Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب‌رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: افزایش قیمت مواد اولیه و هزینه‌های تولید باعث امکان افزایش قاچاق شده که هم‌اکنون نیز قاچاق انجام می‌شود و در کف بازار به‌وضوح قابل‌مشاهده است.

مجید نامی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت تولید و صادرات پوشاک و قاچاق در این صنعت گفت: طی دو سال پیش ممنوعیتی  در واردات کالای ساخته‌شده صورت گرفته و این تعداد کالا حدود هزار و ۴۰۰ قلم بوده که پوشاک نیز یکی از این موارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب‌رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: وضعیت تولید پوشاک نسبت به سال‌های قبل بهتر شده و خود این مسئله باعث شده که مصرف داخلی مواد اولیه صنعت پوشاک در داخل کشور که پارچه و نخ است افزایش پیدا کند و وضعیت نساجی هم به‌تبع رونق بگیرد.

وی افزود: مواد اولیه بخش‌های ریسندگی جزء مشکلاتی بوده که همیشه وجود داشته و حتی در بعضی از مقاطع به خاطر تخصیص ارز این مشکل به وجود آمده است.

نامی بیان کرد: صادرات پوشاک و نساجی هم طی این سال‌ها صورت گرفته و در سال قبل صادرات پوشاک دو برابر شده و یکی از دلایل مهم افزایش صادرات، افزایش نرخ ارز بوده و دلیل دوم اینکه کالای تولید کشور مقرون به‌صرفه‌تر است.

وی در ادامه گفت: تجار خیلی زیادی از کشورهای همسایه مثل عراق و افغانستان کالا زیادی از ایران خریداری می‌کنند و خودشان صادرات را انجام می‌دهند که این خرید تجار خیلی از مواقع جزء صادرات محسوب نمی‌شود.

نایب‌رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: با توجه به اینکه صنعت نساجی و پوشاک در دوران کرونا مشکلات زیادی در چندین مقطع داشته و بخش‌های خرده‌فروشی پوشاک مجبور به تعطیلی شدند، ولی اشتغال خوبی در این مدت به وجود آمده و همچنان یکی از مشکلات صنعت پوشاک کمبود نیروی کار است به علت کرونا خیلی از افراد دیگر  قادر به‌کار نیستند علاوه بر کمبود نیروی متخصص نیروی کارگر نیز در سیستم تولید پوشاک کم شده است.

نامی اذعان کرد: بزرگ‌ترین چالشی که از اواخر سال گذشته به وجود آمده افزایش شدید قیمت مواد اولیه بوده که این افزایش باعث شده کالای تولیدی در کشور دچار افزایش قیمت شود و در این صورت نمی‌توانیم کالای قابل‌رقابت ازنظر قیمتی تولید کنیم.

وی در خصوص قاچاق پوشاک گفت: با توجه به افزایش قیمت کالا  ورود غیرقانونی پارچه و پوشاک مقرون به‌صرفه‌تر بوده و راه قاچاق را باز می‌کند باید هر چه سریع‌تر نسبت به این مسئله چاره‌ای اندیشید تا این وضعیت باعث نشود که  علاوه بر رکود در بازار وقفه در تولید داخلی نیزبه وجود بیاید.

نایب‌رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران  گفت: به علت افزایش نرخ ارز در دو سال پیش قاچاق جذابیت خود را از دست‌داده، ولی هم‌اکنون با توجه به اینکه قیمت دلار مدتی ثابت مانده و حتی امکان پایین آمدن نرخ ارز هم وجود دارد بنابراین افزایش قیمت در بحث مواد اولیه و هزینه‌های تولید باعث امکان افزایش قاچاق شده که هم‌اکنون نیز قاچاق انجام می‌شود و در کف بازار به‌وضوح قابل‌مشاهده است. در حال حاضر کالاها باقیمت پایین از کشورهای بنگلادش و چین به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند.

 

بیشتر بخوانید: کاهش ۵۰ درصدی تولید کفش/ از صادرات کفش حمایت نمی‌شود

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی پوشاک تولید صادرات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی پوشاک تولید صادرات اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران افزایش قیمت مواد اولیه نایب رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟