Web Analytics Made Easy - Statcounter

یحیی گلشاهین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در دوره دوم شورای شهر گرگان مجموعه ای از طرح های عمرانی، فرهنگی و گردشگری با رویکرد توسعه محور به نام گرگان + ۱۴ تدوین شد که از آن زمان تا اکنون هر آنچه در شهر گرگان در حوزه مدیریت شهری اجرا شده تقریبا ادامه و یا تکمیل همان طرح ها بوده است.

وی اضافه کرد: بعد از ۱۵ سال از آن دوران، هنوز شورا و مدیریت شهری نتوانسته پروژه‌های جدید و جدی ای را برای احیای شهر گرگان به عنوان مرکز ثقل و توجه در شمال کشور تعریف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال اجتماعی و صاحبنظر در مسائل اقتصادی بیان کرد: در حال حاضر یکی از معضلات شهر گرگان مسأله ترافیک بوده که به این چالش امروز در شهر توجه جدی نشده است.

گلشاهین ادامه داد: مدیریت شهری در چند سال گذشته هم با احداث پل های روگذر و زیرگذر غیرکارشناسی که بیشتر به عنوان پروژه های تبلیغاتی با همکاری تعدادی پیمانکار رسانه ای برای ابقای تسلط فرد یا گروهی خاص مورد استفاده قرار گرفت، نتوانست مشکلات را برطرف کند بلکه مشکلی هم به مشکلات آن اضافه کرد و این امر نشان می‌دهد که سرمایه‌ها در مسیر درستی استفاده نشده و سرمایه های مشهودی را در مسیر بلوار ناهارخوران به ورطه نابودی کشاند.

وی گفت: هم اکنون هم پروژه‌هایی همچون تله کابین و شهربازی مطرح شده که البته گرگان به این فضاهای تفریحی و تفرجگاهی نیاز دارد اما تجربه گذشته نشان می دهد که نباید برای اجرای پروژهای سنگین و پرهزینه احساسی برخورد کرد و ارزیابی تمامی جزئیات حتی کوچک باید مورد توجه کارشناسی قرار بگیرد.

گلشاهین عنوان کرد: جانمایی شهربازی گرگان در تپه تفرجگاهی انجام شده که ذاتا محل تفریحی است و با توجه به محدودیت عرض عبوری در برخی از ایام بار ترافیکی زیادی را تحمل می کند لذا باید این مسائل را در اجرای این پروژه مد نظر قرار داد.

این فعال اجتماعی افزود: پروژه تله کابین هم در جنوب گرگان تعریف شده که به لحاظ زیست محیطی و ترافیکی دارای اشکالات متعددی است.

وی توضیح داد: جاده ناهارخوران محوری بسته بوده که سوق دادن جمعیت به سمت آن بار ترافیکی بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

گلشاهین متذکر شد: مدیریت شهری باید از احداث تله کابین به دنبال کسب فرصت های متعدد باشد و صرفا نگاه تفریحی و گردشگری به تله کابین با توجه به هزینه بسیار بالای ایجاد آن، عقلایی نیست و از بستر اجرای آن باید فرصت رشد و توسعه متوازن برای سایر نقاط را فراهم کرد.

این فعال اجتماعی گرگان گفت: می توان همراه و در کنار تله کابین پروژهای مکمل را تعریف کرد که قطعا این امر در جنوب گرگان ممکن نیست.

وی ادامه داد: چرا تصور بر این است تله کابین همیشه باید در ارتفاعات تعریف شود بلکه می‌توان آن را در محدوده عبوری شهری ایجاد کنیم.

گلشاهین اظهار کرد: نگاه ما به تله کابین نباید تک منظوره باشد بلکه باید استفاده چندمنظوره از آن داشته باشیم و مسائلی همچون حمل و نقل، تفریح، گردشگری و توسعه اشتغال و بازار را در آن ببینیم، در این صورت نیازی نیست که تله‌کابین را ساعت بندی کرده که ترافیک را کنترل کنیم‌!

وی بیان کرد: تله کابین و شهربازی موضوعاتی به طور کل سیاه و یا سفید نیستند بلکه می توانند یک فرصت برای توسعه کالبد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در نقاط کمتر توسعه یافته شهر گرگان باشند.

این فعال اجتماعی اضافه کرد: تا زمانی که نگاه متوازن به موضوع توسعه نداشته باشیم نمی توانیم به توزیع عادلانه فرصت ها و سرمایه ها در مدیریت شهری نائل شویم.

کد خبر 5264148

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان تله کابین شهرداری گرگان سرمایه گذاری ناهار خوران ویروس کرونا عید سعید قربان کرمانشاه بوشهر دعای عرفه آمار کرونا نماز عید قربان واکسن کرونا عکس استانها خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا اردبیل گرگان ایلام فعال اجتماعی مدیریت شهری شهر گرگان تله کابین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۶۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • جنگنده رادارگریز سوخو ۷۵ روسیه ممکن است به ایران بیاید/ فیلم
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم