Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@02:50:50 GMT

در اعتراضات خوزستان چه می‌گذرد؟ +فیلم‌وعکس

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۹۷۱۴۵

در اعتراضات خوزستان چه می‌گذرد؟ +فیلم‌وعکس

‍‍‍‍‍‍

تا امروز عده‌ای سعی کردند تا مسیر اعتراضات خوزستان را منحرف کردند، رسانه‌های معاند نیز با روایت‌سازی و کشته‌سازی سعی دارند تا افکار عمومی را هم به انحراف بکشند.

به گزارش مشرق، اعتراضات اخیر خوزستان در اعتراض به کم‌آبی با ورود عده‌ای مسلح به انحراف کشیده شد. تا امروز یک جوان در ایذه، یک نفر در شادگان و یک نیروی پلیس توسط نیروهای آشوبگر جان باختند(۱۴ مامور نیز مجروح شدند)، اما  رسانه‌های  معاند  این دو نفر را کشته شده توسط پلیس معرفی کردند و با کشته‌سازی بر آتش این اعتراضات افزودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* شایعه کشته شدن فرشید کاظمی

رسانه‌های معاند و ضدانقلاب از کشته شدن فردی به نام «فرشید کاظمی» در اعتراضات ایذه خبر دادند و روی آن مانور گسترده دادند.

و اما اصل ماجرا: فرشید کاظمی که مدعی کشته شدنش شده بودند  در یک فیلم کوتاه  شایعه کشته شدنش در حوادث اخیر ایذه را  تکذیب کرد.

دانلود

* شایعه کشته شدن فردی به نام ایمان

«ایمان» جوان دیگری است‌که تصویرش به عنوان کشته حوادث ایذه در رسانه‌های معانددست‌به‌دست می‌شود.

دانلود

و اما اصل ماجرا: ایمان با انتشار ویدئویی کوتاه ضمن تکذیب فوتش عنوان کرد که چهار ماه است که در خوزستان نیست

* شایعه کشته شدن محمد عبدالهی

برخی رسانه‌های ضدانقلاب با انتشار تصویر زیر مدعی شدند که این جوان در اعتراضات اخیر ایذه کشته شده است.

دانلود

و اما اصل ماجرا:  این جوان با  انتشار فیلمی از خودش عنوان کرد که صحیح و سالم است و بیش از بیست روز است که خارج از استان خوزستان به سر می برد .

* جا زدن یک داعشی به جای کشته اعتراضات خوزستان

رسانه‌های معاند چند روزی است که مدعی شدند سیدحسین آل ناصر از جوانان شیعه خوزستانی با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی کشته شده است.

 
و اما اصل‌ماجرا: صاحب تصویر با نام ابوجهاد از اعضای گروهک تروریستی داعش بوده که در سال ۲۰۱۷ در سوریه به هلاکت رسیده است.

* شایعه کشته شدن علی مزرعه

چند روزی است برخی رسانه‌ها مدعی کشته شدن جوانی به نام «علی مزرعه» در منطقه زویه اهواز شدند.


و اما اصل ماجرا: پیگیری‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد که علی مزرعه کشته نشده و در بازداشت به‌سر می‌برده است.

* کشته شدن نعیماوی توسط خرابکاران

مصطفی نعیماوی جوان خوزستانی است که رسانه‌ها مدعی کشته شدن وی در شادگان شدند.

 
و اما اصل ماجرا: نعیماوی در روزهای اول براثر شلیک خرابکاران جان باخت. روایت‌خانواده وی از نحوه مجروح و فوت شدن وی هم نشان می‌دهد که او چگونه توسط آشوبگران جان باخت است. معاون سیاسی - امنیتی استانداری خوزستان نیز نحوه چگونگی کشته شدن نعیماوی توسط آشوبگران را تشریح کرد.

* شایعه کشته شدن قاسم خضیری توسط پلیس

قاسم خصیری جوانی بود که رسانه‌های معاند مدعی کشته شدنش در اعتراضات اخیر شدند.

 
و اما اصل ماجرا: خضیری  ۲۵ تیر ماه در شهر کوت عبدالله جلوی منزلش مورد تیراندازی قرار گرفت و در بیمارستان فوت کرد و دلیل قتلش، اختلافات خانوادگی بود نه اعتراضات اخیر.

* شهادت ضرغام‌پرست دهه هفتادی در ایذه

تاکنون برخی رسانه‌ها مدعی کشته شدن ۳ پلیس در اعتراضات خوزستان شدند.

و اما اصل‌ماجرا: برخلاف شایعه کشته شدن دو پلیس در روزهای ابتدایی، در اعتراضات‌ اخیر ایذه تنها یک جوان دهه هفتادی به نام ضرغام‌پرست شهید شد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو اعتراضات خوزستان محمد عبدالهی شهر کوت عبدالله آشوبگران سوریه گروهک تروریستی داعش خوزستان شیعه اعتراضات خوزستان رسانه های معاند شایعه کشته شدن اعتراضات اخیر مدعی کشته شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۷۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رسانه‌های غربی مشغول نوعی روایتگری وقیحانه و معکوس نسبت به جنبش دانشجویی تبلوریافته در ایالت‌های مختلف آمریکا هستند. این روایتگری، منبعث از اتصال مستقیم رسانه‌های غربی با جریانات آشکار و پنهان قدرت در رژیم اشغالگر قدس است و بار دیگر، گزاره دروغین و مضحکانه بی‌طرفی رسانه‌ای و آزادی بیان در غرب را به چالش کشیده است. 

مطالبات جنبش اصیل دانشجویی شکل‌گرفته در آمریکا مشخص است: برقراری آتش‌بس دائمی در نوار غزه، پایان محاصره غزه، قطع روابط علمی و دانشگاهی آمریکا و رژیم اشغالگر قدس و مجازات مقامات رژیم اشغالگر قدس و دیگر کشور‌ها و بازیگران دخیل در کشتار دهشتناک ده‌ها هزار انسان بی‌گناه در فلسطین.

در این میان، رسانه‌های غربی تلاش می‌کنند حرکت وحشیانه پلیس آمریکا در مواجهه با این مطالبات فطری، اصیل و انسانی را طبیعی و در مسیری درست جلوه دهند! به‌عنوان‌مثال، «یورونیوز» در تحلیل خود از این واقعه می‌نویسد: در شماری از دانشگاه‌ها معترضان شعار‌های «یهودی‌ستیزانه» سر داده‌اند و با دست گرفتن پرچم‌های حماس و حزب‌الله لبنان، از ورود دانشجویان یهودی به محوطه دانشگاه‌ها جلوگیری کرده‌اند.

گستردگی، آگاهی و عمق جنبش دانشجویی ایجادشده در آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بیانگر اصالت این جنبش و باور آن به هدفی است که به خاطر آن دست به اعتراض زده است

همان‌گونه که مشخص است، رسانه‌های غربی وظیفه دارند (بر اساس یک سیاست‌گذاری کلان رسانه‌ای- تبلیغاتی)، صهیونیسم‌ستیزی را مترادف با یهودستیزی جلوه دهند و از این طریق، بدترین و سخت‌ترین برخورد‌ها با کسانی که از توحش و اشغالگری رژیمی غاصب و کودک‌کش به تنگ آمده‌اند را توجیه کنند. نکته مهم‌تر اینکه رسانه‌های غربی اقدامات غیرانسانی پلیس آمریکا را به‌مثابه یک واکنش طبیعی در برابر خیزش دانشجویی اخیر جلوه داده و استفاده از محرک‌های شیمیایی، ضرب و شتم شدید دانشجویان، کشیدن بسیاری از دانشجویان روی زمین و دستگیری توأم با بدترین برخورد‌های ممکن با آنها را مصداق عینی ایجاد نظم و آرامش تلقی کرده‌اند! در اینجا متوجه روایتگری معکوس جریانات رسانه‌ای غرب از خیزش‌ها و اعتراضات دانشجویی در سرتاسر جهان می‌شویم.

قطعاً غرب نه تنها از جنبش‌های دانشجویی اصیل حمایت نمی‌کند، بلکه آنها را در مغایرت مطلق با اهداف و مطامع خود قلمداد کرده و دست به سرکوب آنها می‌زند. نکته مهم‌تر اینکه گستردگی، آگاهی و عمق جنبش دانشجویی ایجادشده در آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بیانگر اصالت این جنبش و باور آن به هدفی است که به خاطر آن دست به اعتراض زده است. حتی تهدیداتی مانند اخراج از دانشگاه، ممنوعیت تحصیلی، محرومیت از امتیازات حداقلی اجتماعی و حتی سلب اقامت برخی دانشجویان، منجر به عقب‌نشینی آنها در برابر ساختار زور و سلطه نشده است. بدیهی است که اعتراضات اخیر دانشجویی در آمریکا، نقطه عطفی در تاریخ این کشور محسوب می‌شود، جایی که جوانان و تحصیل‌کردگان آمریکایی رسماً روایت‌های مخرب و وارونه غرب ازآنچه در جهان می‌گذرد را پس‌زده و به‌سوی شناخت و آگاهی گام برمی‌دارند. آنچه امروز در دانشگاه‌های آمریکا، از کالیفرنیا تا تگزاس می‌گذرد، نقطه آَشکارساز روند گذار مشترک از صهیونیسم و جریان سلطه‌گر غربی در این کشور محسوب می‌شود. روز‌های تاریک‌تر آمریکا در پیش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان خوزستانی از اعتراضات ضد صیهونیستی در دانشگاه های آمریکا+فیلم
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • جاری شدن سیل ویرانگر در کنیا با ۷۶ کشته
  • وجدان بیدار در جامعه بیمار
  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی
  • پاسخ تُند سندرز به نتانیاهو: ۳۴ هزار نفر را در غزه کشته‌اید
  • پاسخ تُند سندرز به نتانیاهو