Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال مدعی شد که ایالات متحده تحریم های جدید علیه فروش نفت ایران به چین را در صورت عدم موفقیت در مذاکرات هسته‌ای اعمال می کند. به گزارش پول نیوز، وبگاه روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد که به گفته مقامات آمریکایی و افراد مطلع در حالی که گفتگو‌های هسته‌ای در وین متزلزل می‌شوند، ایالات متحده گزینه‌هایی را در نظر گرفته است که قصد دارد ایران را به ادامه مذاکره ترغیب کند و یا در غیر اینصورت، مجازات بیشتر علیه تهران اعمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شبکه حمل‌ونقل نفت ایران، هدف بالقوه تحریم‌های ادعایی
بنویت فاوکن و این تالی خبرنگاران این روزنامه نوشته اند: به گفته مقامات، یک طرح در حال تهیه از طریق تحریم‌های جدید، با هدف قرار دادن شبکه‌های حمل‌و‌نقل -که با صادرات تقریباً یک میلیون بشکه نفت در روز، درآمد قابل توجهی را به ایران تزریق می‌کند- فروش نفت خام ایران به چین -مشتری اصلی این کشور- را تحت تأثیر قرار می‌دهد.



وال استریت ژورنال افزود: مقامات گفتند که اگر مذاکرات هسته‌ای شکست بخورد، گام‌های جدید برداشته خواهد شد.

این مقامات تأکید کردند که در گذشته، به عنوان مثال، ایالات متحده کاپیتان یک نفتکش حامل نفت خام ایرانی که به سوریه مرتبط است را تحریم کرده و یا محموله‌های سوختی را که تهران به ونزوئلا می‌فرستاد، توقیف کرده است.

این روزنامه به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شد که این طرح شامل اعمال سرسختانه تحریم‌های در حال حاضر موجود در زمینه مقابله با صنعت نفت و حمل‌و‌نقل نفت خام ایران است که از طریق برچسب‌های جدید تحریمی یا اقدامات قانونی اجرا می‌شود.

یک مقام آمریکایی تلویحاً اذعان کرد که تحریم‌های آمریکا در قطع صادرات نفت ایران موفق نبوده و ادعا کرد: «اقتصاد ایران چیز زیادی برای اعمال مجازات [تحریم بیشتر]ندارد. فروش نفت ایران به چین یک پاداش است».

به نوشته این روزنامه این مقام آمریکایی گفته‌است که هنوز تصمیمی برای ادامه کار [مذاکرات وین]اتخاذ نشده است. اما به ادعای وی «خطراتی وجود دارد که این تلاش‌ها می‌تواند نتیجه معکوس دهد و به ایران فرصت می‌دهد برنامه هسته‌ای خود را تسریع کند». به گفته این مقام به همین دلیل «گزینه‌های دیگر» نیز در حال بررسی است.

وال استریت ژورنال به نقل از دومین مقام رسمی نوشت که این اقدامات «شامل یک کارزار دیپلماتیک برای ترغیب چین، هند و سایر خریداران عمده نفت خام برای کاهش تجارت کالا‌های غیرنفتی، تأمین مالی بدهی و نقل و انتقالات مالی است».

ایران بدون لغو کامل تحریم‌ها، توافق نخواهد کرد
وال استریت ژورنال در ادامه مدعی شد: مذاکرات [وین]اکنون متوقف شده است، زیرا ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب ایران که گفته است که «تهران بدون لغو جامع تحریم‌های آمریکا با توافق موافقت نخواهد کرد»؛ و آمریکا نیز گفته است این کار را انجام نخواهد داد. عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران، روز شنبه در توییتی نوشت که [برای]گفتگو‌ها باید تا مراسم تحلیف آقای رئیسی در ماه آینده صبر کنند.

ایالات متحده گفته است زمان برای دستیابی به توافق [احیای برجام]بر مبنای توافق سال ۲۰۱۵ رو به اتمام است. ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «این روند نامحدود نیست. از یک جایی محاسبات ما تغییر خواهد کرد».

مقام دوم درباره اینکه در صورت رسیدن به این نقطه واشنگتن چه خواهد کرد، گفت: مواردی وجود دارد که نسبتاً آسان است ... و همچنین اقداماتی که بیشتر طول خواهد کشید

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز پول نفت گاز تحریم وال استریت ژورنال ایالات متحده نفت ایران هسته ای مدعی شد نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم

فروش نفت و گاز سختی هایی دارد و تخصص خاصی را درجهت بازاریابی و بازارسازی می طلبد. فروش این منابع در شرایط تحریم از پیچیدگی بیشتری برخوردار است. زیرا نمی توانیم از مبادی رسمی به فروش آن ها مبادرت کنیم و باید به فکر راهکارهایی برای فروش نفت و گاز با وجود تحریم باشیم.

وزارت نفت در راستای فروش نفت و گاز کشور سیاست هایی به اجرا گذاشت. از جمله این سیاست ها می توان به صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا اشاره کرد.

 از شواهد این طور برمی آید که این راهکارها در نهایت نتیجه داد. زیرا توانستیم فروش نفت کشور را به دوران غیرتحریمی بسیار نزدیک کنیم. صادرات گاز نیز بیشتر از دوران غیرتحریم انجام شد.

به زعم بسیاری، فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم یک موفقیت برای صنعت نفت و گاز ایران محسوب می شود. نظرات امین نوربخش، کارشناس انرژی را در خصوص مسائلی که در بالا گفته شد، در ادامه می خوانید.

صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود

 نوربخش با اشاره به این افزایش و تقویت فروش نفت و گاز در شرایط تحریم برایمان مزیت محسوب می شود، تصریح کرد: دولت توانسته است به تقویت شبکه فروش نفت کشور بپردازد و این حوزه را نسبت به گذشته گسترش دهد. این رویکرد ما را به صادرات نفت بالای  1.5 میلیون بشکه در روز رساند که با تکیه بر دیپلماسی موفق دولت سیزدهم به این میزان فروش رسیدیم که اثر مستقیمی بر رشد اقتصادی کشور در سال گذشته نیز داشته است.

وی ادامه داد: لازم است روند فعلی را پیگیری کنیم و همچنان به تلاش خود برای به فروش رساندن نفت و گاز کشور ادامه دهیم. در عین حال، باید تلاش کنیم که کشوری مانند چین بخشی از نفت ما را به صورت رسمی خریداری کند.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست هایی که طی سال های گذشته به اجرا گذاشته شد، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها بود. از این طریق نیز توانستیم برای کشور درآمدزایی داشته باشیم و به بهبود شرایط کمک کنیم.

نوربخش گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود. حوزه نفت و گاز در کشورهای صادرکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور مثال، وقتی به صدور خدمات فنی و مهندسی به ونزوئلا می پردازیم و صادرات نفت این کشور را بهبود می بخشیم، این امر قطعاً در تحکیم روابط ما با آن ها اثر می گذارد.

 افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز به اجرا گذاشته شد

وی ادامه داد: در شرایط فعلی بازار صادرات خدمات فنی و مهندسی ما بیشتر کشورهای همسایه و یا کشورهایی هستند که به دلیل تحریم ها به فناوری های غربی دسترسی ندارند. اما کشورهای دیگر نیز می توانند بازار هدف ما باشند، زیرا هزینه خدمات فنی و مهندسی ما برای این کشورها بالا نیست.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع توسعه زنجیره ارزش بیشتر در حوزه نفتی مطرح است. در زمینه گاز بهتر است به صادرات خام بپردازیم. در همین ارتباط می توان گفت که به درستی سیاست افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز از طریق خط لوله به اجرا گذاشته شده است.

وی ادامه داد: سیاست های به اجرا گذاشته شده در زمینه توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی نیز مثبت ارزیابی می شود. البته باید دقت داشته باشیم که حدود 25 الی 30 درصد از نفت کشور را به دلایل استراتژیک به صورت خام صادر کنیم.

اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی مثبت است اما کافی نیست

نوربخش گفت: صادرات گاز خاصیت تحریم پذیری ندارد. به همین دلیل، اگر بتوانیم راهکاری برای تسویه وجوه مربوط به فروش گاز پیدا کنیم، به نحوی که تحریم ها اثری بر آن نداشته باشد، می توانیم از این پتانسیل نیز بهره ببریم.

وی ادامه داد: در خصوص حفظ عراق به عنوان یک مشتری گازی باید دقت داشته باشیم که این کشور به گاز ایران نیاز دارد و گزینه دیگری هم برای تأمین آن ندارد. اما حتماً پیگیری های ما نیز در این زمینه موثر بوده است. اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی کشور مثبت است. اما نباید به سطوح فعلی روابط اکتفا کنیم.

دیگر خبرها

  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم