Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علیرضا نجیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این دهه از عیدقربان( دیروز) آغاز شد و تا عید سعید غدیرخم(هفتم مرداد) ادامه دارد ، رافزود: انجام فعالیت‌های فرهنگی، هنری، بصیرتی و معرفتی با حضور تعدادی از استادان و کارشناسان در فضای مجازی و بخشی حضوری در فضای باز مساجد و تکایا اهم برنامه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در تمامی برنامه‌ها به دلیل وجود کرونا، امور فرهنگی و معرفتی مرتبط خیلی محدود و طبق مقررات و شیوه‌نامه‌ها پیگیری می‌شود، ادامه داد: اعزام مبلغ به مناطق مختلف استان ، برگزاری مسابقات فرهنگی و برخی جلسه‌ها و نشست‌های بصیرتی جزو موارد مهمی است که امسال پیش‌بینی شد.

این فعال فرهنگی اظهار کرد: بیشتر  برنامه‌های دهه امامت و ولایت با همکاری اقشار مختلف مردم و از سوی جوانان مومن و انقلابی و تشکل‌های دینی و هیات‌های دینی  به نحو مناسب برای تبیین واقعه تاریخ ساز غدیدخم و حرکت در مسیر ارزش‌های الهی و انسانی صورت می‌گیرد.

نجیمی بیان کرد: آذین‌بندی، نورافشانی، چراغانی و زیباسازی کوی و برزن با همکاری متولیان و برگزاری برنامه جشن و سرور در مساجد با رعایت نکات بهداشتی از دیگر موارد است که با همت و همکاری اقشار مختلف به خصوص از طرف مسوولان برخی مکان‌ها و مساجد پیگیری می‌شود.  

همچنین رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد ۲۳ تیرماه جاری گفته بود: ۶۱ عنوان برنامه به مناسبت دهه امامت و ولایت در بازه زمانی عید قربان تا عید مباهله و غدیرخم در این شهرستان برگزار می‌شود.

عباس ملازینلی با اشاره به اینکه عمده این برنامه‌ها با توجه به شرایط کرونایی به صورت مجازی پیش‌بینی شد افزود: خطبه‌خوانی غدیر، حرکت کاروان شادی، نورافشانی، تجلیل از سادات، راه اندازی پویش ، مسابقه کتابخوانی،  نشست های علمی و کارگاه های آموزشی و عیادت از بیماران از جمله دیگر برنامه‌هاست. 

وی اظهارکرد: تلاش بر این است برنامه‌های محله‌ای و مراسم‌های خانگی به ویژه در منزل سادات در قالب پویش های مختلف از طریق فضای مجازی برگزار شود.

ملازینلی از فضاسازی شهر متناسب با اعیاد قربان و غدیر نیز خبر داد و ادامه داد: این سازمان در نظر دارد ، براساس پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت‌های کرونایی در محله ها نیز در صورت امکان جشن‌هایی را به همین مناسبت برگزار کند.

استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها زندگی می کنند.

دولت هفته جاری با ارتقای بخش مروست خاتم به شهرستان موافقت کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا عید سعید قربان عید سعید غدیرخم یزد سازمان تبلیغات اسلامی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا عید سعید قربان عید سعید غدیرخم ویروس کرونا عید سعید قربان عید سعید غدیرخم یزد سازمان تبلیغات اسلامی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا

همزمان با آغاز روز و هفته جهانی نجوم از ۲۴ اردیبهشت ماه جاری، گروه‌های نجومی برای اجرای برنامه‌های خود می‌توانند از فردا شنبه، ۸ اردیبهشت نسبت به ثبت‌نام خود در انجمن نجوم ایران اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، طبق تقویم جهانی، روز جهانی نجوم سال ۱۴۰۳ در ایران جمعه ۲۸ اردیبهشت خواهد بود که مقارن با شب نهم ماه قمری است و هفته نجوم از دوشنبه ۲۴ اردیبهشت تا یکشنبه ۳۰ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

طبق اطلاعیه انجمن نجوم ایران، بیش از نیم قرن است که روز و هفته جهانی نجوم با هدف ترویج علم، تبدیل به پلی میان مردم و منجمان شده است و سال‌هاست که این رویداد همزمان با سراسر این کره خاکی در ایران نیز برگزار می‌شود. از سال ۱۴۰۱ و پس از وقفه دو ساله به علت شیوع ویروس کووید-۱۹، روز و هفته نجوم با رویکردی متفاوت و همکاری مشترک گروه‌های نجومی در دو محوریت برنامه‌های حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

علی ابراهیمی سراجی، دبیر برگزاری هفته جهانی نجوم ۱۴۰۳ در گفت‌وگو با ایسنا، هفته و روز جهانی نجوم را یکی از رویدادهای عمومی و ترویجی دانست که افراد در قالب گروه، انجمن و مؤسسه و غیره در سراسر ایران در آن شرکت می‌کنند و گفت: در دو سال اخیر (۱۴۰۱ و ۱۴۰۲) گروه‌ها و انجمن‌های نجوم مختلف در رویدادهای این روز و هفته جهانی ثبت‌نام و گزارش‌های خود را در قالب تصاویر و فیلم و متن برای ما ارسال می‌کردند.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های ارسالی در سال ۱۴۰۱ تعداد برگزارکننده‌های برنامه های این روز و هفته ۵۷ مورد بوده و تعداد برگزارکنندگان در سال ۱۴۰۲ به ۷۲ مورد ارتقاء یافت. تعداد برنامه‌های برگزار شده در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۶۹ مورد و در سال ۱۴۰۲ به ۲۴۹ مورد افزایش یافته است.

به گفته دبیر برگزاری هفته جهانی نجوم ۶۴ درصد از این برنامه‌ها از سوی بخش خصوصی، ۲۹ درصد از سوی بخش دولتی و ۷ درصد از سوی بخش خصولتی برگزار شده است.

به گفته وی بر اساس گزارش‌های دریافت شده از برگزارکنندگان هفته و روز جهانی نجوم سال ۱۴۰۲، در مدت زمان این برنامه، ابزارهای رصدی گوناگونی مورد استفاده قرار گرفته است که این ابزارها شامل تلسکوپ‌های شکستی، تلسکوپ‌های بازتابی با قطر دهانه‌های مختلف، تلسکوپ‌های ترکیبی، تلسکوپ‌های خورشیدی و انواع دوربین‌های دو چشمی است.

به گفته وی، تعداد برنامه‌های اجرا و یا برنامه‌ریزی شده توسط برگزارکنندگان در سراسر کشور در هفته و روز جهانی نجوم سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به  این شرح است:

ابراهیمی خاطر نشان کرد: زمان ثبت نام رویدادها در این رویدادهای جهانی از فردا شنبه ۸ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • اجتماع ۳هزار نفری دختران در ارومیه
  • آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر