Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، جواد محمدی دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به اخراج و تبدیل وضعیت تعداد ۱۴۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور اظهار داشت: در ابتدا براساس مسیر قانونی، این افراد می‌توانند، شکایت خود را طبق فرآیند ماده ۲۰، ۲۱ و ۱۵ جذب هیات علمی به هیات اجرایی جذب، هیات مرکزی جذب و هیات عالی جذب ارائه دهند، اما در حالی که افراد تمام مسیر جذب را طی کرده، ولی شرایط جذب را نداشته باشند، امکان نگهداشتن آن‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه توضیح داد: کسانی که شرایط لازم را ندارند عبارتند از افرادی که از جهت علمی در حد مطلوب نیستند، به عنوان مثال در دانشگاه‌هایی غیرحضوری تحصیل کرده‌اند، یا معدلشان پایین‌تر از نُرم قانونی جذب هیات علمی است. برای سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری میانگین معدل باید ۴۸ باشد.

دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره توضیح داد: برخی افراد با معدل ۱۱ و ۱۲  عضو هیات علمی شده‌ بودند که قطعا در ادامه دیگر پذیرش نخواهند شد یا در بعضی موارد رشته‌هایی که در آن تحصیل کرده‌اند با آنچه تدریس می‌کنند، تطابق ندارد. به طورکلی این دسته از افراد با شرایطی که عنوان شد، امکان تایید از سه مرحله در هیات اجرایی، هیات مرکزی و هیات عالی جذب را نخواهند داشت.

محمدی با بیان اینکه در هر صورت تلاش بر مساعدت با این افراد بوده است، گفت: گرچه در هر سه مقطع هیات اجرایی، هیات مرکزی و هیات عالی جذب تلاش‌های بسیاری صورت گرفت تا به این افراد کمک شود تا پذیرفته شوند. البته تعداد آن‌ها خیلی بیش از این بوده و تا جایی که امکان داشته در این سه هیات تایید شدند، اما اینهایی که باقی مانده‌اند، افرادی بودند که به هیچ عنوان امکان تایید مدارک آن‌ها وجود نداشته است.

وی افزود: دانشگاه، هیات مرکزی و هیات عالی تا جایی که توانستند با بررسی پرونده افراد، آن‌ها را تایید کردند و نگاهشان مساعدت با آن‌ها بوده است. این گونه نیست که برخورد عمدی در کار باشد، اما دانشگاه برای اینکه این افراد را از کار بیکار نکند، پیشنهادش این بود که آن‌ها از هیات علمی به کارمند تبدیل شوند تا در این وضعیت اقتصادی فردی بیکار نشود.

محمدی اضافه کرد: در هر صورت اکنون پرونده‌هایی که در هیات عالی جذب بررسی شده با نگاه مساعدت از این افراد بوده است، اما امکان حفظ افرادی که حتی حداقل شرایط علمی را هم ندارند، وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که مساعدت بیشتر مربوط به چه کسانی بوده است؟ گفت: برخی مشمول بند پ ماده ۹۰ برنامه ششم توسعه بودند، برخی مشمول بند ز ماده ۴۴ برنامه پنجم توسعه (ایثارگران، رزمندگان، خانواده شهدا و…) هستند که با هر کدام به هر نوعی همکاری شده است، اما آن‌هایی که باقی ماندند در واقع افرادی بودند که شرایطش را نداشتند.

دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نکته مهم دیگر این است که تعداد زیادی از جوانان علاقه‌مند به ورود در عرصه هیات علمی هستند، اینها مدرک دارند و به دنبال جایی مناسب جهت اشتغال هستند. اگر ما افرادی که شرایط علمی مطلوب را ندارند، بپذیریم، موجب بیکار شدن افرادی خواهیم شد که شرایط علمی خیلی خوبی دارند و مدرک به دست هستند.

وی تاکید کرد: ما فارغ التحصیلان خوب و توانمندی در کشور داریم که اینها برای جذب در دانشگاه درخواست دارند و اگر نتوانند در دانشگاه‌ها جذب شوند، امکان دارد که نگاهشان به خارج از کشور باشد و از کشور بروند. از این رو اگر شرایط جذب آن‌ها را فراهم کنیم به نظام خدمت کرده‌ایم.

محمدی خاطرنشان کرد: افرادی که شرایط علمی لازم را ندارند، به پیشنهاد دانشگاه برای جلوگیری از بیکارشدنشان می‌توان از آن‌ها در مقام کارمندی استفاده کرد. از طرف دیگر افرادی که شرایط علمی مناسبی داشته باشند هم در دانشگاه پیام نور و هم در دانشگاه فرهنگیان حفظ خواهند شد.

چرا پیش از این عدم صلاحیت علمی این اساتید احراز نشده بود؟

وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود این افراد ۸ تا ۱۵ سال سابقه کاری دارند. چرا پیش از این‌ عدم صلاحیت علمی آن‌ها احراز نشده بوده و چرا از همان ابتدا افرادی که صلاحیت علمی مطلوبی ندارند، پذیرش شدند؟ گفت: به هر حال هیات اجرایی جذب آن زمان، این افراد را با اقتضائات موجود پذیرفته است. البته من نمی‌توانم درباره هیات اجرایی جذب وقت در دانشگاه پیام نور قضاوت کنم. در دانشگاهی که اکنون افراد می‌توانند با مدرک دکتری جذب شوند، ما باید تلاش کنیم افرادی که سطح علمی پایین‌تر از دکتری دارند، به سطح دکتری برسند یا به افراد دارای فوق لیسانس اجازه جذب ندهیم.

دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: البته تبدیل وضعیت برخی با توجه به شرایط مناطق محروم و  وضعیتی که آن زمان در منطقه‌ای به خصوص داشتند، باید مجددا بررسی شود. اگر امکان ارفاق وجود داشته باشد، آن را اعمال خواهیم کرد. با توجه به اینکه آنان در مناطق محروم هستند، امکان بررسی مجدد پرونده‌هایشان وجود دارد. به شرط اینکه با نوشتن مقالات متعدد و کتاب بتوانند سطح علمی خود را اثبات کنند.

دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما باید برای دانشگاه‌ها یک استاندارد مطلوب تعریف کنیم که البته تعریف هم شده است. بر اساس آن استاندارد صلاحیت عمومی و علمی افراد بررسی می‌شود، اما اکنون که دانشگاه پرونده این افراد را برای تبدیل وضع به هیات مرکزی جذب، ارسال کرده، هیات مرکزی با تبدیل وضع آن‌ها مخالفت کرده است.

وی اضافه کرد: اکثر این پرونده‌ها از نظر علمی سطح پایینی دارند و از آن طرف ما تعداد بسیار زیادی جوان فارغ التحصیل داریم که منتظر جایابی در دانشگاه پیام نور و فرهنگیان هستند.

به اعتراض‌ها رسیدگی می‌شود

دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به سخنان نماینده مجلس مبنی براینکه نباید درباره این افراد با عجله تصمیم گرفت، گفت: زمانی که من پرونده این افراد را بررسی می‌کردم، حداکثر مساعدت در هیات عالی جذب با این افراد صورت گرفت، مگر اینکه سطح علمی برخی افراد غیرقابل پذیرش باشد.  

وی درباره جبران معدل پایین از طریق مقالات علمی گفت: حتی برخی از افراد حداقل‌ها را نداشتند، اما مقالات بالایی علمی _پژوهشی، علمی_ ترویجی و مقاله ISI داشتند که آن‌ها هم حفظ شدند. برای افرادی که معدل پایین داشته‌اند با ارائه تعداد حدود ۱۰ مقاله و یا چند کتاب ارزشمند می‌توانند معدل پایین را جبران کنند.  

محمدی خاطرنشان کرد: اگر این افراد اعتراضی دارند، می‌توانند ارائه کنند تا مجددا به پرونده‌هایشان رسیدگی شود.

کد خبر 616810 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو دانشگاه پیام نور شرایط علمی هیات عالی جذب هیات اجرایی هیات عالی هیات مرکزی هیات علمی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۹۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!

به گزارش تسنیم به نقل از شبکه خبری سی‌اِن‌اِن، گروهی که اخیراً تظاهراتی را در اعتراض به قرارداد شرکت آمریکایی گوگل با رژیم صهیونیستی سازمان داده است، اعلام کرد که این شرکت 20 کارمند دیگر را به علت حضور در این اعتراضات اخراج کرده است.

گروه "فناوری برای آپارتاید ممنوع" No Tech for Apartheid که اخیراً تظاهراتی را در دفاتر گوگل سازمان داده بود، در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شرکت آمریکایی علاوه بر 30 کارمندی که هفته گذشته اخراج شدند، 20 نفر دیگر نیز از کار خود برکنار شده‌اند.

این گروه ادعا می‌کند که برخی از کارمندان اخراج شده در اعتراضات و تحصن سه شنبه دو هفته گذشته در دفاتر گوگل در نیویورک و سانی ویل، کالیفرنیا، "نظاره گر غیرشرکت کننده" بودند و فعالانه شرکت نداشتند.

این بیانیه اخراج‌های دسته جمعی را در گوگل محکوم کرد و آن را "اقدام تهاجمی و انتقام جویی از روی استیصال" خواند.

سخنگوی گوگل از بیان دقیق تعداد کارگرانی که به دلیل اعتراضات اخراج شده‌اند خودداری کرد، اما در بیانیه‌ای که سه‌شنبه برای شبکهCNN ارسال شد، تأیید کرد که اخراج‌های بیشتری رخ داده است.

سازمان دهندگان این اعتراض در عین حال می‌گویند که برخی از کارگران اخراج شده هیچ اختلالی در داخل دفاتر گوگل ایجاد نکرده‌اند.

"گروه فناوری برای آپارتاید ممنوع" در این بیانیه اعلام کرد که گوگل عصبانی شده است چرا که مدیران این شرکت از قدرتی که کارکنان در تحصن‌های تاریخی سه‌شنبه گذشته نشان دادند و همچنین از واکنش نادرست خود خجالت می‌کشند.

این بیانیه افزود: اکنون، این شرکت به هر کارمندی که از نظر فیزیکی در مجاورت تظاهرات بوده از جمله کسانی که اصلاً در این کمپین شرکت نداشته‌اند، ضربه می‌زند.

در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: قتل عام غیرنظامیان در غزه شکاف عمیقی در افکار عمومی آمریکا ایجاد کرده است و اعتراضات گسترده علیه حمایت دولت ایالات متحده... از اسرائیل در سراسر دانشگاه‌ها و شرکت‌های این کشور در هفته‌های اخیر افزایش یافته است.

اعتراض کارکنان گوگل به قرارداد رایانش ابری این شرکت با دولت اسرائیل بیش از شش ماه پس از حمله 7 اکتبر حماس شکل گرفت و این در حالی است که حملات اسرائیل به غزه اکنون بیش از 34 هزار کشته برجای گذاشته است که بیش از 70 درصد از کشته شدگان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

دیگر خبرها

  • رئیس دانشگاه شیراز : دانشجویان اخراج‌ شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • اخراج استاد دانشگاه نیویورک به دلیل حمایت از فلسطین+ فیلم
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!