Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@18:03:42 GMT

تهدید آلمان علیه افرادواکسینه نشده

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۴۰۰۴۷

تهدید آلمان علیه افرادواکسینه نشده

در حالی که بحث‌ها درباره لزوم در نظر گرفتن آزادی‌های بیشتر برای افراد واکسینه شده بالا گرفته است وزیر کشور آلمان ضمن حمایت از این طرح، افراد واکسینه نشده را به ایجاد محدودیت در شرکت در رویدادهای اجتماعی تهدید کرد. ناطقان: کرونا همراه با همه عواقب سیاسی اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در اروپا ادامه دارد و مقامات این اتحادیه همچنان درگیر یافتن راه حل های برای غلبه بر این بحران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ایرلند محدودیت‌ها برای افراد واکسینه شده را کاهش می‌دهد

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که در ایرلند از روز دوشنبه رستوران ها و کافه ها می توانند در اتاق هایی دربسته هم پذیرای مهمانان باشند. حداکثر 6 بزرگسال که کاملا واکسینه شده اند و حداکثر 9 خردسال به عنوان همراه مجاز هستند به رستوران های دربسته بروند. از هر گروه تنها یک نفر لازم است داده های اشخاص را ارائه دهد.
دخالت مجدد سیاستمداران آلمانی در کار کمیسیون دائمی واکسیناسیون

حزب سوسیال مسیحی آلمان هم مجددا از کمیسیون دائمی واکسیناسیون در آلمان موسوم به استیکو خواسته که توصیه خود برای واکسیناسیون کودکان بالای 12 سال را مورد بازنگری قرار دهد.

"الکساندر دوبرینت"، از مقامات این حزب در سخنانی گفته است: ما سریعا به تاید واکسن برای کودکان بالای 12 سال و بازنگری مجدد توصیه استیکو در این باره نیاز داریم.

استیکو واکسیناسیون کودکان را تنها در مواردی که دارای بیماری های زمینه ای هستند توصیه کرده و برای همه کودکان در این سنین لازم نمی داند.
مخالفت مقامات آلمانی با طرح اجباری شدن تزریق واکسن

اجباری شدن واکسیناسیون در آلمان هم مخالفان و موافقان زیادی پیدا کرده است و در این بحث ها رئیس حزب لیبرال دموکرات با این طرح مخالفت کرده است. وی در این باره گفته است: من این راهکار را در آلمان درست نمی دانم، اما این مسئله واضح است که ما باید وارد عمل شویم. وی به جای اجرای این طرح خواستار در پیش گرفتن استراتژی تست گیری های منظم شده است.

وزیر دادگستری و خانواده آلمان هم اجرای چنین طرحی را رد کرده و آن را عملی ندانسته و گفته است: تزریق واکسن پیش شرطی برای انعقاد یک قرارداد کاری نمی تواند باشد.

"فرانک اولریش مونتگومری"، رئیس انجمن پزشکی آلمان هم در نظر گرفتن آزادی های بیشتر برای افراد واکسینه شده که اخیرا از طرف رئیس دفتر صدر اعظم آلمان مطرح شده است را راهکار درستی می داند.
تهدید برلین علیه واکسینه نشده‌ها

هورست زیهوفر، وزیر کشور آلمان هم آزادی های بیشتر برای واکسینه شده ها را اقدام درستی دانسته و در عین حال با طرح اجباری شدن واکسن مخالفت کرده است.

وی افراد واکسینه نشده را به ایجاد محدودیت در شرکت در رویدادهای اجتماعی تهدید کرده است.

وی هم زمان اعلام کرده : ما باید انسان ها را متقاعد کنیم که واکسن بزنند. ما نباید واکسن را به عنوان پیش شرطی برای مناسبات کاری و یا انعقاد یک قرارداد در نظر بگیریم.
انحلال میهمانی‌های ضد قواعد کرونایی در آلمان

پلیس آلمان در شب دوشنبه در بسیاری شهرهای بزرگ پارتی هایی با صدها شرکت کننده را منحل کرد. در پارک ملی برلین حدود 4هزار نفر گرد هم آمده بودند. در دورتموند و مونیخ هم پارتی هایی با حدود 500 شرکت کننده منحل شدند.

بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در آلمان در این کشور حدود 49.4 درصد شهروندان کاملا علیه کرونا واکسینه شده و 60.9 درصد هم حداقل یک دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
پارلمان فرانسه طرح جتجالی ماکرون را تصویب کرد

پارلمان فرانسه روز دوشنبه طرح جنجالی را تصویب کردند که بر اساس آن واکسیناسیون کرونا برای نیروهای کادر بهداشت و درمان اجباری خواهد شد.

بر اساس طرح مصوب پارلمان فرانسه، تزریق واکسن کرونا برای نیروهای بهداشت و درمان اجباری خواهد شد و همه کسانی که قصد ورود به اماکن عمومی مثل رستوران ها، سینماها کنسرت ها و کافه ها را دارند، باید مجوزهای بهداشتی لازم را اخذ کنند.

طرح پارلمان فرانسه با هدف مقابله با موج چهارم ویروس کرونا تصویب شده است.

در حالی که تعداد مبتلایان جدید به ویروس کرونا در ابتدای جولای به 4000 مورد در روز رسیده بود، این رقم بار دیگر به تدریج افزایش یافته و طی هفته گذشته به بیش از 22 هزار نفر رسیده است.

فرانسه نیز مانند سایر کشورهای اروپایی در حال مقابله با گونه دلتای ویروس کرونا است. تا روز یکشنبه حدود 49 درصد مردم فرانسه حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
واکنش تند ماکرون به اعتراضات ضد کرونایی

این در حالی است که اعتراضات گسترده‌ای علیه این طرح جنجالی دولت و پارلمان فرانسه در این کشور شکل گرفته است.

معترضان نسبت به محدودیت های کرونایی دولت فرانسه روز شنبه در شهر پاریس با نیروهای پلیس درگیر شدند و پلیس در نهایت مجبور شد برای متفرق کردن آنها از گاز اشک آور استفاده کند.

"امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه با درخواست برای وحدت ملی به اعتراضات گسترده علیه محدودیت های کرونایی واکنش نشان داده است. وی همچنین سخنان تندی علیه کسانی که برای برگزاری این اعتراضات فراخوان زدند و شعار آزادی سر دادند و اعلام کردند که "دولت نباید به آن ها بگوید که چکار باید کنند" نشان داد.

وی امروز ( عصر) در ملاقات از بیمارستانی در فرانسه خطاب به معترضان گفت: آزادی شما چه ارزشی دارد وقتی به من می گویید نمی خواهم واکسن بزنم اما همین شما فردا پدرتان، مادرتان و یا من را آلوده به این ویروس خواهید کرد؟

وی همچنین گفت: معترضان می توانند آزادانه و با روشی محترمانه اعتراض خود را بیان کنند، اما با اعتراض کردن ویروس کرونا دور نخواهد شد.

ماکرون خواستار وحدت ملی شده و در سخنانی توهین آمیز و تند گفت: برخی افرادی وجود دارند که بسیجی تحریف شده، غیر منطقی و گاها تمسخر آمیز را به راه می اندازند.

معترضان نسبت به محدودیت های کرونایی دولت فرانسه روز شنبه در شهر پاریس با نیروهای پلیس درگیر شدند و پلیس در نهایت مجبور شد برای متفرق کردن آنها از گاز اشک آور استفاده کند.

رسانه ها از آمدن حدود 160 هزار معترض به خیابان ها خبر دادند.

رسانه های خبری اعلام کردند، معترضان با نیروهای پلیس درگیر شدند و نیروهای ضد شورش از گاز اشک آور استفاده کرده‌اند.
تداوم روند افزایشی مبتلایان در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای حدود 958 مورد جدید به کرونا در عرض 24 ساعت در این کشور خبر داد که به این ترتیب نرخ مبتلایان جدید به کرونا در این کشور به 14.3 افزیش پیدا کرده و 3 نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
ایمنی گله‌ای هدفی دست نیافتنی در آلمان

با توجه به شرایط کرونایی فعلی "تورستن لهر"، از اساتید داروسازی در آلمان دستیابی به ایمنی گله‌ای در این کشور را هدفی دست یافتنی ندانسته و در این باره گفته است: هیچ شانسی برای دستیابی به این هدف وجود ندارد. برای این منظور واکسن کم و آمادگی واکسیناسیون کمی در بین شهروندان وجود دارد. برای ایمنی گله‌ای و مهار موفق کرونا باید 85 درصد آلمانی ها واکسینه شده و یا از کرونا بهبودی یابند.
جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه در عرض 24 ساعت 15,242 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 6 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم در عرض 24 ساعت 29,173 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 28 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم در عرض 24 ساعت 4,743 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 7 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 5,993,937 نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و 111,622 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون 5,697,912 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 129,158 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 4,317,415 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 127,949 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال 4,280,429 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 81,221 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال 3,763,002 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 92,037 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.
منبع: صراط برچسب ها: تهدید ، آلمان ، واکسن ، رویداد ، کرونا ، بحران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تهدید آلمان واکسن رویداد کرونا بحران نفر به کرونا مبتلا شده اند پارلمان فرانسه افراد واکسینه عرض 24 ساعت واکسینه نشده واکسینه شده ویروس کرونا محدودیت ها تا به حال آلمان هم بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران