Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین فرزام در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره نتیجه نازنین ملایی در المپیک توکیو و صعود به نیمه نهایی (A/B)، عنوان کرد: آنچه مربوط به برگزاری مسابقات است، خوب است اما شرایط پیست که تجربه آن را در کسب سهمیه المپیک داشتیم مواج است که ما از این جهت مشکلی نداشتیم و کارمان را راحت انجام دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمربی تیم ملی روئینگ ادامه داد: برای اینکه انتظارات بالا نرود و هم اینکه پله پله کار را جلو ببریم، هدفگذاری این بود در این بازی‌ها به فینال C راه پیدا کنیم که در این صورت می‌توانستیم ۷-۸ پله جایگاه ایران را ارتقا دهیم.

فرزام ادامه داد: یکی از نقاط ضعف کاری ما این است که ۶ سال نه در مسابقات جهانی و نه کاپ‌های جهانی شرکت نداشتیم و تقریبا چشم بسته راهی المپیک شدیم. برای اینکه بتوانیم به نتایج خوب برسیم باید بدانیم حریفان‌مان به چه صورت مسابقه می‌دهند و عملکرد آنها در هر ۵۰۰ متر چگونه است.

فرزام با اشاره به آنالیز حریفان بعد از رسیدن به توکیو خاطرنشان کرد: در یکی دو روز اول که آمدیم بچه‌ها را آنالیز کردیم و خدا را شکر می‌کنم تا اینجا جواب داد. برای حضور در المپیک ریسک بزرگی کردیم و ۲-۳ هفته مانده به المپیک شرایط تمرینی ملایی را کاملا متفاوت کردم و با تکنیک و تاکتیک متفاوت کار را جلو بردیم که تا اینجا جواب داده است.

وی یادآور شد: مسابقه ما روز پنجشنبه برگزار می‌شود و ۳ روز برای ریکاوری زمان داریم. بهترین های دنیا در گروه ملایی بودند و بدانید کارمان در ادامه سخت‌تر خواهد شد. هر ورزشکاری که بالا آمده عنوان دار جهان و المپیک است. کشورهای خوبی مانند سوئد، بلاروس، کرواسی از دور رقابت‌ها خارج شده‌اند. تلاش می‌کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۹۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نهمین دوره مسابقات رباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی با شرکت یک هزار و ۳۴۰ دانش‌آموز در ۲۶ لیگ ازجمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه‌نویسی، آتش‌نشان، مین‌یاب در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانش‌آموزان از سراسر کشور در صورت کسب مقام در این مسابقات مجوز حضور در دوره‌های تخصصی آمادگی مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۴ را کسب می‌کنند. هدف از برگزاری این مسابقات کشف استعداد دانش‌آموزان نخبه است دوره‌های آمادگی شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ از هفته پایانی خرداد در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و اعضای اصلی تیم جهانی حداکثر تا پایان تیرماه توسط کمیته ارزیابی انتخاب می‌شوند.

پیش از این تیم جهانی رباتیک دانش‌آموزی موفق به کسب مقام سوم جهان در مسابقات ۲۰۱۹ مالزی، مقام نایب‌قهرمانی در مسابقات ۲۰۲۲ هند و ۲۰۲۳ چین شده و همچنین نوجوانان نخبه کشور سال گذشته در مالزی قهرمان آسیا شدند.

به گزارش آنا،‌ مراسم اختتامیه این مسابقات در تاریخ ۲۰ اردیبهشت در پردیس اصلی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک
  • فرزام: باید شرایط آمادگی استاندارد را در روئینگ داشته باشیم
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی،المپیک را از دست داد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد
  • ابهام در اعزام «الناز رکابی» به مسابقات سنگنوردی گزینشی المپیک