Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: وزارت بهداشت میدان‌دار مقابله با بیماری کروناست و نیرو‌های مسلح نیز همواره پشتیبان وزارت بهداشت در این زمینه بوده‌اند. خبرگزاری میزان -  بنا به اعلام دفاع‌پرس، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» در مراسم تجلیل و تکریم از فعالان عرصه سلامت و مقابله با کرونا در نیرو‌های مسلح صبح امروز در مسجد جهاد این ستاد، گفت: این جلسه بنابر درخواست وزیر بهداشت جهت قدردانی از فرماندهان نیرو‌های مسلح که در عرصه مقابله با بیماری کرونا نقش مؤثری ایفا کردند، برنامه‌ریزی و برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به اینکه نیرو‌های مسلح همواره در حوزه کمک‌رسانی به مردم پیشگام بوده‌اند، افزود: نیرو‌های مسلح در اجرای قانون اساسی و اوامر فرمانده معظم کل قوا و بر اساس وظایف اسلامی، ملی و انسانی که بر عهده دارند، همواره در تمامی مسائل و مشکلاتی که برای کشور به وجود آمده است، در عین اینکه ماموریت اصلی تأمین دفاع و امنیت را دنبال کرده‌اند در کمک به بخش کشوری نیز پیشگام شده و اقدامات مناسبی انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: نیرو‌های مسلح در حوزه مقابله با بیماری کرونا از روز‌های ابتدایی اسفند سال ۱۳۹۸ با تمام توان وارد عمل شدند و تا به امروز نیز با حداکثر توان به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت‌هایشان را در این رابطه دنبال کردند.

باقری با اشاره به آمادگی نیرو‌های مسلح جهت کمک به بخش کشوری و وزارت بهداشت در حوزه سلامت و پیشگیری و درمان، اضافه کرد: ما در این موضوع تابع درخواست‌ها و نیازمندی‌های وزارت بهداشت و درمان بوده‌ایم؛ وزارت بهداشت به‌حق در این عرصه فداکارانه و جوانمردانه حضور یافت و میدان‌داری کرد؛ ما نیز تلاش کردیم تا با توان حداکثری بدون هیچ کاستی و به نحو احسن پشتیبانی‌های لازم را از این عزیزان داشته باشیم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه پشتیبانی‌های نیرو‌های مسلح از بخش کشوری در حوزه مقابله با بیماری کرونا ادامه دادر، تصریح کرد: نیرو‌های مسلح در حوزه پذیرش بیمار در بیمارستان‌های تحت مسئولیت خود، ایجاد بیمارستان‌های سیار و صحرایی و ایجاد نقاهتگاه‌ها و انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهش‌های گوناگون که منجر به تولید دو واکسن در نیرو‌های مسلح شده است، گام‌های مناسبی را در این رابطه و در راستای کمک به بخش کشوری و در جهت تسهیل روند پیشگیری و درمان بیماری کرونا برداشته‌اند.

وی بیان کرد: همچنین طرح «شهید سلیمانی» نیز که توسط نیرو‌های عزیز بسیجی کشورمان با تمام قوا در سراسر کشور در راستای کنترل عوارض بیماری و غربالگری انجام شد از دیگر فعالیت‌های مهم نیرو‌های مسلح در عرصه مقابله با بیماری کرونا محسوب می‌شود.

باقری ایجاد مراکز واکسیناسیون در تهران را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و اظهار داشت: همواره در جلسات گوناگون خدمت وزیر محترم بهداشت بیان کردیم که چنانچه در هر زمینه‌ای که در توانمندی نیرو‌های مسلح باشد و وزارت بهداشت به آن نیاز داشته باشد، با تمام توان وارد عرصه خواهیم شد که البته تاکنون نیز همین‌گونه بوده است.   بیشتربخوانید: مدعیان حقوق بشر پاسخ دهند چرا گروهک نفاق را از لیست گروهک‌های تروریستی خارج کردند
انتهای پیام/  برچسب ها: سرلشکر محمد باقری نیروهای مسلح وزارت بهداشت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرلشکر محمد باقری نیروهای مسلح وزارت بهداشت مقابله با بیماری کرونا نیرو های مسلح وزارت بهداشت بخش کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد