Web Analytics Made Easy - Statcounter

«رضا عزیزی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تفاهم‌نامه‌ مشترکی بین اداره کل آموزش و پرورش و بسبج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی اسفندماه سال گذشته در راستای ارایه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به واسطه نبود امکانات منعقد شد.
وی تاکید کرد:با توجه به شیوع ویروس کرونا برخی  دانش‌آموزان در مناطق محروم، به‌دلیل مشکلات مالی امکان تهیه نرم‌افزارهای لازم برای بهره‌مندی از کلاس‌های آموزشی را نداشتند که به این دلیل  از تحصیل در فضای مجازی  بازماندند و در این راستا دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان به‌صورت شبکه جهادی به‌صورت حضوری در مدارس،تعدادی  مسجد و حسینیه ها، آموزش های لازم را به دانش آموزان ارایه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی اظهار داشت: در راستای تحقق عدالت آموزشی از ظرفیت ۵۶ مدرسه در اراک، چهار مدرسه در خمین، هفت مدرسه در ساوه و شماری از مدارس در شهرستان‌های شازند، زرندیه و محلات بهره گرفته شد.
عزیزی بیان کرد: ارایه آموزش به این جامعه هدف از چهل روز گذشته در استان کلید خورده  و تا پایان تابستان ادامه دارد و از سوی مسئولان  قول مساعد داده شده است که برای دانش آموزانی که نمره قبولی را کسب نکردند، آزمون مجدد برگزار شود.
وی عنوان کرد: در روستاها نیز از ظرفیت نیروهای بسیج دانشجویی در راستای تحقق عدالت آموزشی بهره‌گیری می شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی خاطر نشان کرد: کلاس‌های درسی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل طی ۲ روز در هفته و در ۲ساعت و با حضور حداکثر هفت نفر برگزار می‌شود و چنانچه تعداد بیشتر از حد نصاب باشد در ساعات و کلاسهای جداگانه برگزار می‌شود.
یک‌هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در استان مرکزی سازماندهی شده است.
 

برچسب‌ها اراک استان مرکزی سازمان بسیج دانشجویی کشور دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی سازمان بسیج دانشجویی کشور اراک استان مرکزی سازمان بسیج دانشجویی کشور دانش آموزان دانشگاه فرهنگیان استان بسیج دانشجویی دانش آموزان استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،طاهره زحمت کش گفت درطرح شهید محمودوند که شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل است در دو سال اخیر در آن مدیران مدارس به عنوان پیگیری کننده تعریف شده و باید با داشتن کد ملی دانش آموز بازمانده، آدرس محل سکونت زمان تولد و با به کارگیری انواع روش‌های شناسایی علل بازماندگی دانش آموز را بررسی و پیگیری کنند.
وی افزود پایان اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان توجه جدی به دانش آموزان دیرآموز، سنجش به موقع نوآموزان پیش دبستانی و مداخله به هنگام، توجه جدی به دانش آموزان مناطق محروم، روستایی و عشایر، فرهنگ سازی و نگه داشت دانش آموزان جذب شده را راهکارهای اولویت‌دار در کاهش بازماندگان عنوان کرد

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی