Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جریان سفر به شهرستان گرمی و آغاز عملیات اجرایی تولید ظروف دارویی گفت: شرکت هلدینگ شستا ۳۵ درصد از دارو‌های کشور را تولید می‌کند و یکی از مواد اصلی این تولیدات ظروف صنعتی و شیشه‌ای دارو‌های تزریقی است که با ایجاد اشتغال ۱۸۵نفر در شهرستان گرمی راه اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بازار هدف این کارخانه مشخص شده است، افزود: تولیدات این کارخانه در داخل کشور و کشور‌های آسیانه میانه و حوزه قفقاز است و ظرفیت مرزی بودن شهرستان گرمی و منطقه آزاد تجاری برای رونق و توسعه این کارخانه دارای اهمیت بسیار است.

استاندار اردبیل تصریح کرد: با هماهنگی و پیگیری دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری، استانداری و نماینده مردم منطقه، موانع احتمالی برطرف می‌شود و طبق برنامه زمان بندی کارخانه مورد نظر و سایر کارخانه‌های در حال اجرا در اسرع وقت راه اندازی و افتتاح خواهند شد.

بهنام جو همچنین از آغاز عملیات اجرایی درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی شهرستان گرمی خبر داد و افزود: عملیات اجرایی این درمانگاه بعد از یک سال پیگیری شروع شد و نوید خوبی برای مرکز بهداشت و مردم شهرستان گرمی است.

او ادامه داد: یکی از مسایل و دغدغه مردم گرمی مشکل آب است که با تامین آب مطمئن و سالم که هدف اصلی آن تامین آب سالم شهرستان گرمی بوده سد عمارت است به اتمام رسیده و به زودی آبگیری آغاز می‌شود.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه برای تملک املاک داخل مخزن سد عمارت ۷۰ میلیارد تومان اعتبار تامین شده است، افزود: به قیمت روز بالغ ۱۵۰۰میلیارد تومان برای هزینه سد عمارت است و نزدیک ۳ هزار میلیارد تومان برای خط انتقال آب به شهرستان گرمی اعتبار نیاز است که پیگیر تامین این اعتبار از فاینانس داخلی و خارجی هستیم.

بهنام جو با بیان اینکه در۲۰ سال گذشته دنبال آب مطمئن بودیم افزود: حالا با مشخص شدن محل آب مطمئن باید اعتبار لازم جذب شود و در کنار آن با مدیریت محلی مشکلات مقطعی باید حل شود تا به یک نقطه آرمانی و تامین آب پایدار برسیم.

او گفت: مردم غیور شهرستان گرمی مطمئن باشند که آب اصلی و مطمئن تامین شده و نیاز به زمان و اعتبار کافی جهت انتقال این آب به مراکز شهری و روستایی داریم که در سریع‌ترین زمان انجام می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل اظهار کرد: راه اصلی گرمی به اردبیل به مسافت ۵ کیلومتر به لحاظ فوت کردن پیمانکار پروژه، مدیرکل راه و شهرسازی قول داده پیمانکار جدید تا ۲ماه آینده این پروژه را تکمیل و در اختیار شهروندان قرار دهد.

بهنام جو گفت: علاوه بر آن راه گرمی به سمت بیله سوار جاده چهار خطه نیز بدون اعتبار زیاد شروع شده و باید تقویت شود تا طلب ۲۰ میلیارد تومان پیمانکار از سازمان برنامه و بودجه به خزانه ابلاغ شده است که به محض پرداخت پروژه مجددا فعال می‌شود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرمایه گذاری ظروف دارویی واحد تولیدی ایجاد اشتغال میلیارد تومان شهرستان گرمی بهنام جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۷۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه بر خط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان