Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با برگزاری آخرین برنامه پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، بهره برداری از سه نیروگاه برق با ظرفیت 19.76 مگاوات و سرمایه‌گذاری 160 میلیارد تومان در استان فارس آغاز شد.

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، غلامرضا نصیری مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان فارس روز شنبه در آیین افتتاح طرح‌های وزارت نیرو که با حضور ویدئو کنفرانسی حجت لاسلام دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی، رضا اردکانیان وزیر نیرو و جمعی از مسئولان کشوری و همچنین با حضور عنایت الله رحیمی استاندار فارس برگزار شد، اظهار داشت: ظرفیت قراردادی این سه نیروگاه 23.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 مگاوات و ظرفیت قابل بهره برداری آنها 19.76 مگاوات است.

نصیری با بیان اینکه بهره برداری از طرح‌های یاد شده تاثیر بسزایی در تامین انرزی و برق مورد نیاز استان فارس به ویژه در شرایط اوج مصرف تابستانی دارد، افزود: شرکت برق منطقه‌ای استان فارس با تمام توان تخصصی و از طریق مدیریت بار و بهبود شرایط تامین و انتقال برق و انرژی برای کاهش خاموشی‌ها و تامین برق پایدار استان از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان فارس در ادامه با بیان جزئیاتی از طرح‌های تامین و انتقال برق در قالب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران افزود: نیروگاه رعد فرازان در شیراز، شایا توان جهرم در شهرک صنعتی جهرم و فرتک نیرو شیراز در شهرک صنعتی شیراز با دستور رییس جمهوری به بهره برداری رسید.

به گفته وی، شرکت رعد فرازان انرژی شیراز، دارای قرارداد خرید تضمینی برق به ظرفیت ۷.۲ مگاوات و در حاشیه شهر شیراز است، در حال حاضر با دو عدد مولد ساخت آلمان و هر یک به ظرفیت ۲ مگاوات متصل به شبکه توزیع و در حال تولید است که میزان افت ولتاژ بر روی خطوط توزیع متصل شده بسیار کاهش یافته و ضمن رفع پرباری خطوط باعث بهبود ولتاژ در ایستگاه ۶۳کیلوولت صنعت برق شیراز نیز شده است.

نصیری افزود: قرارداد این نیروگاه در سال۹۴ منعقد شده و با تولید سالانه حدود ۳۵ هزار مگاوات ساعت، بخشی از بار شبکه را تامین می‌کند. قرارداد خرید تضمینی این نیروگاه به مدت ۵ سال است که بهره برداری تجاری نیروگاه از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است.

مدیرعامل برق منطقه ای استان فارس در ادامه مشخصات نیروگاه شایا توان جهرم را نیز بیان کرد و گفت: شرکت شایا توان جهرم هم دارای قراردادخرید تضمینی به ظرفیت 6.4 مگاوات و‌در شهرک صنعتی شهرستان جهرم با چهار دستگاه مولد به ظرفیت هر کدام 1.6 مگاوات به شبکه برق و فیدرهای توزیع متصل شده و در حال تولید بوده که باعث کاهش افت ولتاژ و رفع پرباری ایستگاه جهرم می‌شود.

وی همچنین با بیان اینکه نیروگاه فرتاک‌ نیرو با توان منصوبه ۹.۶ مگاوات با شش دستگاه مولد ساخت کشور آلمان هر کدام به ظرفیت ۱.۶ مگاوات آماده تولید تزریق به شبکه برق است، افزود: با توجه به راندمان بالا و نو بودن دستگاه‌های فوق ۸.۵ مگاوات توان عملی به شبکه تزریق خواهد نمود که با این احتساب میزان حدود ۷۵ هزار مگاوات ساعت به شبکه توان تزریق و‌ موجب کاهش افت ولتاژ در حاشیه شهر شیراز و تامین توان تعدادی از مشترکان صنعتی آن منطقه خواهد شد. نیروگاه مذکور بصورت قرارداد خرید تضمینی با برق منطقه ای فارس در مدار قرار گرفته است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه موضوعی که کارشناسان و مدیران برق در استان فارس بر آن تاکید می‌کنند این است که با برنامه ریزی های دقیق و همچنین پیگیری موضوعات مدیریت مصرف بتوان مشکل کمبود تولید برق را در تابستان مدیریت کرد، افزود: مدیریت مصرف و مدیریت اوج بار برای تابستان موضوعی ضروری است تا از خاموشی‌های ناخواسته جلوگیری شود.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) حسن روحانی رضا اردکانیان شرکت برق منطقه ای استان فارس وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون حسن روحانی رضا اردکانیان شرکت برق منطقه ای استان فارس وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت برق منطقه ای استان فارس بهره برداری وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است

معاون وزیر نیرو گفت: تاکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم همچنان توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت نیرو، محمود کمانی درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور، اظهار کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه‌داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عواید حاصل از برق تولیدی به تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. استان قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز «غلامرضا زیرک» در شهر قم، ابراز امیدواری کرد ساخت سامانه های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند، زیرا ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور، اظهار داشت: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت هشت‌هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر در دست ساخت در کشور، بیان‌داشت: ما برای ۲ بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته چهار هزار مگاواتی و بسته چهار هزار و ۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصه‌های مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساختگاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه ها به‌زودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری انجام شده، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت پنج سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت دست‌کم ۲۰ کیلووات و غیرانشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 748490

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس