Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سای تک دیلی،  "کاترین ای اولدنبرگ" (Catherine E. Oldenburg) استاد این دانشگاه گفت: این یافته‌ها از استفاده روزمره آزیترومایسین برای بیماران سرپایی مبتلا به عفونت کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ پشتیبانی نمی‌کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، آزیترومایسین، آنتی بیوتیکی است که به طور گسترده به عنوان درمانی برای کووید-۱۹ در ایالات متحده و سایر نقاط جهان تجویز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"اولدنبرگ" گفت: فرضیه ما این است که داروی مذکور دارای خواص ضد التهابی است که اگر این علائم در اوایل بیماری درمان شود، ممکن است از پیشرفت آن جلوگیری کند؛ اما ما چنین چیزی مشاهده نکردیم.

در این مطالعه محققان ۲۶۳ فرد که آزمایش کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ همه آنها هفت روز قبل از ورود به مطالعه مثبت شده بود را مورد بررسی قرار دادند. در زمان ثبت نام هیچ یک در بیمارستان بستری نشده بودند. در یک فرآیند انتخاب تصادفی، ۱۷۱ شرکت کننده یک دوز خوراکی ۱.۲ گرمی آزیترومایسین و ۹۲ نفر پلاسیبو یکسان دریافت کردند.

در روز چهاردهم مطالعه، ۵۰ درصد از شرکت کنندگان در هر دو گروه بدون علامت بودند؛ اما روز بیست و یکم، پنج نفر از شرکت کنندگانی که آزیترومایسین مصرف کرده بودند، با علائم شدید کووید-۱۹ در بیمارستان بستری شدند و این در حالی بود که هیچ یک از افراد گروه مصرف کننده دارونما در بیمارستان بستری نشدند.

محققان نتیجه گرفتند که درمان با یک دوز از داروی آزیترومایسین در مقایسه با دارونما با افزایش احتمال بدون علامت بودن بیماران مرتبط نیست.

"اولدنبورگ" گفت: بیشتر آزمایشاتی که تاکنون درباره داروی آزیترومایسین انجام شده، بر روی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ شدید بستری در بیمارستان انجام شده است. مقاله ما یکی از اولین مطالعات انجام شده است که در آن داروی مذکور با پلاسبو مقایسه شده است و نشان می‌دهد آزیترومایسین هیچ نقشی در درمان بیماران سرپایی مبتلا به کرونا ندارد.

این مطالعه با همکاری محققان دانشگاه استنفورد انجام شده و در تاریخ ۱۶ ژوئیه ۲۰۲۱ در مجله"American Medical Association" منتشر شده است.

پربیننده ترین مواد غذایی که بعد از ۴۰سالگی حتما باید مصرف کنید سامانه واکسیناسیون برای افراد بالای ۵٠سال استان های جنوبی باز شد آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۲۸) مشکل چشمی که ریشه در روده دارد! علائم خطرناک‌ ترین کرونای جهش‌ یافته! + فیلم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آزیترومایسین انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ،قرار نبود از کوه بیفته و جا بمونه… تو مسیرِ کوه افتاد و مهره‌هایِ کمرِش آسیب جدی دید.

چند روزی تو بیمارستان بستری بود، گفتند باید استراحت مطلق داشته باشه، قبول نکرد…

قصه عوض شد تا نورالدین از ارتفاع بیفته و جا بمونه از گروه که کار عقب نیفته، امیرِ وفایی مسیرِ نورالدین رو از گروه جدا نوشت…

یه مدت تو یه ماشین کَمپِر درازکِش مونیتور رو می‌دید و پیغام‌هاش رو با صدای دردآلود به گروه می‌رسوند، باز راضی نشد با کمربندِ طبی و عصا تاتی تاتی می‌اومد سر صحنه و لوکیشن و کارش را می‌کرد.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899786

دیگر خبرها

  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد  + عکس
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد/ عکس
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟