیگیری پرونده‌های دعاوی و حقوقی، برگزاری مزایده‌ها و بهبود تصویر برند بانک نزد مراجع بالادستی بودیم.

در ادامه این نشست مدیر امور وصول مطالبات و املاک تملیکی و رؤسای ادارت ذیل معاونت حقوقی به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

همچنین مدیر امور بازرسی، طرح و برنامه، بین‌الملل و مدیرعامل شرکت دی ایرانیان نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف بانک پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • اجرای قاطع طرح های پلیس در استان همدان
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • معاونت املاک و حقوقی اقدامی موثر در پیشبرد اهداف دارد
  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی