Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  جواد اسماعیل نیا رئیس اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی بردسکن در کارگاه آموزشی کاشت و داشت عناب که در روستای خانقاه بردسکن برگزار شد، گفت: کشاورزان این منظقه نتوانسته‌اند امسال به صورت حرفه‌ای از محصول عناب درآمد اقتصادی کسب کنند؛ این در حالی‌ است که بردسکن در کشت محصول عناب همواره در خراسان رضوی پیشرو  بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه در آینده نزدیک محصول زرشک و سماق نیز در بردسکن ترویج و کشت می‌شود.

رئیس اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی بردسکن ادامه داد: با توجه به شرایط مساعد کشت در بردسکن پیش بینی شده که در آینده محصولاتی مانند  زیره سیاه در ۲۰ روستای منطقه کوهپادر بردسکن کشت شود.

رجب زاده کارشناس مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: سطح زیرکشت محصول عناب در استان ۳۰۰ هکتار است که به طور متوسط از هر هکتار ۲۰۰ تن عناب برداشت می‌شود.

او افزود: محصول عناب به صورت پراکنده در برخی از مناطق استان کاشت شده است و برنامه داریم امسال سطح زیرکشت این محصول را حداقل ۳۰ هکتار افزایش دهیم.

کارشناس مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: خوشبختانه شهرستان بردسکن یکی از مناطق مستعد در کاشت محصول عناب است و از شهرستان‌های پیشگام در تولید این محصول است.

در این کارگاه آموزشی باغداران با آخرین یافته‌های تحقیقاتی و روش‌های کاشت داشت و پیوندزنی محصول عناب بیش از پیش آشنا شدند.

انتهای پیام// و. ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصول کشاورزی جهاد کشاورزی محصول عناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۱۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور، گفت: زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ خواهد کرد. - اخبار استانها -

محسن کوشش تبار در گفت‌و‌گو‌ با خبرنگار تسنیم در همدان، در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو 2024 با اشاره به تعریف 62 محصول دارای زنجیره ارزش توسط وزارت کشور، اظهار‌ داشت: همدان دارای دو زنجیره ارزش کشمش و سفال است که در این زمینه اقدامات خوبی توسط این استان انجام شده است.

وی افزود: برای زنجیره ارزش افزوده کشمش هدف‌گذاری خوبی انجام گرفته که برای جمعیت بالغ بر 25 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و ما امیدواریم در مدت 4 سال آینده بتواند افزایش 3تا 4 برابری داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه کشمش جز محصولاتی است که در دنیا جذابیت بالایی دارد، بیان کرد: لازم است هم در اصلاح فرآیند تولید و هم در بهره‌وری محصول و بسته بندی آن برنامه ریزی دقیقی انجام شود که بی شک در جی. دی. پی استان همدان اثرگذار است.

سفال شناسنامه استان همدان است

کوشش تبار به سفال به عنوان دیگر زنجیره ارزش استان همدان اشاره کرد و افزود: سفال شناسنامه استان همدان است که همین محصول فرهنگی و هم یک محصول صادراتی به شمار می‌رود.

وی در پایان تاکید کرد: شایسته است تنوع‌یابی، آموزش، بازاریابی و حفظ شرایط فعلی و ارتقا جایگاه صادراتی سفال نیز در استان همدان برنامه‌ریزی و اقدامات جدی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند