Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، علیرضا ناجی رییس مرکز تحیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: متاسفانه در خیز چهارم بیماری در کمال ناباوری وارد خیز پنجم کرونا شده ایم. یکی از مهمترین مواردی که در بحران کرونا به چشم می‌خورد، عدم قرنطینه کردن شهرها، روند کند واکسیناسیون و عدم تمکین مردم در رعایت بهداشت اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: طبق اطلاعات رسمی کاملا مشخص است که تمکین مردم به رعایت بهداشت اجتماعی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.

ناجی افزود: کشور در حال حاضر در وضعیتی قرار دارد که روزانه بیش از ۲۰ هزار موارد مثبت جدید داریم و آرام آرام باید در طول دو هفته آینده منتظر آمار بیشتر مبتلایان و به دنبال آن افزایش موارد مرگ و میر باشیم.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با اشاره به این که خیزش پنجم کرونا به دلیل چرخش واریانت دلتا بسیار سهمگین‌تر از پیک‌های قبلی است خاطرنشان کرد: این موضوع و به تبع ضرر‌های ناشی از آن تماما مواردی است که متوجه مردم است.

وی هشدار داد: عواقب کرونا عواقبی است که صددرصد متوجه مردم است؛ مثل از دست دادن جان و عوارض پایداری که ابتلا به این بیماری به جای می‌گذارد.

استاد تمام دانشگاه با اشاره به ویژگی‌های سویه دلتا خاطرنشان کرد: این سویه به دلیل گستردگی در شیوع و این موضوع که ابتلا به آن عموما بین همه اعضای خانواده رخ می‌دهد می‌تواند در بسیاری از موارد خسارت‌های جبران ناپذیری را برای خانواده‌ها بدنبال داشته باشد.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه حساسیت بیشتر عمومی نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی را خواستار شد و هشدار داد: باید دولت محدودیت‌های پیشگیرانه بیشتری را برای کنترل کرونا اعمال کرده و مردم را وادار به رعایت بهداشت اجتماعی کند.

وی با اشاره به این که برخلاف تصور موضوعی که عنوان می‌شود واکسیناسیون و یا یکبار مبتلا شدن به کووید ۱۹ می‌تواند از ابتلا‌ی مجدد پیشگیری کند، باوری غلط و نادرست است، خاطرنشان کرد: در موارد بسیاری افراد بعد از ابتلا به کرونا مجددا به این بیماری مبتلا می‌شوند و یا حتی در برخی موارد ممکن است دچار بیماری در فرم‌های وخیم‌تر شوند.

به گفته دکتر ناجی، عوارض ابتلا به کرونا، عوارض جدی است که دولت باید به لحاظ آموزش و تاکید بر رعایت پروتکل‌ها جدی‌تر باشد تا مردم بدانند خطر کرونا بسیار جدی است.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با بیان این که ایران از جمله کشور‌هایی است که شیوع بالای کرونا را تجربه کرده خاطرنشان کرد: خطر مرگ و میر و از کارافتادگی بعد از کرونا بسیار بالاست و متاسفانه در روز‌های آینده باید منتظر عدد‌های بالاتر مرگ و میر ناشی از کرونا باشیم.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی تصمیم گیری مناسب و بهنگام دولت، با هدف کنترل اپیدمی کرونا را خواستار شد و ادامه داد: سیاستگزاران باید سکون جمعیت و قرنطینه سازی شهر‌ها را به صورت بسیار جدی برقرار کنند و فقط به اعمال جریمه بسنده نکند تا گردش ویروس کمتر شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: علیرضا ناجی کرونا ویروس شناسی دانشگاه رییس مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم اسرائیل شد

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، خواستار اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل و پاسخگویی به جنایات آن علیه فلسطینیان شده است.

آلبانیز دیروز پس از سفر به اردن و مصر در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: «در این مرحله، اسرائیل از تعهدات بین‌المللی خود تا حدی تخطی کرده است که تحریم‌ها را ضروری می‌کند».

گزارشگر سازمان ملل بار دیگر خواستار آتش بس فوری، پایان دادن به کنترل غیرقانونی اسرائیل بر غزه و اراضی اشغالی فلسطین و حضور حافظی برای تضمین صلح و ثبات در منطقه شد.

وی افزود: سرعت و شدت گسترش این خشونت‌ها به بقیه اراضی اشغالی تأیید می‌کند که هیچ فلسطینی تحت کنترل بی بند و باری اسرائیل در امان نیست.

آلبانیز با اشاره به اینکه وضعیت غزه بدتر از آنچه قبلا ارزیابی شده، است، افزود که اکثر قربانیانی که او ملاقات کرد صدمات فاجعه باری را متحمل شده اند، شاهد کشته شدن اعضای خانواده بوده و اثرات تخریب زیرساخت‌های بهداشتی غزه توسط اسرائیل را تجربه کرده اند. حتی پس از ۲۶ ژانویه ۲۰۲۴، زمانی که دیوان بین المللی دادگستری (ICJ) با صدور حکمی به اسرائیل دستور داد از نسل کشی در غزه جلوگیری کند.

وی خاطرنشان کرد که اقدامات بشردوستانه اعمال شده تاکنون، از جمله پرتاب هوایی و کریدور‌های دریایی "تن‌ها یک تسکین دهنده است. " او گفت: «این اقدامات برای کاهش فاجعه انسانی که حمله اسرائیل ایجاد کرده است، به شدت ناکافی است. وی خاطرنشان کرد که وحشتی که مردم غزه شاهد آن هستند "ناگفتنی" است.

گزارشگر ویژه با بیان اینکه به دلیل وضعیت فاجعه بار غزه، توجه به وخامت اوضاع در کرانه باختری از جمله قدس شرقی از بین رفته است، خاطرنشان کرد: افزایش محدودیت‌ها و سوء استفاده ها، بازداشت‌های خودسرانه و کشتار غیرقانونی توسط سربازان اشغالگر اسرائیل و شهرک نشینان مسلح به طور گسترده گزارش می‌شود.

او در انتها گفت: دولت‌ها باید بر آتش بس فوری و بدون قید و شرط پافشاری کنند و برای جلوگیری از فاجعه بیشتر، تحریم‌هایی را علیه اسرائیل اعمال کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نظرسنجی هاروارد چگونه تعبیر شد؟/ عواقب اصرار بر جنایت
  • الکساندر چفرین: سوپرلیگ پروژه‌ای غیراخلاقی و عواقب آن ویرانگر خواهد بود
  • تأکید امام‌جمعه سمنان بر آموزش معلمان جدید‌الورود
  • شلیک به اسرائیل، شلیک به آمریکا است
  • گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم اسرائیل شد
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • ۱۶ هزار تن سیر در طارم برداشت می‌شود