Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، نرگس نوراله‌زاده صبح امروز در جلسه کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان، هدف از برگزاری این جلسه را پیگیری و تعیین‌تکلیف محدوده شهرداری بافت مرکزی اعلام و تأکید کرد: با توجه به نامه استانداری همدان، ضروری است که نام این شهرداری به «شهرداری بافت تاریخی» تغییر یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف از تشکیل شهرداری بافت تاریخی با اعلام محدوده سال ۱۳۳۵ به‌منظور ساماندهی بافت‌هایی بوده که مورد تصویب میراث فرهنگی قرار گرفته است؛ از این‌رو با توجه به اینکه غالب بافت‌های واجد ارزش از بین رفته است، شهرداری باید به دنبال احیا و باززنده‌سازی بناهای باقی‌مانده و احیاناً بافت‌های تاریخی هرچند محدود باشد.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان افزود: برای سایر بخش‌های بافت تاریخی که در گذشته زمان از بین رفته است، می توان با استفاده از راهکارهای معماری و شهرسازی، خاطرات و تداعی این آثار در بافت‌ها را ایجاد کرد تا ردپای آنها در بافت‌ها به صورت نمادین یا کف‌سازی یا نقاشی‌های دیواری و یا هر نوع ترفند خلاقانه یادآوری مورد اشاره قرار گرفته و برای بدنه‌سازی و نماسازی این محدوده تدابیری اتخاذ شود.

تعیین تکلیف محدوده پیشنهادی شهرداری منطقه ۵ همدان

مسئول پیگیری و راه‌اندازی شهرداری بافت مرکزی همدان در این جلسه از تعیین‌تکلیف محدوده پیشنهادی شهرداری منطقه ۵ همدان خبر داد.

حمیدرضا طبی‌مسرور به ارائه گزارش جامعی از روند پیگیری شهرداری بافت مرکزی پرداخت و گفت: برنامه راه‌اندازی شهرداری بافت مرکزی شهر همدان، مصوبه شورای دوم است که در شورای چهارم هم پیگیری اجرای این مصوبه صورت گرفت؛ اما متأسفانه به نتیجه نرسید.

به گفته وی با اهتمام و حمایت شورای پنجم و شهردار همدان مبنی بر راه‌اندازی این منطقه و مراجعات مکرر به سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور موفق به اخذ موافقت با کلیات تشکیل شهرداری منطقه جدید در شهر همدان منطبق بر بافت تاریخی شدیم و مصوبات و ابلاغ نهایی منوط به ارائه اطلس محدوده این منطقه جدید شد.

مسئول پیگیری و راه‌اندازی شهرداری بافت مرکزی همدان با اشاره به مصوبات شورای شهر همدان مبنی بر تصویب محدوده شهرداری منطقه پنج که با ارائه پیشنهاد گزینه‌های ۶گانه از طرف مشاور طرح انجام شد، گفت: در این زمینه گزینه نخست همان محدوده رینگ نخست شهر بود که به تصویب شورا رسید و در ادامه برای تهیه اطلس محدوده، به عقد قرارداد با مشاور طرح اقدام کردیم.

وی یادآور شد: پس از بررسی‌های انجام شده در حوزه‌های امور شهری و فنی استانداری طی نامه‌ای به شهرداری همدان اعلام شد که ملاک عمل منطقه‌بندی شهر همدان باید بر اساس محدوده تعیین شده در طرح جامع جدید شهر که همان محدوده شهر همدان در سال ۱۳۳۵ است، تهیه و برای تصویب نهایی به استانداری همدان و وزارت کشور ارسال شود.

مسئول پیگیری و راه‌اندازی شهرداری بافت مرکزی همدان با بیان اینکه در مدت زمان پیگیری‌ها، شناسایی بناهای با ارزش این محدوده با هدف تشکیل شهرداری بافت در یک ساختمان تاریخی و با ارزش و اقدامات بازآفرینی سایر بناهای این منطقه اقدام شد، گفت: در این راستا ۱۶ اثر، شناسایی و طی مذاکرات صورت گرفته با مالکان همراه با اولویت‌بندی برای تملک به واحد املاک شهرداری معرفی شد و در ادامه نیز ساختمانی در اختیار این واحد قرار گرفت و عملیات بازآفرینی و احیای آن نیز به پایان رسیده است.

وی در پایان سخنانش اظهار کرد: با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، برداشت و بازبینی بازار در راستای اقدامات بازآفرینی مشاور بافت بازار صورت گرفت و مقرر شد در راستای حفظ حقوق عمومی شهروندان و تدوین ضوابطی کارآمد برای احیا و بازآفرینی بافت دفتر مشترکی بین شهرداری و میراث فرهنگی راه اندازی شود.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: بافت تاریخی شهرداری منطقه بافت تاریخی شهر همدان بافت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه

رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر تسریع صدور پروانه‌های ساختمانی گفت: لازم است پیگیری شود که صدور پروانه کمتر از یک ماه انجام شود، زیرا به‌نفع مردم و هم مناطق است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا عباس حاج‌رسولی‌ها امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در صدوسی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: درخواست من این است که در بحث بازدیدها از پروژه‌های شهری، شهردار و مدیران مناطق اقدام کنند و مشخص شود چند روز این پروژه‌ها برای به ثمر رسیدن طول می‌کشند.

وی با تاکید بر تسریع صدور پروانه‌های ساختمانی گفت: پیگیری شود که بحث صدور پروانه کمتر از یک ماه انجام شود، زیرا به‌نفع مردم و هم مناطق است و اگر برای بازدید با کمبود نیرو مواجه هستند، نیروی حجمی به‌کار گرفته شود.

کد خبر 748746

دیگر خبرها

  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟