Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آگاهی از آخرین اخبار بورس اوراق بهادار تهران اینجا کلیک کنید

اقتصادآنلاین – سهیل بانی؛ کدال‌نگر ۲۸ تیر ۱۴۰۰ به بررسی برخی از اطلاعیه‌های منتشرشده در کدال پرداخته است.

افزایش سرمایه

«غمینو»: هیات مدیره شرکت صنایع غذایی مینو شرق پیشنهادی مبنی بر افزایش سرمایه ۵۰درصدی این شرکت از محل سود انباشته به سهامداران ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«وسکاب»: افزایش سرمایه ۱۰۰درصدی شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها از محل سود انباشته ثبت شد.

«بورس»: مجوز افزایش سرمایه شرکت بورس اوراق بهادار تهران صادر شد. این افزایش سرمایه ۲۵۰درصدی و از محل سود انباشته و سایر اندوخته‌ها خواهد بود.

«کحافظ»: مجوز افزایش سرمایه ۵۰۰درصدی شرکت کارخانجات کاشی و سرامیک حافظ از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی صادر شد.

«قاسم»: هیات مدیره شرکت قاسم ایران پیشنهادی مبنی بر افزایش سرمایه ۱۶۰۰درصدی این شرکت از محل سود انباشته به سهامداران ارائه کرد.

اطلاعیه‌ها

«کنور»: شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبا نور از واگذاری ۳۹۲میلیارد تومان سهام شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات خبر داد.

«شنفت» و «شرانل»: شرکت‌های نفت پارس و نفت ایرانول اعلام کردند قیمت انواع روغن موتور بنزینی و دیزلی افزایش خواهد یافت.

«کاما»: شرکت باما از شرکت در مناقصه سرمایه‌گذاری در پروژه تولید فروکروم خبر داد.

«امید»: شرکت تامین سرمایه امید از پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مشارکت شهرداری اصفهان و کرمانشاه خبر داد.

«ثبهساز»: شرکت بهساز کاشانه تهران از برگزاری مزایده فروش یک قطعه زمین به نام کوهستان به مساحت ۱۰,۹۸۵ متر مربع واقع در تهران خبر داد.

«قثابت»: شرکت کارخانه‌های تولیدی و صنعتی ثابت خراسان اعلام کرد از فروش بخشی از سهام خود در نمادهای قجام و قیستو، ۱۷میلیاد تومان سود کسب کرد.

پرداخت سود

«وپترو»: شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی، سود سهامداران حقیقی خود را از تاریخ چهارم بهمن ماه ۱۴۰۰، از طریق واریز به حساب‌های آن‌ها در سامانه سجام پرداخت خواهد کرد.

صورت‌های مالی

«نوین»: طبق صورت‌ مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، شرکت بیمه نوین، در این مدت ۶۷میلیارد تومان سود خالص کسب کرد و سود خالص هر سهم به ۲۵۸ریال رقم خورد.

«ساربیل»: سود خالص شرکت سیمان آرتا اردبیل، در ۶ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، با ۶۳درصد افزایش به ۵۸میلیارد تومان رسید. همچنین سود خالص هر سهم ساربیل ۱,۲۱۷ریال رقم خورد.

«خموتور»: شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران، صورت‌های مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱ را منتشر کرد. طبق این اطلاعیه، «خموتور» طی یک سال گذشته ۱۵میلیارد تومان سود خالص، شناسایی کرده ‍‌است که حاکی از افزایش ۴۹۴درصدی این مبلغ نسبت به سال گذشته دارد. به این ترتیب سود خالص هر سهم خموتور ۱۱۰ریال رقم خورد.

«خفنر»: شرکت فنر سازی خاور، صورت‌های مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱ را منتشر کرد که طبق آن «خفنر» طی این مدت هشت میلیارد تومان سود خالص، شناسایی کرده ‍‌است که نشان از افزایش ۴۷۴درصدی این مبلغ نسبت به دوره مشابه سال گذشته دارد.

«تملت»: سود خالص شرکت تامین سرمایه بانک ملت، در سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، با ۱۲درصد افزایش به ۱۲۵میلیارد تومان رسید. همچنین سود خالص هر سهم تملت ۱۱۴ریال رقم خورد.

«البرز»: شرکت بیمه البرز، صورت‌های مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱ را منتشر کرد. «البرز» طی این مدت ۳۰۰میلیارد تومان سود خالص، شناسایی کرده ‍‌است که نسبت به سال گذشته ۱۹۵درصد افزایش یافته است. به این ترتیب سود خالص هر سهم البرز به ۲۰۷ریال رسید.

«ومهان»: طبق صورت‌ مالی در سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، گروه توسعه مالی مهر آیندگان، در این مدت ۷۶۴میلیارد تومان سود خالص کسب کرد که نسبت به دوره گذشته ۱۷درصد کاهش یافته است. همچنین سود خالص هر سهم ۷۶۴ریال رقم خورد.

«سصفها»: سود خالص شرکت سیمان اصفهان، در سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، با ۳۸۲درصد افزایش به ۲۷میلیارد تومان رسید. همچنین سود خالص هر سهم سصفها ۵۴۱ریال رقم خورد.

«تنوین»: شرکت تامین سرمایه نوین، صورت‌های مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱ را منتشر کرد که طبق آن «تنوین» طی این مدت ۲۵۰میلیارد تومان سود خالص، شناسایی کرده ‍‌است که نشان از افزایش چهار درصدی این مبلغ نسبت به دوره مشابه گذشته دارد.

«ثبهساز»: بر اساس صورت‌ مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، شرکت بهساز کاشانه تهران، در این مدت ۲۲۰میلیارد تومان سود خالص کسب کرد که نسبت به دوره گذشته ۲۱۸درصد افزایش یافته است. همچنین سود خالص هر سهم به ۱۰۹ریال رسید.

«ثالوند»: طبق صورت‌ مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند، در این مدت ۵۱میلیارد تومان سود خالص کسب کرد و سود خالص هر سهم به ۱,۰۲۵ریال رقم خورد.

«غشهد»: سود خالص شرکت شهد ایران، در سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، با یک درصد کاهش به سه میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان رسید. همچنین سود خالص هر سهم غشهد ۴۵ریال رقم خورد.

«میدکو»: شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، صورت‌های مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱ را منتشر کرد که طبق آن «میدکو» طی این مدت ۱۲میلیارد تومان زیان، متحمل شده ‍‌است.

«حآسا»: طبق صورت‌ مالی در سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، شرکت آسیا سیر ارس، در این مدت هشت میلیارد و ۲۳۰تومان سود خالص کسب کرد که نسبت به دوره گذشته ۸۰درصد افزایش یافته است. همچنین سود خالص هر سهم ۱۰۳ریال رقم خورد.

«فاراک»: سود خالص شرکت ماشین سازی اراک، در ۹ ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، با ۱۹۶درصد افزایش به ۴۳میلیارد تومان رسید. همچنین سود خالص هر سهم فاراک ۳۰ریال رقم خورد.

«وهور»: شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور، صورت‌های مالی ۶ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱ را منتشر کرد که طبق آن «وهور» طی این مدت ۳۳میلیارد تومان سود خالص، شناسایی کرده ‍‌است که نشان از افزایش ۵۶درصدی این مبلغ نسبت به دوره مشابه گذشته دارد.

«والبر»: بر اساس صورت‌ مالی سه ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۳.۳۱، شرکت گروه دارویی البرز، در این مدت یک میلیارد و ۳۹۰میلیون تومان سود خالص کسب کرد که این عدد نسبت به دوره گذشته تقریبا نصف شده است. همچنین سود خالص هر سهم به ۲ریال رسید.

پربیننده ترین شایعات بورس را خونین کرد! سنگین ترین صف های خرید و فروش / کاهش صفوف فروش به کمتر از ۸۰۰میلیارد تومان حمله رانت‌ خواران به تولیدکنندگان سیمان جزییات عرضه اولیه یک شرکت سرمایه گذاری در فرابورس احتمال تعطیلی بورس قوت گرفت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس تومان سود خالص کسب میلیارد تومان سود خالص محل سود انباشته نسبت به دوره گذشته سود خالص هر سهم شرکت سرمایه گذاری مبلغ نسبت افزایش سرمایه سود خالص شرکت شناسایی کرده تومان رسید طی این مدت سال گذشته رقم خورد طبق صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۱۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی