Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان یک فعال حوزه فرش در زنجان گفت: اعمال سیاست‌های تشویقی موجب بافندگان فرش اشتغال پایدار خواهد شد.

وحید خسروی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کار در حوزه فرش به لحاظ تامین مصالح و مواد اولیه با توجه به نوسانات قیمت ارز سخت است و این نوسان سبب می‌شود که قیمت مواد اولیه مدام تغییر کرده و برنامه‌ریزی‌های سرمایه‌گذار متغییر شده و با بالا رفتن دستمزدها، قیمت نهایی افزایش می‌باید که رقابت بازارهای جهانی را برای تولیدکننده سخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیروی انسانی نیز دیگر عاملی است که باید در تولید فرش دستباف مورد توجه قرار گیرد و آن هم با توجه به بی‌علاقگی جوانان برای ورود به این حوزه، بی‌توجهی استادکاران به بافت طرح و نقشه‌های جدید و تداوم ذهنی‌بافی، تغییر مداوم قیمت‌ها و ثابت ماندن قیمت دستمزد، بر کاهش تولید دامن می‌زند.

این فعال حوزه فرش در زنجان تصریح کرد: برداشتن موانع و اعمال سیاست‌های تشویقی موجب خواهد شد تا برای بافندگان فرش اشتغال پایدار ایجاد شود و تولیدکننده ثابت بماند و اینطور نباشد که یک بافنده چندماهی کار کند و به دلیل مشکلاتی که وجود دارد کار را رها کرده و ادامه تولید با چالش مواجه شود. وقتی بافنده نباشد عملا تولیدی در کار نیست.

خسروی یادآور شد: رکود ۱۰ ساله بازار و کرونا دیگر دلایل کاهش تولید است. مواد اولیه تولید نخ ابریشم از درخت توت است که در شهرستان طارم به خوبی رشد می‌کند و زمینه خوبی برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید نخ ابریشم فرش است تا بافندگان داخلی نیز در تامین مواد اولیه، نیازمند واردات نشوند.

پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان زنجان در حوزه فرش دستباف، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به دنبال ایجاد کارگاهی برای صادرات فرش به کشور کویت هستیم که بخشی از بافندگان آن را ثبت‌نام‌کنندگان طرح ملی مشاغل خانگی در استان تشکیل می‌دهند و فرآیند اجرایی این طرح اگر به روش کنونی ادامه پیدا کند، قطعاً بافندگان بازارهای پایدار و به تبع آن درآمد پایداری را خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مواد اولیه حوزه فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۰۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در دیدار با سیدمجید هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، گفت: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و این هیات از وزارت کشور در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد و با توجه به این‌که نزدیک‌ترین مرز با کشور عراق است باید در این حوزه‌ها کار شود و استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار ایلام بیان داشت: در حوزه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب نفت و گاز مورد توجه بوده است و هیجده کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد و بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است که باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تامین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام یادآورشد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

وی اضافه کرد: در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان نیز لازم توجه شود و اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و سد میمه از پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی برخوردار است. در دولت سیزدهم در مهار آب‌های سطحی اقدامات بسیار ارزشمندی شده است و آبی که مهار می‌شود در صنعت، شرب و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به پارک پلی‌پروپیلن، گفت: به زودی تیمی وارد استان می‌شود و واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

بهرام‌نیا بیان داشت: فاز اول سامانه گرمسیری تکمیل شده و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود. پتروشیمی دره‌شهر در مرحله نهایی برای آغاز کار اجرایی و پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با افتتاح این طرح‌ها تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان احیا و فعال شده است. تمام انرژی ما در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که با این همه ظرفیت و پتانسیلی که در استان وجود دارد در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 6088575

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد