Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  یکی از مسائل مهم امروز در نظام سلامت بحث کاهش هزینه های پرداختی از جیب مردم به خصوص دهک های پایین جمعیت و افراد کم برخوردار است. آمارها نشان می دهد که در حدود هشت درصد از مردم به علت هزینه‌های درمانی فقیر خواهند شد و این موضوع به معنای کاهش حمایت های مالی و‌خاقظتی از جیب مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان معتقدند که کاهش پوشش بیمه ای یا همان تعرفه می تواند بسیاری از زندگی های افراد را به دلیل هزینه های کمر شکن تحت تاثیر منفی خود قرار دهد و کارشناسان معتقدند که در چنین شرایط فعلی و در دوران سخت کرونایی افزایش حمایت مالی از مردم و به ویژه بیماران باید انجام شود .

مهدی رضایی معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به حمایت های مالی و پوشش بیمه ای بیماران کرونایی اظهار کرد: در حال حاضر پوشش بیمه ای ما در بخش خصوصی بر مبنای تعرفه بخش دولتی بوده و از آنجایی که تعرفه بخش خصوصی در سال ۱۴۰۰ بیشتر از تعرفه بخش دولتی افزایش پیدا کرده است و به همین دلیل پوشش بیمه ای در بخش خصوصی نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

او ادامه داد: پوشش بیمه ای از ۲۹ درصدمجموع تعرفه های آزمایشگاهی پوشش بیمه به حدود ۲۳ درصد کاهش پیدا کرده است. بر اساس قوانین فعلی پوشش بیمه ای در بخش خصوصی خرید خدمت ما بر مبنای بخش دولتی است و این اختلاف پوشش یا کاهش پوشش بیمه ای ناشی از اختلاف قیمت بخش دولتی یا خصوصی است.

رضایی بیان کرد: تلاش ما بر این است که پوشش بیمه ای را افزایش بدهیم و این کاهش باب میل سازمان بیمه سلامت نبوده است.

او تاکید کرد: پیشنهاداتی در زمینه پوشش بیمه و حمایت مالی به شورای عالی بیمه داده ایم که در صورت تصویب و موافقت خواهان این موضوع هستیم که خدمات خودمان را در بخش سرپایی به اندازه تعرفه بخش خصوصی افزایش بدهیم.

رضایی افزود: در حال حاضر ۲۴۰۰ میلیارد تومان سازمان بیمه سلامت در بخش کرونا هزینه کرده است. متوسط هزینه های بیماران تحت پوشش بیمه سلامت شش میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در بخش بستری بوده است که از این مبلغ چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان را بیمه سلامت قبول کرده است. بخشی از اقلام دارویی مصرفی ویژه بیماران کرونایی از گذشته تحت پوشش بیمه سلامت قرار داشتند  وسایر اقلام دارویی نیز بر اساس دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند و بالغ بر هزار میلیارد تومان از هزینه های کرونایی سازمان های بیمه گر تحت پوشش  داروها است.

بیشتر بخوانید:

اثربخشی ۶۰ درصدی واکسن‌های موجود دنیا در برابر دلتا کرونا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه سلامت ویروس کرونا پوشش بیمه ای بیمه سلامت بخش خصوصی تعرفه بخش بخش دولتی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با تاکید بر این‌که نباید معیار تعرفه خدمات مهندسی، قیمت ماست باشد، اقدام وزارت راه و شهرسازی در نحوه ابلاغ تعرفه‌های جدید را هوشمندانه دانست. - اخبار اقتصادی -

فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان، اظهار کرد: افزایش 27 درصدی اعلام شده در واقع با بدیهیات اقتصاد و حقوق مهندسان و فعالان صنعت ساختمان و تورم کشور تورم هم‌خوانی ندارد.

وی افزود: بارهای گفته‌ام که بنیان این رویه در خصوص اتصال نرخ خدمات مهندسی به هزینه ساخت ایراد دارد، چراکه همواره هزینه‌های ساخت و سازها با تورم در ایران رقابت تنگاتنگی دارد و استفاده از این الگو مناسب حق‌الزحمه خدمات مهندسی نیست.

وی با تاکید بر این‌که لازم است شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان رویه جدیدی را برای تعیین تعرفه مهندسان به وزارت راه و شهرسازی اعلام کند، گفت:‌ البته با توجه به رویه موجود، این کار در اولویت شورای مرکزی نیست و اولویت آن رسیدگی به مسائل دیگری است که گاها در شان نزول این شورا و فعالیت‌های مهندسی نیست.

مصوبات کمیته 4 نفر برای افزایش نرخ خدمات مهندسی متوقف شد

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان در عین حال در خصوص عملکرد وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: این وزارتخانه یک اقدام هوشمندانه در رابطه با ابلاغ تعرفه خدمات مهندسی انجام داده است.

پورحاجت توضیح داد: این اقدام وزارتخانه حاوی نکات مثبتی برای قانون‌مداران و نکات تنبیهی است. در واقع وزارت راه  وشهرسازی سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها که بر مدار قانون بوده را تشویق کرده و اجازه اعمال این 27 درصد را داده که رقم قابل توجهی است. اما برخی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان که خود را فراتر از قانون می‌بینند فقط 5 تا 6 درصد اجازه افزایش تعرفه را دارند.

وی یادآور شد: مرداد سال گذشته وزیر راه و شهرسازی طی ابلاغیه‌ای دستور توقف مصوبات کمیته 4نفره استان درخصوص افزایش نرخ خدمات مهندسی ساختمان را صادر کرد. سازمان‌هایی که مصوبات را متوقف کردند امسال می‌توانند 27 درصد تعرفه خدمات مهندسی را افزایش دهند.

وی در ادامه با تاکید بر این‌‌که معتقدیم باید نرخ خدمات در نقاط کشور شناورتر شود، اضافه کرد: قطعاً هزینه خدمات مهندسی در شمال تهران و در جنوب تهران متفاوت است. قطعاً هزینه‌های دفتری و ستادی مهندسان در شمال و جنوب تهران با هم خیلی تفاوت دارد. به‌عنوان مثال هزینه دفتر مهندسی در شمال تهران ماهانه 60 تا 100 میلیون تومان است که در  مناطق جنوبی این هزینه به مراتب کمتر است. این موضوع برای کل جغرافیای کشورمان صادق است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان اظهار کرد:‌ این در حالی است که به‌نظر می‌رسد برای شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی تعیین نرخ خدمات مهندسی ساختمان اهمیتی ندارد.

وی اضافه کرد: هفته گذشته با رئیس شورای نظام مهندسی ساختمان جلسه‌ای داشتم و گفتم تعیین تعرفه خدمات مهندسی یکسان برای کل کشور عادلانه نیست که وی در پاسخ اعلام کرد نرخ ماست در سراسر کشور یکسان است. این‌که معیار تعیین تعرفه خدمات مهندسی، ماست باشد کار درستی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد