Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد یکتامنش فرزند آزاده و جانباز 35 درصد از استان بوشهر می باشد که در رشته انیمیشن مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه هنر تهران با ارائه پایان نامه خود به عنوان واقعیت مجازی که در جشنواره ملی هنرهای دیجیتال برگزیده بوده،فارغ التحصیل شده است.

یکتامنش یکی از برگزیدگان «جشنواره ملی ایثار» می باشد که در دو دوره مدیر،مسئول و سردبیر نشریه مورف دانشگاه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک دوره آن در جشنواره تیتر رتبه اول را به خود اختصاص داده و همچنین دوسال هم به عنوان عضو شورای ناظر بر نشریات فعالیت داشته است.

محمد یکتامنش در مورد رشته تحصیلی خود اظهار داشت:رشته انیمیشن در دوره ارشد بسیار فشرده بود و بیشتر به مباحث کارگردانی و انیمیت در آن پرداخته می شود که اگرچه اساتید دانشگاه تلاش خود را می کنند، ولی فرصت کافی برای بیان همه مباحث در این رشته با توجه به تعداد کم واحدها وجود ندارد و دانشجویان باید اطلاعات و فعالیت های جانبی و شرکت در کلاس های آزاد دانش خودشان را گسترش دهند.

وی درخصوص برگزاری جشنواره ملی ایثار بیان کرد: به نظر من این جشنواره میتواند مایه دلگرمی خانواده های شاهد و ایثارگر برای پیشرفت فرزندانشان باشد و درصورت تبلیغ و فرهنگ سازی مناسب،این جشنواره می تواند بعنوان معیاری برای سنجش و ارزیابی دانشجویان شاهد و ایثارگر قرار بگیرد و از این طریق زمینه های لازم برای پیشرفت این دانشجویان را فراهم کند.

یکتامنش هدف خود از شرکت در جشنواره ملی ایثار را نمایش توانایی و استعدادهایش به پدر و مادرش تلقی کرد و گفت: شاید با این راه و از این طریق بتوانم ذره ای از زحمات والدینم را جبران کنم.

وی درپایان خاطرنشان کرد: تشکر می کنم از برگزار کنندگان جشنواره ایثار که زمینه نمایش استعدادهای فرزندان شاهد و ایثارگر را فراهم کردند.

نویدشاهد/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جشنواره ملی ایثار شاهد و ایثارگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند

به گزارش خبرنگار مهر، فرح حدیب ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا ببیند، تاکید کرد: مسائل کشور، چالش‌ها برای دانشگاه، می‌بایست مسائل حقیقی، واقعی و اصلی باشد.

وی با بیان اینکه تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان از جمله دیگر مسائل مهم در نظام دانشگاهی کشورمان است، افزود: فراتر از مسئله تعلیم، باید تربیت با جهت گیری معنوی و اخلاقی و تلطیف روحی در کنار دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان دانشجو از دیگر رسالت‌های دانشگاهی است که آن را دنبال می‌کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه اعضای هیأت علمی دانشگاه آزادهای کشور سه دسته هستند گروهی هیأت علمی پیوسته هستند گروهی هیأت علمی وابسته و گروه دیگر مدرس یارها هستند که تحولی در حوزه کارکرد استاد و دانشگاه و دانشجو را دنبال می‌کنیم، تاکید کرد: در واقع ما دانشگاه را در سند تحولی جدید دانشگاه آزاد به عنوان سکوی دانایی می‌دانیم.

حدیب گفت: تحولی که دنبال می‌کنیم، حرکت از دانشگاه مدرک گرا که استاد بر اساس تعداد مقاله ارزیابی شود و دانشجو هم علاقمند به گرفتن مدرک باشد به سمت دانشگاه تعاملی یاد دهی، یادگیری، ارزش آفرین، دانایی و توانایی است.

وی با بیان اینکه گروه‌های معماری و شهرسازی به واسطه اینکه در سبک زندگی مردم تأثیرگذار هستند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، گفت: برای اینکه بتوانیم تأثیر فرهنگ ساز دانشگاه را داشته باشیم تلاش داریم که تعامل بین استاد به عنوان رابط با دانشجویان، گروه‌ها و دانشکدگان را تقویت کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث با بیان اینکه ۸۷۶ هیأت علمی در رشته معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد کشور مشغول به تدریس و فعالیت علمی هستند، تاکید کرد: ۱۹۲ دانشگاه آزاد کشور رشته معماری و شهرسازی را دارد و در این رشته‌ها ۴۸ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند همچنین سرانه هیأت علمی به دانشجویان ما در رشته معماری و شهرسازی ۵۶ نفر به یک عضو هیأت علمی است.

حدیب با بیان اینکه ۴۲ درصد اساتید معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد کشور خانم و مابقی آقایان هستند، تاکید کرد: رشته معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد در کشور، دارای شش استاد تمام، ۲۲ دانشیار و ۴۶۸ استاد یار است.

وی با بیان اینکه در گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد مجلات بسیار خوبی نیز به لحاظ علمی داریم، تاکید کرد: ۱۴ مجله امروز در این رشته‌ها فعال هستند که از بین آنها چهار مورد مرتبط با علمی، پژوهشی وزارت علوم و مقالات آی اس سی هم می‌شوند و هشت مورد دیگر هم گرید آ دانشگاه آزاد را دارند و دانشجویان دکترای ما می‌توانند برای پیش دفاع‌ها و گرفتن مجوز دفاع از آنها استفاده کنند.

کد خبر 6098438

دیگر خبرها

  • ۱۱ شب جشن و شادمانی رضوی کاشانی‌ها با «آه و آهو»
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت